dimecres, 18 de març del 2009

Mitja marató Costa Barcelona Maresme 2009

Aquest diumenge 15 de març es va celebrar la I edició de la mitja marató Costa Barcelona Maresme 2009. Aquesta mitja marató que debutava enguany , venia precedida amb la fama o publicitat de voler ser la més ràpida de Catalunya.
Un circuit molt pla era el reclam més important per tal de tenir una bona participació en un futur proper essent aquesta edició limitada a 1200 participants. El nostre club fou representat per dos atletes obtenint el 6è i 8è lloc de laclassificació final.
6 0,49% Jaume Aragones Perales 1:13:42 A4 el KM.
8 0,69% Antonio Flores Domingo 1:13:55 A4 el KM.
Els nostres representants van córrer una cursa de menys a més, corrent de forma conservadora ja que feia pocs dies que van fer la marató de Barcelona.
Fins el km 17 van anar passant atletes fins que decidiren quedar-se amb un grupet de 4 atletes, jugant-se el 5è lloc de la general a l'sprint. El circuit es prou pla i propici per fer bons registres, però també força avorrit perquè transcorria sovint per zones amb molt poc públic. La calor i el vent en contra a la segona part de la cursa va passar factura a la gran majoria de participants.

2 comentaris:

  1. Personaltment, dubto que repeteixi aquesta mitja.
    Em vaig trobar falto de punx a partir del km 19,on Jaume em va repasar com va voler,estic practicament recuperat de la pasada marato,a Montornes espero hagi agafat forces suficients per tornar-li la repasada d'avui.
    Ah,espero que Pep no ens repassi a tots dos,perque a l'entreno d'avui ho ha bordat amb un servidor,pican l'ultim 3000 de una tanda de 3 a 9,56,amen de l'ultim 1000.

    ResponElimina
  2. En el cas d'haver tingut un altre company de l'equip,que hagues fet un minim de 1 hora i 35 minuts,ens haguesin endut el premi de campions per equips,llastima.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.