dilluns, 27 d’abril del 2009

VII MARATÓ D’EMPURIES







9 comentaris:

  1. Fernando,Pep i LLuis,moltissima sort el proper diumenge,ja que em trec el barret per fer una marato dura de recorregut i una mica de "coco".
    Fernando,a Valencia no et va sortir tot lo be que tu volies,pero, com per constancia i regularitat ets el millor,faras honor als teus adjectius.
    Lluis,encara que disimulis,se que li tens moltes ganes a aquesta marato,fins cert punt es un recorregut favorable a les teves caracteristiques,aixi que no dubto del"marcon".
    Pep,se que estas cansat,pero,qui te els cataplins de fer 1 hora d'espining,sortir i fer 1 hora rodant a 4,i acabar el dia amb 60 o 80 kms de bici,tio,ets el nostre home de ferro.
    Ens vas fer una demostracio a la marato de Barcelona,i encara que per tu, es prioritari el ironman de Barcelona,se que el teu esperit competitiu estara present a Ampuries.
    Sort a tots tres,si puc m'apropare a veure en directe el vostre exit,i si voleu que us acompanyi alguns kilometres per ajudar-vos,un servidor esta la vostra disposicio.

    ResponElimina
  2. Eulogio,no te pienses que no me acordaba de ti,te deseo toda la suerte en la carrera de 15 km,donde me gustaria me dedicases un podium .Suerte crack.

    Perdonad si me dejo a alguien del equipo que disputa Empuries.

    ResponElimina
  3. Mis piernas hn decidido no ir y por consiguiente yo tampoco.
    Espero que tengais un buen dia para disputar la maraton y tengamos opciones de ser primeros por clubs.
    Suerte.

    ResponElimina
  4. Excel.lent resultats dels nostres companys Pep i Lluís amb un tercer i quart lloc. Llàstima que a en Fernando els bessons li hagin tornat a fer una mala passada i no ha pogut acabar.

    Encara, però, no han sortit les classificacions...

    ResponElimina
  5. Pep i LLuis ,han demostrat el perque son dels millors atletas en ruta ,del panorama catala,aconseguin uns grans resultats en una dura marato,per la calor i el recorregut.Donan de pas al club, una publicitat competitiva,felicitats a tots dos.
    L'altra cara de la moneda ha sigut Fernando i Paco Cabezas,lesions al bessons han fet que no acabesin la prova en cas del primer,i el Paco no aconseguin el proposit inicial de convertir-se en sub-3.Punyetera marato,pero que "gran"que es.
    L'Eulogio ha aconseguit un gran quart lloc,en la prova de 15 kms.

    ResponElimina
  6. Lo mejor del día de ayer... la paella que nos comimos todos los integrantes del equipo junto con sus respectivas señoras.
    Muchos animos a Fernando y a Paco, realmente el día de ayer no era el mejor día para correr.... que calor.

    ResponElimina
  7. La verdad que para Pep y Lluis se acaban los adjetivos, tanto preparan un triatlon como una cursa de orientación, les da igual siempre estan delante, muchas felicidades. Para Fernando darle muchos ánimos, este no ha sido su año en cuanto a maratón, pero en el resto del año ha estado siempre fantástico, mucha suerte para la próxima que seguro que lo habrá. Y Paco acabaste, que eso es mucho si ibas jodido, con lo dificil que es acabar una maratón si encima vas con problemas en los gemelos tiene que ser un infierno, lo mismo que Fernando, lo bueno de esto es que se puede volver a intentar.

    ResponElimina
  8. Gracies a tots!!
    Pep impressionant!!
    Fernando y Paco... ànimos y a por la siguiente!
    La veritat és que el dia no era per anar a fer cap "marca": vent i calor i solitud... (encara que jo vaig tenir els ànims de tota una colla d'amics que no van parar d'animar-me en la 2a meitat de cursa!)
    "A 4 el KM" va arrassar!!!
    No em vaig poder quedar a la paella, però segur que els maratonians van repetir!!!

    ResponElimina
  9. Pep i Lluís, sou uns cracks!!!
    Moltes felicitats per el gran resultat obtingut en aquesta marató.
    Lluís: Preparat per a la propera marató, doncs ja conec el teu secret. Fer una cursa de muntanya de 14km dos dies abans de la marató!!! Això em sembla increïble!!!
    Moltes felicitats de nou a tots dos i a desfruitar-ho, doncs la gràcia d'assolir l'èxit, és de poder-ho compartir amb companys i amics.
    La resta no us desanimeu, doncs segur que d'aquesta experiència i amb la vostra constància, a la propera cursa obtindreu els fruits tant desitjats.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.