diumenge, 24 de maig del 2009

10000 de Parets del Valles



Amb un mati xafogos, es va disputar el 10000 de Parets del Valles, van declinar l'invitacio de venir a ultima hora Reyes Estevez, Juan carlos Higuero, aquests dos perdisputar una milla de pa amb tomaquet a Cornella, Jesus España i Chema Martinez aquest ultim per cansament en el 10.000 disputat a Manchester, on va fer una meritoria 5º posicio.

Millor que no hagin vingut, l'espectacle dels tres membres del millor club masculi de Catalunya ha sigut de traca i mocador. Toni Flores 1º posicio 33,23, Jaume Aragones 3º posicio 35.17, Eulogio Garcia 4ºposicio 35,17 i 43 milesimas, disputant en un apretadissim rush final amb el Jaume, que cada vegada esta mes recuperat de la seva lesio.

Roda de prensa pel guanyador, trofeu per cadascun, bossa farcida de regals i un entrepa per recuperar forces, mati rodo pel club d'atletisme a4elkm, al final ens tindran que nominar com a entitat pel Princep d'Asturies. Fins un altre "bolo".

9 comentaris:

  1. Enhorabona a tots tres campions, la veritat es que aneu a copa per cursa. Per cert, quin es el proxim bolo? el Lluis segurament tambe s'apuntaria.

    ResponElimina
  2. Personalmente estoy muy contento de mi carrera,rebaje 1 minuto respecto al tiempo del año pasado,teniendo de compañero al policia local de la moto y la sirenita pertinente desde el km 1,se trataba de empezar a quitarse el ritmo "troton"del maraton,y la verdad se me quedaron buenas sensaciones.
    En cuanto a mis compañeros Jaume i Eulogio,hicieron una carrera a la par,donde tengo que puntualizar una cosa,y estoy muy arrepentido de ello.
    En la cronica informa de un sprint final entre Eulogio i Jaume,ES MENTIRA.
    A Eulogio, que lo quiero(no confundais terminos)como a un hermano ,se le ocurrio la "magnifica" idea de no disputarle la posicion a Jaume,que lo tengo como mi segundo padre,donde siempre me dice que cuando disputas algo,si hace falta le muerdes la oreja al compañero ,y cuando acabas si quieres hacer manitas las haces.
    Eulogio,ni agua al rival,te estabas jugando un 3 puesto,Y le das a entender al "abuelo",que las personas mayores delante,Jaume cuando coja el "punto" no te dara tregua,y si puede te tocara el culo para mas "inri",has perdido una oportunidad de oro para cepillarte al abuelo,de todas maneras contentisimo por el gran papel realizado.
    Pep,tu decides,els 10 de Granollers,proximo sabado.
    Cantoni gros,de entreno dia 7 y como no Bellavista.
    Por cierto esperamos tu cronica del medio ironman de Calella,que ya te avanzo un pequeño comentario,
    MAAAAAQUINA!

    ResponElimina
  3. Enhorabuena a todos, esta visto que cada semana se sube al podium, tendremos que contratar un reportero para que haga un seguimiento a este equipo.

    ResponElimina
  4. Venga!! que no cuela!! que són las mismas fotos de más abajo y sòlo cambia el fondo, están trucadas!!

    Ahora, a estas alturas, no corren ni las lagartijas...y vosotros estais ganando siempre???

    Venga... pero si ya no hay cursas hasta Septiembre...podeis felicitaros por correo interno...que tios más repetios!!!
    Qué ansia!!!

    ResponElimina
  5. Felicitats màquines!!!!
    Un parell de copes més i ja tindreu tota la vaixella per quan vingui la sogra a sopar!!
    pep, ja veurem si m'apunto a alguna... però amb aquesta calooor...

    ResponElimina
  6. Toni,

    Ja sé que ja estic una mica atrotinat, però això que a l'Eulogio l'estimis com un germà i a mi com un pare...Al loro ! Que tampoc sóc tan gran, hombre !

    Respecte al tema de l'sprint final amb l'Eulogio, haig de reconèixer que va ser una mica patètic. Va ser, podríem dir, un sprint a l'inversa, és a dir, es tractava de veure qui afluixava més per deixar passar l'altre primer. Jo considerava que com ell havia anat davant tota l'estona, i tirava fins al darrer km, li pertocava entrar primer. Però faltant 30 metres es va aturar i em va semblar que tampoc tocava posar-se a dicutir davant de tothom per veure qui feia tercer...

    Reconec que vas fer una demostració i que em vas impressionar una mica, però jo et vaig prometre que estaria lluitant amb tu a Bellavista i allà hi seré. De moment aquest migdia he fet unes escales i multisalts i aquest vespre rodatge suau, que ja veig que si no s'entrena aquí no hi ha res a fer.

    ResponElimina
  7. Felicitats campions!!! Veig que fer podiums s'esta convertin en una cosa habitual, igual que el Barça aquest any, diumenge darrera diumenge FESTIVAL!!!!. Que grans sou i que gran feu el club! Enhorabona.

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats companys!!!
    Per cert, qui fa els muntatges de fotoshop?
    Tant pòdium m’està començant a fer enveja i jo també hi vull sortir.

    ResponElimina
  9. Si vols Xavi envie'm una foto teva i et posso al costat de qui vulguis i a la posisió de podi que vulguis, es una practica habitual, ho fem sempre :-) :-)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.