dilluns, 15 de juny del 2009

XXIII Cursa Bellavista 2009



Aquest diumenge es va disputar una nova edició de la Cursa de Bellavista, 430 corredors van lluitar amb la calor, amb una bona participació i resultats dels corredors del nostre. Els nostres corredors pràcticament es van emportar la majoria dels premis. Magnífic resultat de Toni Flores, amb una segona posició, però que va lluitar amb el primer classificat fins al final, demostrant està en plena forma per disputar el critèrium de Granollers. També fantàstic Pep Martinez en tercera posició, LLuis Ferrer cinquè, Eulogio Garcia setè, Luis Moreno desè, tots aquests van pujar al podium.
Altres participant que van disputar la cursa i també amb bons resultats van ser, Xavi Roca, Juan Manuel Martinez, Santi Carreras, Antonio Membrive i les nostres noies la Julia i Anna Rodriguez.
Primer any de la cursa ven mesurada, que aquesta vegada si havia 10 km.

7 comentaris:

  1. Felicitats cracks!!!!
    Toni, en la seva línea, i en Pep deia que veuria els toros des de la barrera... si, si!

    Com és que a mi no em surt el nom del club a les classificacions? Juraria que el vaig posar!!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats companys!!!!
    Va ser tot un plaer compartir sortida amb els millors.
    Personalment no estic gaire content amb el temps, doncs la intenció era mantenir un ritme inferior a 4 durant els 10 km. Però aquesta temporada ha estat força intensa i les forces sembla que comencen a minvar.
    Una sortida desafortunada (massa ràpida), unit a no seguir els consells del mestre (anar de menys a més), va contribuir que a partir del km.3 anés petat.
    Sense cap dubte, un dels grans objectius per a la propera temporada serà controlar millor l’esforç en competició.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  3. Una vegade més, fantástic resultats per el nostre club, amb distancia de cross curt o llarg!!

    Xavi, llástima, però estic segur, que l'any vinent ho farás amb un sonriure fins i tot!!!

    Per cert parlan del 1000, crec que uns quants, han provat aquest finde la sorra de la platja, per fortalecer "tormells", es veritat que va bé... em podeu fer un planning...???

    Salutacions i gaudir-lo

    ResponElimina
  4. M'encanta correr en el meu barri,sempre recolzare una cursa que passa a 25 metros de casa meva,on per cert, va haver una gran organitzacio.
    Competitivament li tenia moltes ganes,i m'hagues fet molta ilusio guanyar-la.
    L'anecdota de la jornada ,varen ser les paraules, que em va dir a pujar al podi, a cau d'orella l'alcalde ,(Toni,us podieu haver organitzat i anar a unes altres curses , esteu acaparant amb tots els trofeus,aquests del A4elkm),i jo ,molt correctament li vaig contestar ,que nomes, eren la meitad de l'equip que l'altra meitad estava lluin els colors del club pel poble, arreu de Catalunya.Per cert no em vaig enrecordar de demar-li una rebaixa dels impostos .
    Enrecordeu-vos de la propera reunio del proxim dia 22 de Juny,a les 9.30 al gimnas, pels interesats a correr la mitja marato de relleus de Mataro.
    Els interesats no falteu siusplau,poden fer equips campions en totes les categories.
    Us faig un recordatori.
    APUNTAR-SE AL CRITERIUM i AL SOPAR QUI VULGUI.

    ResponElimina
  5. Felicitar a Toni por la gran cursa que hizo, seguro que hizo sudar "Alfonso" para que ganara ya que en el km 5 lo tenias cerca. Pep como siempre muy bien y eso que salió a pasear, al igual que Lluis y Eulogio que creo que siguieron los consejos del jefe y fueron de menos a más.
    En cambio opino diferente que Toni sobre la cursa, encuentro muy triste que la mitad de la gente a la vuelta no tuvieran agua, y la excusa es que pensaron que la gente solo iba a coger una vez, para eso no pongas 2 avituallamientos, mucha gente cuando llegó tampoco tuvo bebida en la llegada, rellenaron botellas de agua de la fuente, no creo que en la inscripción da igual que llegues de los 10 primeros como de los 10 últimos tienes los mismos derechos. Creo que la gente de la organización muy bien, pero los medios que tenian eran insuficientes para lo que se pagó.
    A nivel personal horrible, no tuve el día y preferí no pasar penurias, y descansar para el 1000 que daremos guerra.

    ResponElimina
  6. Felicidades Toni,soy tu vecino y te felicito por ese segundo puesto.Para hacer un 34 y pico en Bellavista hay que volar,tete...Menos mal que el Berruezo nos hizo caso y puso los 10 km reales.
    Esta cursa por ser la de casa hay que ¨mimarla¨.El circuito gusta a la gente,pero hay que trabajarla mas en los detalles como decia el compañero de arriba.Un saludo a todos los anaranjados,que van que vuelan.
    Por cierto,me falló el autóctono Toni Torres...
    Se que lo leeras Toni.Teniamos ganas de verte por alli.

    ResponElimina
  7. 23 ediciones de la Cursa Bellavista y que todavia pasen las cosas que pasan, es vergonzoso.
    De todas maneras no hay más que mirar el número de participantes de los años anteriores, en general va a menos, una verdadera lastima...La organización es lastimosa, a los voluntarios hay que hacerles una mención especial, se merecen un 11 en una escala de 10.
    Felicidades a todos los participantes por los tiempos conseguidos a pesar de tener que aguantar estas penurias.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.