dilluns, 20 de juliol del 2009

Mataró, la mitja en 18 voltes.


Aquesta ciutat costera, va celebrar, la seva III Mitja per relleus i ho va fer amb
nota, cada any millor i cada any amb més participació per clubs o equips.

El nostre club, va participar aquest Dissabte 18/07/09, amb dos equips formats per 3
atletas per equip,
a la mitja marathó per relleus de Mataró:

A4 EL KM- E1. Format amb : Eulogio M., Toni F., José M.
A4 EL KM- E2. Format amb : Juan M., Santi C., Antonio M.

Es tracte, de completar 6 voltes per atleta(18 voltes per equip) a un circuit de
1170mts aprox. bastant planer, però amb una pujadeta de 200mts aprox. que volta darrera volta, va posant a cada atleta, equip al seu lloc corresponent.

La nostre tripleta,
A4 EL KM- E1. amb : Eulogio, Toni F i Pep, va obtenir, la 2ª
posició a la General amb un temps de 1h 10' 57" després de tot un intens frec a frec, amb els 1ers i 3ers clasificats!!!, per l'altre part,
la tripleta,
A4 EL KM- E2. Format amb : Juan Ma., Santi e Antonio, va obtenir, la 9ª
posició a la categoría M-4 amb un temps de 1h29'07" i amb una edat total de 137 anys!! per el que fá a la General, posició 43 de 134 equips.

Una tarda calurosa del mes de Juliol, una grand i bonica ciutat costera, una bona
cursa, organització amb récords de participació i temps, una molt bona oportunitat, per competir en equips, amb amics de club, colze a colze, suant,
intentant de la mateixa manera, reibaxar el teu millor temps de l'any passat o
daltres edicions, sense oblidar d'animar i gaudir amb els companys, amics, com van fer en Jaume, en Javi R. i la nostre fotógrafa Reme, que aquest any, ho van fer darrera la barrera.

Fins la propera edició?

7 comentaris:

  1. Juanma com es pot fer un una fotografia portant el dorçal posat d'aquesta manera?
    Bromes a part una gran tarda que varem gaudir tots el companys de 4 el Km, crec que aquests tipus de competició serveixen per fer equip, llastima que no hi hages mes participació del 4 el km.
    En el tema esportiu crec que grans resultats dels dos representants, i el fet de fer segons de la general realment es molt gratificant i meritori, al mateix temps destacar l'equip format per en Juanma, Santi i Antonio que tambe van fer un gran resultat quedant 9 de la seva categoria y crec que especialment el relleu que va fer en Juanma, amb un gran parcial.

    ResponElimina
  2. Sí Pep, tens tota a raó, referent la colocació del dorsal per la foto i sobretot també sense afeitar!!! lamentable...!!!
    Un atleta a de estar totalment depilat, pulit, arreglat...per la foto!!

    Però té la seva esplicació esportiva, a tú que t'agrada la bici, ho trobarás llògic de seguida, ho faig servir de contrapess... tot cap la cama dreta!!, més empenta!! inclinat per que a més a més, fá una rápida evacuació de la suor cap al terra i no es queda a la samarreta!!!! i això volta darrera volta, més sec i menys pess, que en el meu cas, te la seva importancia!!!je,je...

    Tots vàrem competir molt bé!! però sobretot, s'ha de pensar que ho millorarem !!!

    Salutacions i gaudir-lo

    ResponElimina
  3. La foto de la cronica indica buen rollo,amigos,disfrutar.Mas alla de que el equipo demuestre todo esto,me hubiera gustado que tambien hubiese habido una foto del podium celebrando el segundo lugar y seguir demostrando que es un club de los mas competitivos de Cataluña.
    Antonio hazle llegar la foto a la redaccion y haber si hacen eco de ello,ya que hacer podium no es pecata minuta y siempre se tiene que valorar lo mucho que cuesta estar en lo alto del cajon.
    En cuanto al comentario de Pep,estoy completamente de acuerdo.
    Juanma hiciste un muy buen parcial,se nota que estas con ganas y chispa,donde te siguieron la estela tus compañeros Santi y Antonio.
    Puntualizar que gran parte del exito de nuestra segunda posicion,fue gracias a Jaume, que gracias a su titulacion de ingenieria industrial,nos fabrico un sistema de xip,donde no perdiamos apenas tiempo en la transicion,digno de una de las patentes mas cotizadas en el mundo del atletismo.

    ResponElimina
  4. Qué hi hà de nou vell...???
    Com diria el famós conill de la Warner...
    La veritat, que sí, que puc dir, que es van enviar a la "redacció"(ho vaig fer jo)més fotos de los relleus, de l'ambient i com nó, de l'entrega per part de l'organització, del trofeu a la nostre fantástica tripleta, que va conseguir possar entre les cordes, a tot un equip d'elit!!!

    A lo millor tindrem que fer, com als concerts i abans d'acabar, demanar "un altre més"!!!

    Came on!!! everybodi!! clap your hands!! and put another picture more!!!! please!!!!

    See you soon, and enjoy it.

    ResponElimina
  5. Juanma,no sabia que havias passat totes les fotos de la redaccio,pero veig que ets del meu parer i fa falta la foto del podi,que com tu be dius, quedar darrera del Roger Roca Team,es un gran orgull.
    De totes maneres volia enviar un comunicat a tots els socis.
    La federacio espanyola d'atletisme ,ens han enviat unes entrades gratuites al club ,pel proper miting del dissabte dia 25,i pel campionat d'Espanya del proper 1 i 2 d'Agost.
    Les entrades les tinc en el meu poder,qui estigui interesat que em truqui o m'envii un email,us las fare arribar.Jo anire segur, el dia 2 d'Agost,a les finals del campionat d'Espanya,espero anar amb algun de vosaltres.

    Un altre comunicat es que el proper dissabte fan el CROSS DE MARATA,particularment que vinguessim ,uns quans companys, per fer una cursa amb una mica de personal,recordeu CROSS DE MARATA.

    ResponElimina
  6. Rectificado urgente:
    Despues de hacerme memoria Antonio,tengo que decir que a pesar de que Juanma cuajara una gran actuacion en Mataro.Antonio hizo el mejor relevo de sus tres ultimas actuaciones,asi que Antonio ,un Felicidades como la copa de un pino,lo siento,no me di cuenta de tu gran gesta,te lo mereces,nos vemos en Marata.

    ResponElimina
  7. Felicitats campions!!
    cada dia que passa veig més clar que sou uns cracks!!!

    Però... ara descansareu una mica, no? Vacances... que venen les vacances!!!! Sol, platja, muntanya, relax...
    Bon estiu i torno a dir, felicitats!!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.