dilluns, 7 de desembre del 2009

1/2 Marató de Mataró


6 de desembre de 2009 a les 10:00 hores

Web de la cursa:
http://www.mitjamataro.cat/

Inscripcions a:
http://www.championchip.cat/inscripcions/inscripcion.asp?carrera=89

Una de les mitges maratons que ha aconseguit ser una de les clàssiques del calendari català i una de les que les inscripcions volen. Afanyeu-vos si voleu tenir un pitrall. Enguany han pres la decisió que cal tenir xip groc en propietat per participar; sens un dubte una decisió polèmica però que de ben segur evitarà les inscripcions d'aquells que només volien emportar-se el magnífic lot que regalen.

Resultats dels atletes del club:

Nr Lloc_Gral Nom_Corredor Temps TempsXip Parcial LlocCat Cat


1 11 Toni Flores Domingo 1:12:12 1:12:11 33:36 5 M3

2 17 Jaume Aragones Perales 1:14:43 1:14:42 34:42 3 M4

3 29 Josep Martinez Marti 1:16:20 1:16:18 35:13 17 M3

4 33 Eulogio Garcia Barrero 1:16:45 1:16:43 35:24 21 M3

5 41 Xavier Roca Gonzalez 1:17:49 1:17:46 35:31 24 M3

6 109 Fernando Ramos Galvez 1:22:55 1:22:49 38:41 5 M5

7 361 Cesar Vellido Guedella 1:30:50 1:30:44 40:00 187 M3

I algunes fotos d'ahir:







13 comentaris:

  1. Estoy de acuerdo con el redactor-jefe de la noticia,la crisi azota a todo el mundo,pero quien quiera correr y no tenga xip,es la carrera ideal para diferenciar quien quiere el atletismo y quien es un aprovechaoportunidades,cosa que ,la situacion para estos ultimos se les pone un poco cuesta arriba.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord que obligar a comprar el xip groc pels qui no en tenen, és una manera d'evitar que s'apuntin aquells que només s'inscriuen pel regal. Però segur que hi havia algú que només s'apuntava pel regal, però després al veure l'ambient, igual l'any següent s'apuntava ja no només pel regal i s'entrenava per acabar la cursa dignament.
    Com quasi tot a la vida, hi ha els seus avantatges i els seus inconvenients

    ResponElimina
  3. Hola sóc el Raúl. Per ampliar una mica el ventall d'opinions, dir que molts de vosaltres ja coneixeu al sr. Championchip i així d'entrada, amb aquesta mesura en nom de l'atletisme, el que segur que guanya és ell.
    Championchip com a sistema de cronometratge está un punt per sobre de la resta (Thunar, dorsal-chip, ...) però els preus i condicions del servei són abusius.

    Salutacions i aprofito per donar records als quatristes!

    ResponElimina
  4. Per escalfar l’ambient de la mitja de Mataró del proper diumenge i relacionat amb el tema de conductes inapropiades de corredors, m’agradaria que algú m’expliques que va succeir l’any passat entre el 8è i 9è classificat. Estem parlant d’un cas semblant al viscut aquest cap de setmana a la Jean Bouin?
    Gràcies.

    ResponElimina
  5. Xavi, com part interesada a la teva pregunta,aclareixo el seguent;
    aquell dia, precisament em vaig anar del Jaume a l ultima pujada,pero sense que jo m'adones i sense que el sentis,es va ficar con un "puta" al costat meu i varem sprintar a l'ultima recta,on precisament vaig a acabar vomitant del mateix esforç.
    Jo mai he entrat de la ma,com a maxim he pactat a la mitja de Sabadell amb el Jaume,i al 10000 de Parets,pero sempre fent una mica el "paperina",i fent un sprint pactat, pero sprintan,mai junts de la ma.

    ResponElimina
  6. Bé, sembla que la classificació final va ser el resultat d’un disputat esprint.
    No esperava menys del nostre President.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  7. Enguany i com era previsible no vaig poder arribar esprintant amb el nostre estimat president. Unes molèsties físiques que no acaben de desaparèixer i l'estat de forma sensacional d'en Toni, ho han impedit.

    Tot i córrer amb aquestes molèsties tota la cursa, encara estic prou satisfet del meu resultat.

    Sense cap mena de dubte, l'alegria més gran delo matí va ser poder comptar amb la presència del Pep a la cursa i de les bones notícies que ens va donar de l'estat de l'Olga.

    Cal mencionar el detall del seu "company" de curses, Eulogio, que després de la repassada que li va fer al Pep a la Behobia, a Mataró li va voler donar un plus de confiança deixant que arribés uns pocs segons abans que ell...

    I evidentment felicitar al nostre flamant tresorer, que des que controla els comptes del club, està que se surt i fa marca a cada cursa.

    ResponElimina
  8. Enhorabona al vostre club. Us vaig veure com coets. La veritat és que teniu un salut envejable, i una força que no té adjectiu.

    La meva alegria va ser no tenir més molèsties als isquios de la cama dreta. Per tant, ara a seguir-vos e intentar que em treieu el menys temps possible.

    Per cert, tampoc vaig fer-ho tant malament, donat que vaig entrar per davant d'un crack anomenat Albert Caballero. Jo vaig fer 1:45:04. Imagineu que va fer ell ... Amb aquest noi ja li podeu podem anar donant el micro doncs és un candidat a pujar dalt del escenari amb el karaoke. Potser vol fer un duet amb alguna noia?

    Felicitats !!

    ResponElimina
  9. Felicitats es una paraula,que afortunadament s'utilitza bastant en aquest club.

    Suposo que tambe arribaran les males ratxes i no podren dir el mateix,pero per ara toca;
    Felicitar al Jaume,per no atrevir-se a disputar-me la cursa i quedarse en un segon pla,excusant-se amb una lesio de pronostic 1.14.

    Felicitar al Pep ,per la seva reeentre.

    Felicitar al L'Eulogio per saber llegir cada vegada millor les carreres.

    Felicitar al Xavi Roca,perque veient la seva progressio,dubto que no es dopi.

    Felicitar al Fernando per fer tantes curses seguides i no lesionar-se,amb la consecuent esbroncada del mister.

    Felicitar al Cesar,que amb el seu poc entreno va acabar la seva cursa amb molta dignitat.

    Felicitar a la meva mare,que avui m'ha trucat per convidar-me a menjar el proxim dimecres i que em fara l'apat que mes m'agrada,arros negre amb sepia.

    ResponElimina
  10. Ja tenim el secret; arròs negre amb sèpia !!!!

    I la teva mare no em convida ?

    Sergi,

    L'Albert anava acompanyant a alguna noia. Estic segur que, tot i que no està al 100%, si s'ho hagués proposat estaria al voltant d'1h15'. De totes maneres, no crec que sigui l'únic que ens deleitarà amb una sessió de Karaoke. Jo estic dubtant si anar entrenant de Michael Jackson o del Fari.

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats companys per la gran cursa de diumenge passat!!!
    No cal dir que estic eufòric amb el resultat obtingut.
    Respecte a la cursa, vull agrair l’ajut d’en Pep i Eulògio, companys en qui em vaig recolzar la primera meitat per fer un temps impressionant de 35:31 (quan el meu temps en 10.000 és de 38:21). Està clar que aquest ritme no el podia mantenir tota la cursa, però vaig administrar bé el crèdit per baixar de 1:18, que era l’objectiu.
    En segon lloc, vull agrair la tasca d’en Jaume, doncs la meva evolució com atleta no deixa de sorprendre’m a mi mateix, i el seu pla d’entrenament té molt a veure.
    I en tercer lloc, vull agrair poder compartir l’entrenament dels dimecres amb gent del club de tant nivell, doncs ells, són els responsables directes de la meva progressió.
    També agrair a Sergi i la resta de companys que em vareu estar animant durant tota la cursa, i perdoneu si em deixo algú, però el patiment de la competició no em deixava veure més enllà de cada pas que feia.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  12. Per cert, ja està bé que mai surto a cap foto de grup!!!!

    ResponElimina
  13. Tres cosetes...

    Tots; sou unes bésties pardes!!!
    Pep; a tope!!!
    Jaume; de Fari siusplau!!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.