dijous, 22 d’octubre del 2009

Behobia- San Sebastián


8 de novembre de 2009 a les 11:00 hores
web:
http://www.behobia-sansebastian.com/
inscripcions tancades des de fa mesos

Una bona colla de membres del club participaran en una de les curses populars amb més èxit de l'Estat. Ambient únic i una ciutat encantadora fan que cada any siguin més els atletes que hi vulguin participar. Enguany participació limitada a 18.000 atletes i inscripcions exhaurides en poques hores.

Resultats dels atletes del club :


Cal felicitar a tots els atletes del club que hi participaren, ja que les condicions climatològiques foren molt dolentes, i només el fet d'estar a la línea de sortida té un gran mèrit. Dels 18.000 inscrits, 4000 atletes varen decidir no prendre la sortida degut, principalment, a aquestes condicions metereològiques tan desfavorables.

Enguany la participació catalana ha estat espectacular passant del 500 atletes de l'edició de l'any passat als 1522 actuals. Sens dubte la Behobia és una carrera espectacular i els catalans no ens la volem perdre.


Foto del guanyador de la prova i de Chema Martínez ( segon classificat ) que demostren les condicions extremes en les que es va desenvolupar la cursa:


15 comentaris:

  1. 1 hora 8 minuts 24 segons.

    ResponElimina
  2. Toni, segur que baixes de 1h 8'!!!!
    Jaume, no et deixaràs "petar" la marca de l'any passat, no?

    jo si faig 1h 15' ja estic content!!

    ResponElimina
  3. Lluís,

    Les meves condicions físiques actuals són força precàries; quan no és el bessó contracturat és el peu que em fa mal. No puc entrenar dos dies seguits, i per això les meves aspiracions a la Behobia són únicament poder acabar amb bones sensacions i sense que se m'agreugi cap de les molèsties que estic patint. Però que no vegi cap pelat al punt de mira que vaig per a ell !!!!

    ResponElimina
  4. "Bones sensacions"... Ho estic començant a entendre: bones sensacions vol dir anar a muerte!!!!
    A mi no m'enganyeu més...

    ResponElimina
  5. Ja estem a Donostia i fa un temps sensacional; pluja i vent a dojo !!!!

    Avui, però, hem sortit com uns campions a les 8 a fer una rodadeta per la contxa amb bones sensacions.

    L'Eulogio diu que el Pep només li veurà el cul !

    El Toni haurà de fer una gran cursa si vol fer 1h8'24'', però si ho fa em trec el barret perquè el temps no acompanya gaire.

    ResponElimina
  6. Eulogio,

    Jo només et veuré el cul a la dutxa.

    Demà no estaré competitiu i no aniré a cremar naus i t'acompanyaré tota la cursa.

    ResponElimina
  7. Despres de una setmana, una mica nervios per temes de feina,estem relaxats a l'hotel pendents de la gran cita.
    El Jaume ens ha portat amb el ganxo,al petit estiraments de cames del mati.
    Il'Eulogio ha promes afeitar-se la seva tupida barba si baixa de 1.13.
    Senyors,"la suerte esta echada".

    ResponElimina
  8. Por momentos,ayer se me vinieron a la cabeza una maraton que corri en Sevilla hace 4 años,con rachas de viento semi- huracanadas y momentos de gran intensidad de lluvia.
    Asi fue en Behobia,eso si, el publico un 10,impresionate y mas aun ,con el tiempo que hizo,esta carrera la haremos 20 veces,y tiene algo que te engancha,no se, si estareis de acuerdo conmigo.
    A nivel personal hice 1'09" 01,me sobraron 37 segundos,y estoy seguro que hubiera bajado de 1.08 a no ser por el maldito tiempo.
    Jaume ,xapo,que aunque no es su marca,quedo contento,porque no se resintio de su lesion,a Lluis le da igual chicha que limonada,cumple todos los objetivos con creces,Eulogio,tambien en su linia luchadora contra las adversidades.Quien no tuvo su dia fue Pep,que desde un principio vio,que las piernas no le tiraban.
    Mencion aparte,merece el almuerzo de la mañana antes de la carrera compartido con monstruos del atletismo.
    A nuestra derecha Joseba Beloki,tomando un cafe con leche,a nuesra izquierda Martin Fiz y Abel Anton engullendo unos buenos cereales,Roger Roca explicandonos sus batallitas.
    Joder!!,cualquiera no se motiva.
    NOTA IMPORTANTE:
    Nuetro compañero Eulogio,a alargado su estancia en San Sebastian dos dias mas,cuando lo veais el proximo miercoles no lo confundais con un alevin al que hemos fichado.
    SE HA AFEITADO LA BARBA!!IMPRESIONANTE!!!

    ResponElimina
  9. Eulogio,

    Envia ja una foto amb cara "angelical". Ja no podem esperar més !!!!!

    ResponElimina
  10. Hola, soc el David Maraver, soc de les Franqueses i m'agradaría sapiguer si algú de vosaltres em podía fer un plan d'entreno per baixar de 1'30'' a la mitja de Granollers.
    Ja he vist les pases que s'han de fer per fer-se soci del club en breu ho fare. Molt agrait teníu un bloc molt xulo.

    ResponElimina
  11. Hola David,

    Gràcies pel teu comentari, però aquest fil és per parlar de la Behobia-San Sebastián.

    De totes maneres, podem avançar-te que el club està preparant un espai dins del bloc, precissament per tractar aquest tema dels plans d'entrenament i on els nostres atletes més experimentats intentaran resoldre els dubtes que pugueu tenir.

    ResponElimina
  12. Felicitats a tothom que vau fer la mitja marathó de Behovia-San Sebastian. Em sap greu dir que vaig ser una de les 4000 atletes que no es van atrevir a fer-la per les circumstàncies meterològiques.
    Per altra banda, també vull felicitar a la Carme Colomer ja que va ser la única noia del club que va participar. Espero que aquest any continui amb nosaltres.

    ResponElimina
  13. Hola Júlia,

    Estic segur que l'any vinent estaràs a la línia de sortida de la B/SS. Jo el primer any que hi vaig anar, no vaig poder córrer finalment per culpa d'una lesió, però em va copsar tant l'ambient que s'hi respira que per poc que pugui no em perdré mai aquesta cursa.

    Hem afegit el temps i la classificació de la Carme. Realment se'ns fa difícil d'identificar els atletes del club a les curses com la Behobia on no indiquen el club a les classificacions. I més encara si les persones que participen no ens ho fan saber ni participen al bloc.

    ResponElimina
  14. Hola Julia,tienes razon ,a partir del 1 de Diciembre ,sabremos con exatitud quien es socio y componente del club a4elkm,pero hasta ahora,no tenemos ni idea quien lo es, no disponemos de ningun listado,por eso, el error de no prestar atencion a Carmen, estamos esperando al dia 1 de Diciembre,ultimo dia para darse de alta como socio,y tener el listado definitivo de ellos.
    Por cierto, Behobia no es una media maraton,son 20 kms .Un saludo.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.