divendres, 1 de gener del 2010

Sant Sivestre Barcelona 2009

dijous 31 de desembre del 2009 a les 17.30h al carrer Selva de Mar.

Informació de la cursa: http://www.bcn.cat/cursanassos/ca/

El nostre club va col.laborar aportant part dels seus atletes a contribuir a la festa atlètica de cap d'any.

La cursa va començar amb un aire que no facilitiva a fer marca personal, però tampoc era una excusa per no fer-la.
En Toni Flores, Jordi Cuenca, Santi Carreras, Pepe Fuentes , Antonio Membrive,Júlia i Anna Rodríguez i Carme Llorente van sortir disposats a acabar de la millor manera posible l'any atlètic, cadascú amb objectius diferents, finalitzant la cita barcelonina amb moltes ganes de començar el nou any, amb ilusions i objectius renovats amb la fi de gaudir al màxim de les noves marques personals, que segurament així serà.

Classificació masculina:
38 Toni Flores Domingo 32:44
208 Jordi Cuenca Romo 36:23
818 Jose Fuentes Rosal 40:34
3587 Antonio Membrive Sola 49:04

Classificació femenina:
407 Julia Rodriguez Martinez 53:16
564 Carme Llorente Perez 55:34
897 Anna Rodríguez MartÍnez 1:00:30

10 comentaris:

  1. Pauperrima carrera la mia,"la excusa" esta vez, fue, que desde el kilometro 8 me estaba "literalmente cagando" desde ese momento el unico proposito era llegar a meta,sin poder hacer ningun esfuerzo considerable a la hora de correr,aun asi, no se como no hice mas tiempo,porque me olvide del crono y estaba completamente pensando en "mis cosas",o sea que el resumen personal, es que fue un mal test,por contra tengo que reconocer que las series de este año,con tan poca recuperacion, van dirigidas a distancias mas largas,ahora es cuando se tiene que empezar a demostrar lo entrenado.Nos vemos en Sitges.

    ResponElimina
  2. Toni... jo ni "cagandome en la madre que me pario" faig el teu crono... o sigui que no ploris!! Campió!!
    Cuenca!!! estas a tope ! Baixant 1 minut de la teva marca en menys d'un any... si tindrà raó en Jaume que es nota la seva mà...

    ResponElimina
  3. Gràcies, gràcies....ja veig q las donas dl Club contan poc.

    Bé, bon any a tothom!!!!

    ResponElimina
  4. Ostres Carme!perdona, pero,no ens hem adonat que vas correr la san silvestre,no es obligatori,pero segur que si haguessis escrit advertin de la teva presencia,segur que haguessin fet esment de la teva participacio.Un altre opcio hagues estat pasar el llistat dels 8000 corredors i buscar a tota la gent del nostre club,cosa que trobo fora de lloc.

    Pero estic en desacord, en el comentari de que les dones no conteu per res.
    Aquest any ,us hem portat una equipacio nova ,on el nostre secretari us va enviar un mail`per convidar-vos a provar-la ,on tu i solament tu, vas tenir la delicadesa de contestar,nomes es van presentar els dos nous fitxatxes femenins on molt gustosament van comprar la nova equipacio pel proper any que lluira el nostre club.
    Per cert,personalment estic molt content que entris a participar al bloc,i sobretot mes encara si els teus comentaris ,sempre siguin per millorar la infraestructura del club Aelkm.Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Carme,

    Tal com diu en Toni en una cursa de 8000 persones és molt difícil d'identificar les persones del club que corren si no les veus el dia de la cursa o bé no comenten res al bloc.

    Jo vaig buscar per a4elkm i no vaig trobar ningú més. Ara ho he tornat a fer i és cert que surtia la Júlia, l'Anna i tu mateixa, però en els casos de la Júlia i l'Anna es van apuntar com C.A. A 4 el km i A 4 el km respectivament i en el teu cas ni tan sols et vas apuntar amb el nom del club. Tots els que tenim xip groc surtim com a4elkm tot junt.

    Per tal d'evitar aquest problema publicarem un missatge on recomanarem la forma de cóm apuntar el nom del club a les curses, ja que també és important alhora de les classificacions per club.

    Si us fixeu en la classificació per clubs no surtim perquè en principi participaven menys de 5 atletes quan de fet èrem més de 5.
    Per tant és molt important establir un sol nom pel club alhora de fer les inscripcions.

    ResponElimina
  6. Gràcies Jaume per aclarir-ho. Jo també acabo de repassar els temps dels companys. La veritat és que no hi ha dues inscripcions iguals.
    Toni Flores Domingo 32:44 CLUB A4ELKM
    Jordi Cuenca Romo 36:23 A HEAT COOL
    Jose Fuentes Rosal 40:34 C. A. A 4 EL KM
    Antonio Membrive Sola 49:04 C.A.A 4 EL KM
    Julia Rodriguez Martinez 53:16 CLUB A 4 EL KM
    Carme Llorente Perez 55:34
    Anna Rodríguez MartÍnez 1:00:30 C.A. A 4 EL KM

    ResponElimina
  7. Yo también soy un anónimo, no pertenezco al club pero sigo vuestro plan de la media maratón de Granollers. Espero superar mi marca de 1h36'. También sigo vuestras noticias en el bloc y felicito al actual junta directiva y desapruebo la gente que anda con "ñoñerias" e intenta desestabilizar la buena marcha de este club. Por cierto la entrevista del mes que viene ¿cual es? Os felicito por la de este mes.

    ResponElimina
  8. Gràcies Andreu pel comentari.

    L'entrevista del mes de gener està en curs. Només us puc dir que és una persona molt coneguda en el món de les curses i va ser un gran atleta.

    ResponElimina
  9. Hola anònim. Tens raó, falta el Santi. L´altre dia no el trobava a la classificació però sabia que havia anat pq en havíem vist a la cursa. M´he trencat les banyes repassant la classificació de nou:
    Santi Carreras Serrano 41:33 C.A. A 4 EL KM.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.