diumenge, 11 d’octubre del 2009

Victòria del club A 4 el km a la mitja de Roda


Les previsions es van complir i el club comença la temporada 2009-2010 ( o pels més puristes, si voleu, acaba la temporada 2008-2009 )amb una victòria per equips. A més a més Toni Flores assoleix una meritòria 3ª plaça amb un bon temps d'1h 13'17'' exactament a 1' del guanyador de la prova, en Marc Garcia. Cal destacar que tots els atletes del club que participaven han conseguit una plaça d'honor classificant-se entre els 10 pimers.

Resultats del club:

Toni Flores - 3er - 1:13:17
Jaume Aragonès - 7è - 1:17:00
Eulogio Garcia - 8è - 1:18:25
Pep Martínez - 9è - 1:18:25

Classificacions completes


http://www.atletisme.com/classificacions/rodadeter/

5 comentaris:

  1. Hola,

    Personalment no estic gaire satisfet del meu resultat de la cursa d'avui. Un problema al bessó m'ha fet estalviar patir els darrers 4 kms i m'he limitat a conservar la plaça que duia, intentant que aquest problema físic no anés a pitjor.

    De totes maneres portava un ritme de 1h16 pelades, i per tant tampoc és per tirar coets. La part positiva és que tot just comencem la temporada i per tant tinc molt marge de millora.

    Per cert sóc el dipositari del pernil i dels carquinyolis que hem conseguit per la victòria per equips. Ja organitzarem un esmorzar o berenar per tal de donar bon compte d'aquest sempre valuat premi.

    ResponElimina
  2. Pep Martinez quizá no sea un iron man, quizá sea algo mas, eres un maquina.

    ResponElimina
  3. Doncs,jo estic satisfet a mitges.He començat la temporada massa en forma,(siusplau ,que no es confongui amb una xuleria)ja que l'objectiu de la temporada no era precisament Roda,tinc por, de no arribar al Març,per aixo,aquest any el plantejament de la temporada esta sen diferent al d'altres,on espero assolir les meves fites i apropar-me els objectius marcats juntament amb el Jaume.


    Per contra, estic altament satisfet per copar el podi per general,copar el primer lloc els cuatre, per equips, amb el extra dels carquinyolis i pernil,on molt gustosament deleitarem a casa del secretari,i com no, veure per darrera meu al Jaume,Eulogio,i el nostre home de ferro Pep Martinez,fent tots tres una gran cursa ,pero aixo si,darrera meu mirant-me el cul tota l'estona.

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats companys!!!
    És impressionant veure el nivell que teniu tot just al inici de temporada.
    Espero compartir cursa aviat amb vosaltres.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  5. JODER,ESTO ES UN EQUIPO!!ESTO ES DAR NOMBRE A UN CLUB,CONTINUAD ASI!!.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.