dilluns, 30 de novembre del 2009

Setmana 3: entrena la mitja amb a4elkm


8 comentaris:

  1. Hola Jaume aquesta setmana començo el vostre planning, t'agrairia em marquesis els ritmes d'entrenament, ja que a mi el tema sensacions no em funciona.

    Tal com et vaig comentar un dia a les pistes, fa 3 anys que vaig començar a corre i tinc 41 anys,normalment entreno 4 dies a la setmana, encara que intentaré els 5 que em vas dir, ja veurem si no em fan fora de casa.

    El meu ritme a la mitja busco que sigui el voltant de 4'35-4'30, el ritme suau el faig voltant 5'30-5'15, el ritme mig-fort de quant seria per tu i les series de 1000 i 2000 a com haurien de sortir, normalment les faig sempre a les pistes de Granollers.

    Moltes gràcies per l'ajuda.

    ResponElimina
  2. Xavi13, et desitjo molta sort, i que assoleixis el teu objectiu, com saps m'he inscrit a la meva primera marató (Barcelona), i la Mitja passa o no ser objectiu prioritari, sinó una cursa mes en l'entrenament de la marató.
    Gracies Toni i Jaume per la vostre dedicació a assessorar a la resta de corredors.

    ResponElimina
  3. Gracies pels vostresn consells, aquesta setmana començare aquest entrenos i ja acabare amb la marato de barna.
    Merci

    ResponElimina
  4. Xavi13,

    No m'agrada mai dir els ritmes perquè depen de moltes coses ( clima, de cóm has dormit la nit anterior o fins i tot si has tingut problemes laborals o familiars ).

    Però com a referència el ritme mig/fort és el de la mitja i el ritme fort és el que ets capaç de fer en un 10.000 aproximadament, o un pèl més ràpid.

    Però això no és cert del tot, sobretot per aquells que tenen unes marques per sobre de 1h30' en mitja. En aquests casos, és normal trobar gent que pot rodar relativament fàcil a ritme de mitja però el problema que tenen és que els hi falta fons per fer 21kms.

    Comença a treballar en els ritmes de mitja i 10.000 i analitza cóm et trobes. Si veus que vas sobrat i fas les sèries sense cap problema frenat, hauràs d'incrementar el ritme; si en canvi et costa molt mantenir el ritme a la darrera sèrie, l'hauràs de disminuir.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Jaume per els teus aclariments i consells.

    ResponElimina
  6. Hola Jaume, et voldria fer una pregunta en quan al ritme de recuperacio entre series, al trot ho una mica mes rapid.
    Merci.

    ResponElimina
  7. Jaume,

    Ara les sèries de dimecres ja les fem per pista o si vols per un circuit ben mesurat i pla, i la recuperació ja és aturat.

    ResponElimina
  8. Bona tarda,

    No hi ha planing d'entrenaments per aquesta setmana?.

    Es per organitzar una mica la setmana, moltes gràcies.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.