dissabte, 21 de novembre del 2009

Toni Flores guardonat com a finalista al millor esportista de Les Franqueses

Avui divendres 20 de Novembre,  s'han donat els trofeus als esportistes més destacats de Les Franqueses del Vallès a la Nit de l'Esport, on el nostre president ha estat guardonat com a finalista en l'apartat al millor esportista amateur.


Toni Flores en el moment de rebre el seu guardó


Toni Flores,president del nostre club, amb el seu premi acompanyat de la seva junta

I, a més a més, el nostre club ha estat distingit amb una placa pel fet de ser el primer club de la història de la mitja marató de Granollers, de conseguir la victòria local de les poblacions de Granollers, Les Franqueses i la Garriga.

President i vicepresident del club rebent el premi a la millor gesta esportiva de l'any



5 comentaris:

  1. Primer de tot ,agrair als companys que m'han fet costat, en un dia tan important,gracies per assistir,es un luxe tenir uns amics com vosaltres,sempre fent-me costat quan mes ho necessito,merces.
    Estic molt content d'haver arribat a la final,no ha pogut ser,el campio Jordi Miro,es un gran campio i una millor persona.Felicitats per ell i el seu fill,que han fet doblet,un dia gran pels Miro.
    Pero estic molt,molt,molt content per presidir el club que ha estat guardonat amb la millor gesta esportiva.Mai a la historia de la "Mitja"havia passat,3 membres d'un mateix equip,han quedat 1ªde la Garriga,Granollers i Les Franqueses del Valles.
    La veritat,ha sigut de traca i mocador.
    Nit de l'esport perfectament organitzada,amb un piscolabis al finalitzar la mar de xulo.

    ResponElimina
  2. Només es pot dir una paraula; impresionant !!!!!

    Quin ambient ahir; el nostre vicepresident recollint el guardó de la gesta esportiva de l'any, i el nostre president finalista a millor esportista masculí.

    La veritat és que és un gran orgull poder pertanyer a aquest petit però alhora gran club.

    ResponElimina
  3. Primer de tot, felicitar a Toni per el premi de finalista al millor esportista de Les Franqueses, per la gran temporada que ha fet, gracies a la teva constancia i esforç diari.
    En segon lloc, felicitar a tots el components que han fet possible el premi a nivell de club.
    I per últim també, felicitar a tots els components del club, els que no reben premis, per que també amb el seu granet de sorra fan que aquest club cada dia tingui un nivell més alt.

    Felicitacions a tots!!!

    ResponElimina
  4. hola a tothom,

    La festa devia ser molt maca, i les fotos tots heu sortit d'allò més afavorits. Felicitats a tots i espero que sigui el començament de molts premis més.

    Una abraçada

    Mireia

    ResponElimina
  5. M'encanta que la dona del secretari,hagi decididit escriure en aquest formidable bloc.
    Mireia, no t'arrepentiras de les noves equipacions.
    Per cert,benvinguda al club.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.