diumenge, 13 de desembre del 2009

Cross de Granollers

13 de desembre de 2009

Aquest diumenge a les 9.30 del matí, s'ha disputat el cross internacional de Granollers. En categoria de veterans, Fernando Ramos, Javier Ramirez i Toni Flores s'han calçat els claus i desafiant un matí prou gèlid, han sortit com veritables coets. En un recorregut de 3 voltes a un circuit de 2500 metres, els nostres atletes han fet una cursa amb sort diversa; Toni Flores, sortint com una exalació, passa la primera volta encapçalant el grup capdavanter, confiant amb el seu bon estat de forma actual, però pagant una mica la seva gosadia, acaba en una, però, prou meritòria 4rta posició. Javi Ramírez, ha fet una cursa de més a menys, acabant en males sensacions, i penedint-se d'haver corregut amb claus en un terreny tan dur, finalitzant entre els 20 primers.

El cas de Fernando Ramos, mereix un punt i apart. Ha fet una cursa de menys a més, finalitzant amb una molt bona posició general i quedant en 3ª posició de la seva categoria, havent de pujar al podi a recollir el seu guardó,on la resta de companys, vàren haver d'ajudar-lo a aixecar el trofeu per la foto de premsa. Enhorabona Fernando !

Vídeo de la cursa:
http://www.net-sport.tv/crosgranollers/

Resultats:

VETERANS MASCULI-A

1 1.154 RICARD SASTRE APONTE 1.956 C.A.DIPUTACIO BARCELONA 00.26.06
2 1.155 JOAQUIN JOYAS ALBERTUS 1.958 G.A.LLUISOS MATARO 00.26.32
3 1.137 FERNANDO RAMOS GALVEZ 1.958 C.A. A4ELKM 00.27.14

VETERANS MASCULI-B

1 1.973 ENRIC VILA RUIZ 1.969 U.A. TERRASSA 00.24.23
2 1.941 JOAN HERRERA LOPEZ 1.973 C.A. J'ARRIBU 00.24.26
3 1.966 ALBERT LOPEZ FONT 1.970 G.A.LLUISOS MATARO 00.24.31
4 1.929 TONI FLORES DOMINGO 1.971 C.A. A4ELKM 00.24.39
....
19 2.004 JAVIER RAMIREZ PORCAR 1.970 C.A. A4ELKM 00.26.38



6 comentaris:

  1. Mentre uns quants membres del club competien al Cross ó a la mitja de Vilanova, altres han entrenat al matí. Però encara que tothom anava dient que no es trobaven bé, la veritat és que només ha faltat el xip i el pitrall. Quin canvi ha fet l'Eulogio quan faltaven poc més de 2 minuts !!! I atenció, ja tenim un membre del club que li tocarà aviat pagar un esmorzar; en Jordi Cuenca ha demostrat que es troba en un estat de forma sensacional i promet esmicolar la seva marca en mitja a Sitges 2010.

    ResponElimina
  2. Perque creieu,he fet avui el cros.
    Els diumenges entrenar amb vosaltres,siginifica vomitar de patiment,amb l'Eulogio al capdavant.
    Per cert Jaume,de que t'estranyes amb el Jordi Cuenca,et recordo que tu li passas els entrenos i tambe al Xavi,al Fernando,etc,etc,ja saps la tactica,quan competeixis contra ells,l'entreno de series de la setmana podien ser, per ells, 8x3000 rec 1 minut,mes 6x400 rec 30 segons ,finalitzan ,fen 10x200 estirant cames.
    Pero avui el gran triunfador del club al cros de Granollers, ha sigut Fernando,on es molt ,molt ,molt dificil,en un cros pujar al podi,encara sigui per categoria.
    Un altre,semblan al Xavi Roca,on li preguntarem a la seva dona Azucena,quina clase de "doping" fica en el menjar de diari.
    Felicitats Fernando.

    ResponElimina
  3. Felicitats Toni, Fernando i Javi per el fantàstic resultat obtingut en una prova tant dura i exigent.
    Per cert, perdoneu per el salt en l'esmorzar. Un altre cop serà.
    També comentar que s'està fent molt "bombo" amb el meu últim resultat, però aneu amb compte amb en Jordi Cuenca. S’està posant les piles de forma accelerada i ahir ho va demostrar suportant heroicament un entrenament de 90' amb en Pep, Jaume i Eulogio quan jo encara no ho he assolit.
    Estic amb en Jaume que aquest noi esmicolarà la serva marca en mitja a Sitges (estic per apuntar-me i veure-ho personalment).
    Aquí qui no corre, vola, i si et despistes et passen per sobre a la primera de canvi. Nivell competitiu no falta.

    ResponElimina
  4. Pensava que ja no feien Coca-Cola d'aquesta mida.
    Jo opino que en Fernando es mereix un trofeu més gran!!!

    ResponElimina
  5. Felicitats Fernando!!!!

    Toni, 4rt!! Molt bé! Però veig que et falta aquell punt de velocitat que assoliràs quan facis les teves series de 200m!
    Ei... a partir d'ara qualsevol cosa referent a en Jordi Cuenca, parleu amb el seu representant: jo mateix!!! Que peterà la seva marca de mitja?!? Claaar, si fins ara feia la mitja amb el gos, disfraçat d'Elvis Presley i saludant a tots els garriguencs. jeje

    ResponElimina
  6. Primer, felicitar a tots aquells que vau competir diumenge, especialment al Fernando i al Toni pel seu resultat!
    Segon, aclarir que diumenge no vaig tenir mes remei que suar la samarreta i aguantar el ritme del Jaume,Pep i Eulogio.... mai havia fet aquest recorregut i sinó els seguia no hagues trobat el cotxe!
    Fins dimecres!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.