dilluns, 21 de desembre del 2009

I ECO MITJA MARATÓ OSON@CORRE CIUTAT DE VIC

Aquest diumenge 20 de desembre s’ha celebrat la I edició de l’ ECO MITJA MARATÓ OSON@CORRE CIUTAT DE VIC amb un total d’aprop de 550 inscrits vinguts de diferents parts de Catalunya i, molts d’ells, de les rodalies de Vic.

A les 11 del matí amb punt, l’ex-atleta Pere Cascuberta ha donat el senyal de sortida, en un matí esplèndid però molt fred. 
La prova s’ha realitzat sense incidents i quasi tots els atletes han pogut acabar la I ECO MITJA de Vic.

Amb un recorregut característic de la zona que ha portat els atletes pels carrers més emblemàtics de la ciutat, fins i tot han pogut fer uns metres per la Plaça Major de Vic i uns kms en un entorn molt més rural. Tot i córrer tota la prova sobre asfalt els corredors han pogut gaudir de camps i d’animals a tocar dels seus peus mentre s’empenyien una passa rere l’altre per a completar els 21, 097 km de la mitja marató, amb final a dintre de les pistes d’atletisme.

El nostre club estava representat per en Miquel Clapés que ha assolit un temps de 1h 26'23'' classificant-se en la posició 59 de la general i la 30 de la seva categoria.


Sergi Rodríguez, vencedor de la prova

1 comentari:

  1. Moltes felicitats Miquel!!!
    Com va anar?
    Molt de fred?
    Fins aviat

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.