diumenge, 13 de desembre del 2009

Mitja marató de Vilanova

13 de desembre de 2009
http://www.mitjavilanova.org/

Resultats:
http://www.mitjavilanova.org/html/cl2009/absoluta_provisional.pdf

Resultats dels atletes del club:

22è   Lluís Ferrer        1h 17' 56''
184è Ferran Benítez  1h 28' 14''
219è Pepe Fuentes   1h 29' 22''
220è Santi Carreras  1h 29' 22''


instants abans de la sortida

5 comentaris:

  1. Molt bé nois!!!!
    Quines sensacions heu tingut?
    És dura aquesta mitja?
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Bones... 4 linies de la cursa d'ahir.
    Fred, pluja, circuit molt sinuós i molts girs de 180º, bastant sol a partir del km9 i molesties al bessó del 12 fins al final, i un crono que no em satisfà.
    Personalment hagués estat millor fer l'entreno + esmorzar a granollers. Només em quedo en que ha sigut un bon entrenament psicològic d'aguantar quan no en tens ganes...
    Però quan em creuava amb en Pepe i en Santi, els tios anaven molt sencers!!! Potser tot aquest "mal rotllo" només em va agafar a mi...
    És una pena, perque l'any passat la vaig fer i el circuit era millor. Engunay tenien el poble en obres i s'han inventat unes ziga-zagues que ni en Guardiola!!

    ResponElimina
  3. Lluis,no et preocupis, aquest diumenge tenim esmorzar tots plegats ,inclos Pepe,Ferran i Santi a la carretera de les aigues,us tinc que comunicar una noticia, jo portare els entrepans,en quan a la teva lesio de besso,espero nomes hagi sigut un ensurt de una carrera,i que per la proxima estiguis a tope.

    ResponElimina
  4. Com diu en Lluis fre, pluja... vaig trobar un circuit no massa dur, el que si em vaig adonar i vaig tornar a recordar que no hi ha secret la falta de ritme de competició i gairebé tot l'estiu parat em fa estar 5 minuts per sota de la meva marca habitual, espero anar agafant ritme poc a poc.

    Nosaltres també quan ens creuàvem amb Lluis pensàvem el mateix que ell, que bé que va ell i nosaltres que malament.

    ResponElimina
  5. Bocatas d'en Toni!!!!
    però són els que tu normalment menges? els que et fan córrer com una gacela? els bocatas "d'arrós negre"? llàstima que no puc venir... però si en sobra algun me'l guardes!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.