dilluns, 7 de desembre del 2009

Setmana 4 - Entrena amb A4elkm la mitja de Granollers


Aquesta setmana, els grups d'iniciats i d'avançats no heu de forçar la màquina; heu d'entrenar amb una marxa menys, tants a les sèries com als rodatges. L'únic dia que heu d'entrenar realment fort és el diumenge.

7 comentaris:

  1. Hola,

    El ritme de sèries de 1000 ha de ser al de 10.000 i 2000 al de mitja, quant recupero entre sèries?

    El dissabte en els 5' forts sense forçar vols dir que no siguin a tope?

    Quant dius el diumenge te que ser el dia de ritme fort, ha de ser el de ritme de competició?.

    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Hola anònim...
    Podeu posar el vostre nom si cliqueu el botó que posa nom/URL.

    Recupera 1' entre sèries. El ritme de les sèries ha de ser si fa no fa el mateix. El primer 1000 estarà una mica fred, i pots fer el 2000 al mateix ritme que el primer 1000 sense cap problema ( fins i tot si no escalfes bé, igual fas el 2000 més ràpid que el 1000 ). Després del 2000, les altres sèries sí que pots apretar una mica més però sense forçar gaire.

    Els 5' del dissabte han de ser a n ritme alegre però no a tope, ni molt menys.

    El diumenge només el darrer trot ha de ser a ritme competició

    ResponElimina
  3. David de Cardedeu,i Javis(els 2),us animeu aquest dmecres i ens troben a les pistes?,farem paxoca i aixi pot ser un entreno mes ame.
    I treballarem mes ,si fa.
    Els fixes,dels dimecres, ens trobem dema.

    ResponElimina
  4. Merci Toni per la convidada, per ganes que no quedi, però porto una setmana amb molesties els isquios i encara no se com estaré, a més em vaig montar la setmana, per poder fer festa avui i veure com es classifica el Barça a la Champions.

    Tanmateix dir-te que el Javi i jo ens em separat com a parella d' entrenament,és broma, però no coincidirem tant ja que els nostres objectius ara mateix son diferents.

    Merci i fins la propera.

    ResponElimina
  5. Toni i Jaume el dimarts i dijous em toca 60cc suaus a quin ritme es dimecres tinc les series 800-1200-1600-2000-1600-1200-800-
    rec1

    ResponElimina
  6. Però, david cóm és que fas ara l'entrenament de la setmana 4. Quina mitja vols preparar?

    D'altra banda jo crec que hauries de fer millor el pla de iniciats enlloc del d'avançats. I si fas aquest darrer incorpora algun dia més de descans.

    ResponElimina
  7. Jaume un refredat bastant fort amb febre i llit dues setmanes quant ja portaba 4 setmanes de entrenament i quant ja estaba bé del refredat vaig tornar de nou a la 1 setmana acabaré el entreno i esperaré a finals de febrer principi del març per fer una mitja a tope que et sembla jaume.

    el entrenament que estic fent avançat
    amb 5 dies de entreno pero si vols faig el de iniciats

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.