dimecres, 6 de gener del 2010

Entrevista d'A4elkm a TV

El proper dissabte una productora ens vol fer un petit reportatge per a que surti per TV. Es tracta d'una sèrie de reportatges que surtiran per les TV locals de cara la propera mitja de Granollers.

Si us sembla bé podem quedar tots el que puguin venir el proper dissabte 9 a les 10:30 davant de l'Ajuntament de Les Franqueses amb la roba del club. Prèviament qui vulgui haurà pogut fer el seu entrenament, però a les 10:30 ens trobarem tots. La idea que tenen és fer-nos algunes preguntes sobre el nostre club i la seva vinculació amb La Mitja i gravar-nos mentre estirem, per exemple.

Ja ha sortit el vídeo !!!

El podeu veure a vídeo de l'entrevista

7 comentaris:

  1. Dema vaig a la perruqueria per sortir ben guapo per la tele,encara que tinc que reconeixer que la dita aquesta de "aunque la mona la vistan de seda ,mona se queda" es ben certa.Jo vinc el dissabte.

    ResponElimina
  2. Toni, vigila el Jaume, que el tema imatge no el cuida gaire. O sigui, samarreta fora dels pantalons o conjuntar colors que no enganxen, i un llarg etc ...

    ResponElimina
  3. Sergi,tens tota la rao.Encara que tinc que dir,que amb el Jaume,hi ha com una simbiosi,ell m'ajuda a ser politicament el maxim de correcte en totes les situacions de la vida,i jo li recomano, no posar-se mitjons blancs amb sabates negres,no estrenyer tant el cinturo ,per marcar mes paquet,que els colors llempants tambe existeixen,en fi ,ja saps,algunes cosetes sobre el "decoro".

    ResponElimina
  4. Entrevista realitzada !!!!

    Segurament la setmana abans de la marató sortirà el reportatge realitzat al club. El podreu veure a VOTV ( Vallès Orinetal TV ) que se sintonitza a través de la TDT.

    Es tracta d'una sèrie de notícies de 1'30'' sobre diferents aspectes de la Mitja Marató de Granollers i on el nostre club ha estat escollit per ser entrevistat.

    ResponElimina
  5. Este reportaje no me lo pierdo.El hecho de ver a Javier Ramirez hablar catalán,sin haber bebido antes una copita de cava ,es un punto que uno no se lo puede perder.

    ResponElimina
  6. Ja podeu sintonitzar VOTV perquè ja comencen a sortir els reportatges sobre la mitja de Granollers.

    Aviat també surtirem nosaltres !!!!

    ResponElimina
  7. Ja està ! Ja ha sortit el reportatge a http://www.votv.cat/videos/programa/mitja-marato?video=jaume-aragones

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.