dijous, 14 de gener del 2010

"off topic"

Obrim aquesta entrada o fil per tal de poder comentar qualsevol cosa que no tingui relació directa amb altres fils.

D'aquesta manera tothom qui vulgui comentar un fet determinat tindrà el seu lloc i no barregerem amb fils de curses per exemple. Si hi ha un tema que tingui una repercusió especial s'obrirà un fil específic per a que es pugui seguir millor.

També es pot utilitzar la bústia de suggerències per demanar que s'obri el fil d'una cursa o tractar un tema que es consideri interessant

73 comentaris:

  1. L'equipacio,esta mes a prop,tenim un 70% de les equipacions ,aviat farem la pertinent foto oficial de l'equip amb la nova equipacio que lluira el nostre club arreu del mon.

    ResponElimina
  2. Siempre por diferentes motivos, a lo largo de la temporada,caemos en algun tipo de lesión,sobrecargas,lesiones musculares,torceduras,etc,etc,y la verdad,siempre intentamos estar recuperados en el menor tiempo posible , siempre parece que no llegaremos a cumplir nuestros objetivos atleticos.

    Pues bien,me gustaria aprovechar este bloc y enviarle un "ANIMO" muy grande ,al corredor del club con mayor progresión de la pasada temporada y principio de esta,Xavi Roca,que al parecer no acaba de hacer limpio de su lesión de pubis.

    Xavi,tranquil,que aquest any donarás molta guerra,i la punyetera lesió que et fa la guitza,pasará a una nova vida en breu temps.
    Així, que volem veure al nostre contable animat i positiu, pensan que la lesió es curarà,i que molt aviat estará fent anar aquestes mega-cames, on pel que sembla volen anar cada dia més rapid.

    ANIMS XAVI!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Xavi,

    Per un atleta no poder entrenar és el pitjor que li pot passar i és, i no potser de cap altra manera, normal que estigui emprenyat.

    Tot i això, tant dels moments bons, com els dolents com ara, sempre cal treure'n la part positiva.

    Jo fa anys, vaig estar pràcticament mig anys sense poder córrer; quan vaig tornar em va costar ben bé 2 mesos per poder córrer 10 kms a 4'/km. Però mig any després faria les que són encara les meves millors marques en mitja i marató.

    ResponElimina
  4. Anims Xavi! tingues paciència i seny! espero veure't molt aviat fen series!

    ResponElimina
  5. En aquest fil també es pot "retar" els companys a que corrin més i continuar una linea competitiva-bon rotllo.
    Aixi que començaré explicant les meves sensacions per la mitja de Granollers, després de les series d'avui dimecres.
    Jaume ho tens clar,si penses que a la mitja començaras aixecar-te del teu letarg,l'any passat et vas deixar al km 17 i finalment et vas recuperar i vaig treure't 3 segons.
    Aquest any de sortida et recomano que no agafis el nostre grup,no m'agradaria que vomitesis en el km 9.
    Aixi que una tactica bona, seria una cursa controlant de lluny,però molt lluny a un calb,que el distinguiras per veure una silueta negra i taronja pero molt,molt,molt llunyana.
    Per cert,felicitats per l'entrenament d'avui,llastima que la mitja de Granollers no son séries.

    ResponElimina
  6. Perdó, l'anónim soc jo

    ResponElimina
  7. Toni, em sembla que ja t'estàs acollonint. Prepara't perquè ja sóc aquí!!!!

    ResponElimina
  8. Gràcies nois per el vostre suport.
    Les lesió, lamentablement no millora. L’entrenament encara que sigui suau, revifa les molèsties.
    No us vull semblar pessimista ni desanimat, però m’estic mentalitzant que aquesta temporada (a nivell competitiu) pot estar finalitzada. El meu principal objectiu és en marató i l’acumulació de quilòmetres que requereix, fa gairebé inviable que tot i que em recuperi miraculosament en breu, pugui estar en forma per competir abans de juliol.
    Sense ànim de lluir mèrits, crec que he forçat excessivament la maquinària, i si va ser espectacular la meva progressió de l’any passat (de 3h 22’ a 2h 58’ en marató), aquesta temporada tot m’indicava que podia seguir la mateixa línea i assolir un objectiu agosarat de 2h 45’ a Barcelona.
    Això ja és impossible i m’hauré de quedar amb 1h 17’ de la Mitja de Mataró.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  9. Missatge publicat a :

    http://jordisalas.blogspot.com/2009/11/la-meva-mitja-foto-dels-corredors-que.html

    Jordi,

    El primer classificat de la Garriga no fou l'any passat en Dani Cuartero sinó l'atleta de l'a4elkm, Lluís Ferrer.

    Tothom pot cometre un error, ja que en Dani ha quedat altres anys primer classificat de La Garriga, però el que més greu ens sap, és que se't va dir que no era així, i tot i això, no has volgut rectificar. Agrairia que, almenys, rectifiquessis en el teu bloc aquesta informació errònia.

    Gràcies
    Jaume Aragonès
    Secretari del C.A A4elkm

    ResponElimina
  10. Este mensaje lo escribire en mayusculas porque quiero darlo a entender chillando de lo contento que estoy.

    QUIEN ESTE INTERESADO EN EL TEMA EQUIPACIONES, ACCEDER AL BLOC DE SOCIOS Y VEREIS UNA PEQUEÑA ALEGRIA.

    ResponElimina
  11. Mireu qué passa quan no es mira i es bada en una pista d'atletisme

    http://www.youtube.com/watch?v=K6W2AXFHds0#watch-main-area

    ResponElimina
  12. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. Qui s'apropi demà pel pitrall de la cursa dels nassos a Barcelona,em podrieu siusplau agafar el meu pitrall?
    Gracies,ja em comentareu.

    ResponElimina
  14. Què passa????
    Ningú corre o què?
    Diumenge hi ha Montornès. Hi ha algú inscrit?
    Nomes per comentar alguna cosa, diré que la meva dona la fa. Per tant, si algú del programa de la mitja o no, la vol acompanyar a baixar de 2h, que ho tingui present.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  15. Ja m'agradaria dintre de 15 anys guanyar un 10.000 amb 40'05'' com la Sra. Panfil. Es per "flipar"!!!!
    http://www.lavanguardia.es/deportes/20110327/54133217025/excampeona-mundial-wanda-panfil-gana-carrera-a-los-52-anos-.html

    ResponElimina
  16. Això no te res a veure amb l'atletisme, però és emocionant veure que hi ha gent que encara creu en valors.
    http://www.youtube.com/watch?v=aJtLKH5o5gM

    ResponElimina
  17. Efectivament no té res a veure amb l'atletisme. Futbol i atletisme són molt diferents; al futbol normalment s'elogia a qui enganya a l'àrbitre( li diuen llest ) i a l'atletisme trampós.

    El més apatètic del vídeo, són les insults que se senten. De totes maneres, un bon detall de'n Sergi Barjuan, que per cert és de Les Franqueses.

    ResponElimina
  18. Xavi,curat aviat de la teva tibia que l'avi Jaume ha retornat i està xulet....aviat posarem data del Criterium. En petit comite, m´ha comentat que et pensa fer el màxim de presió i guanyar-te o millor dit les seves paraules ha sigut repasar-te i fo....,Xavi si el veies esbufegar avui com un cavall,anava demanan baixada de ritme constantment "quien lo ha visto y quien lo ve",estic dubtan si te dret a estar a la serie A,aquests ritmes són de marxador,estudiarem seriosament amb els organitzadors si te dret a aquest privilegi

    ResponElimina
  19. La veritat és que estic preocupat, i porto dos dies completament aturat, doncs l'altre cop que em va molestar la tíbia va ser un principi de periostitis. Aquest any, a part de la preparació normal de la temporada, entre la Matagalls – Montserrat i la Trailwalker, porto molta acumulació de km i potser les cames m'estan demanant descans.
    Si no evoluciono favorablement aquesta setmana amb descans, l'objectiu de Pineda l'hauré de deixar per l'any vinent.
    No escalfis massa a en Jaume, que ja em viscut més d'una recuperació miraculosa. Em sembla que encara te prous dies per endavant com per preparar-se un 1000 que ens repassi a tots plegats.

    ResponElimina
  20. Jaume,baixa-li els fums a aquest calvo...

    ResponElimina
  21. Pol,a tú també et reapasaré! Per cert, m'han comentat que anirás també al sopar del Criterium,serà un plaer gaudir de la teva companyia,ens veien.

    ResponElimina
  22. Al sopar del Criterium tindre'm que anar ben d'hora, perque despres pel karaoke ha de passar mooolta gent :D

    ResponElimina
  23. Setmana decisiva!!!! (i no parlo del barça)
    Recuperat de les molèsties de la tíbia, aquesta setmana estic obligat a complir l’entrenament al 100%. Si no hi ha cap impediment d’última hora, ens veiem a Pineda.

    ResponElimina
  24. Anims XAVI,

    Jo també aniré

    Ens veiem a PINEDA!!

    ResponElimina
  25. Como ganar medalla en una Maratón sin sudar mucho ...y eso que en la foto se le ve sudado :D

    http://www.marca.com/2011/10/12/atletismo/1318446178.html


    *Que conste que me han pasado el link, que yo no leo el marca!!! :P

    ResponElimina
  26. -Hola colla,per motius de lessió,no podré assistir a la mitja marató de Montornés 2012,és per això que qui s´hagi quedat sense pitrall i volgui el meu m´ho fagi saber.Salud

    ResponElimina
  27. Preguntado a Toni el por qué tantos socios del club participan mañana en Montornés, me ha contestado: "porque tendrán polvos para todo el año"
    "Polvos para todo el año?", contesto yo, con los ojos abiertos como gacela asesina.
    "boba,polvos para lavar".

    Aviso a todos los corredores del club: mañana se desplazará hasta Montornés, a petición de mi amiga Reyes, una delegación de "cazacuatreros" para haceros las mejores foticos.

    ResponElimina
  28. Volia comentar un tema que hem sembla que portem una mica a salto de mata i potser el podriem millorar una mica per tal d'organitzar-nos millor:
    Em refereixo a quan diversa gent del club anem a una mateixa cursa potser seria bó dintre del blog crear un espai per saber cada cap de setmana les curses que tenen participació de membres del club i així fer cotxes patera o quedar a una hora. La meva intenció és que si varis membres anem a una mateixa cursa ens podem trobar i estar més acompanyats en els instants previs.
    Que us sembla?

    ResponElimina
  29. Em sembla molt be el suggeriment de l' Alfredo de coordinar el calendari de curses i poder-nos organitzar i si mes no fer un cafetó, esclafar i comentar la jugada. I per cert, d' aquí a 10 dies fan una cursa bastant popular a Barcelona, on dones la volta a la ciutat, fas turisme, et deshidratesuna mica i et reventes les cames. Jo hi aniré...obrim un fil i ens comencem a menjar el tarro junts??

    ResponElimina
  30. Família, no se si es que ahir ens van tirar alguna cosa al powerade o va ser el sol del Paral.lel, però tot i jugar-me un calbot de la meva dona m'acabo d' inscriure als 10km nocturns de L'Hospitalet... La veritat es que tinc les cames trInxades, però ja recuperarem. A veure si us puc convèncer a tots per fer una participació massiva d'a4's:
    Circuit planissim
    Una setmana després que Bombers, 7 dies mes per recuperar i menys massificada.
    Es corre de nit, sense calor
    L'any passat varem aprofitar per fer un sopar allà mateix després de la cursa a una marisqueria on la relació qualitat preu esta molt be. Ara si no???

    ResponElimina
  31. Fet ! Jo m'apunto a la cursa i al sopar.

    ResponElimina
  32. Recordem que els fils que obrim són per escriure sobre el fil. Si teniu qualsevol comentari aliè a l'assumpte propi del fil, sempre podeu emprar aquest fil i si els administradors del bloc ho creuen oportú n'obriran un de específic amb l'assumpte que voleu.

    O també podeu enviar un correu electrònic a admistracio@a4elkm.com.

    Gràcies a tots per respectar-ho. En cas contrari ens veiem obligats a esborrar els missatges.

    ResponElimina
  33. He averiguat que ahir en un restaurant de les Franqueses es va veure representants de la junta direcitva de l'a4elkm negociant la possible incorporació al club d'un fitxage de luxe per la temporada vinent; l'Albert Caballero.

    No vaig conseguir veure que signés encara en cap tovalló de paper però per les cares que tenien sembla que les negociacions anaven pel bon camí.

    Pot la Junta avançar-nos ja alguna cosa ?

    ResponElimina
  34. Anónim, estàs ben informat,estem negociant la seva incorporaciò en el nostre equip, on només falten pulir uns detallets i serà un membre més del nostre club,la seva signatura es inminent.
    Farem una roda de premsa quan es produexi tal situació.
    Anirem informant.....

    ResponElimina
  35. Cal dir que aquest fitxatge és un fitxatge que la nostra direcció tècnica ens l'ha estat demanant des de fa anys. Hi estem treballant des de fa molt de temps però per la naturalesa del personatge en qüestió les negociacions ha estat molt complicades. Com tots els grans fitxatges, encara queden uns serrells per negociar que esperem que no ens impedeixin poder concretar-ho d'aquí a uns dies o setmanes.

    És obvi que el perfil de l'Albert és perfil a4elkm; és a dir, és una persona excel·lent i gran amant de l'atletisme.

    A més a més, estem convençuts que les samarretes de l'a4elkm amb el nom de l'Albert s'exhauriran en poques hores després de l'anunci oficial de la seva signatura pel club.

    ResponElimina
  36. Disculpeu la gosadia però tinc la sensació que la meva proposta cursa nocturna + sopar no va tenir molt èxit , sols (que no es poc eh, deu me'n guard) ha contestat el míster! Be jo encantat d' un sopar romàntic amb ell, a veure si em lliuro del karaoke, però si som uns quants farem unes rises... Va que el Domènech s' apunta, Tatje, Sergi, Toni, Lluís, Alf, Eva, Juanjo, Carlos, on sou????

    ResponElimina
  37. Eva Sánchez&Toni Floresdilluns, d’abril 09, 2012

    Eiiiiiii, Uri! Nosaltres ens hi apuntem! Li he comentat al Toni i m,ha dit "nohasefaltadisirnadamás". Y jo afegeixo "estanochefieeeesssta-estanochefieeessssta"...

    ResponElimina
  38. Oeoeoeoe, collonut! Potser hauríem d'obrir un fil tipus "nocturnitat a l' hospitalet" per anar animant la tropa i organitzant la logística, sobretot per reservar taula, l' any passat estava a tope! Oju, també hi ha cursa de 5 pels velocistes

    ResponElimina
  39. Jo em reservo lo de còrrer fins a Cardedeu i Formentera, a veure si faig uns temps dignes per entrar d,una punyetera vegada al ránking del club. Aixì que em dedicaré a fer les fotitos, i els videos de declaració pre-cursa / post-birres. Qué us sembla?

    ResponElimina
  40. Uri … Cursa, cena de marisquito y fiestuki !!!!!
    El Peix no pot faltar.
    Cuenta con migo al hospitalete..

    ResponElimina
  41. yo tambien estoy inscrito a la cursa , nos vemos en el hospitalet

    ResponElimina
  42. Tenint en compte l' hora dela cursa hauríem de reservatr taula per la "mariscadeta",el lloc es buenoboriobarato i esta a petar... Quants som???? Jo pel blog entenc que:
    míster
    Mireia
    Toni
    Eva
    Peix
    Fernando
    Uri
    Algú mes????

    ResponElimina
  43. Ara que hi penso en David també corria... Tant se val, jo he reservat taula per 10 a les 22.15 i ja modificarem quan sapiguem nombre exacte....especialitat pulpo gallego, el millor després de 10 kilometrets asakpak!!!

    ResponElimina
  44. M'afegeixo a la llista:

    1. Míster
    2. Mireia
    3. Toni
    4. Eva
    5. Peix
    6. Fernando
    7. Uri
    8. Montse

    Sobre l'hora, ho veig una mica just a les 22:15h. Corro els 10k i la meva marca, ejem, digue'm que no és gaire espectacular i si això li afegim la dutxa + taller de xapa i pintura crec que arribaré per les postres.

    ResponElimina
  45. Actualitzo llistat per sopar:

    1.Mister
    2.Mireia
    3.Toni
    4.Eva
    5.Peix
    6.Fernando
    7.Uri
    8.Montse
    9.Miki
    10.Vero

    ResponElimina
  46. bones! m'he inscrit a la cursa i m'apunto també al sopar, si hi ha lloc! fins dissabte!

    1.Mister
    2.Mireia
    3.Toni
    4.Eva
    5.Peix
    6.Fernando
    7.Uri
    8.Montse
    9.Miki
    10.Vero
    11.Juanjo

    ResponElimina
  47. Vamos a contar mentiras, tralará, vamos a contar mentiras, tralará...
    Montse, Montse, Montse...
    Punto 1: si tú eres lenta, yo no sé cómo catalogarme...no soporto la falsa modestia, bonita...NO NO y NO!!!! MENTIRA Nº1
    Punto 2: chapa y pintura...chapa y pintura...MENTIIIIIRA!!! en tu caso, como mucho, es una "reformilla en casa"...No, No y No.... MENTIRA Y GORDA Nº2
    Punto 3: No te excuses...NO TE EXCUSES!!!... Alma cándida...pero si tú llegas tarde siempre!!!! Si tú, aunque repartiese caramelos George Clooney en ropa interior, fijo que llegabas taaaaarde!!! NO, NO y NO!!! MEEEEEEENTIROSA!!!!! MENTIRA Nº 3!!!! AGGGGGGGG!!!!
    Punto 4: Dice Toni que si el Domingo por la mañana estaremos puntual en el gym para entrenar...JIJIJIJRRRIJIJIJIIJJJIII, ay que me descorromoncho!!!!! Este no sabe lo que le espera....
    Punto 5: Tienes la logística fiestera preparada??? Lo dejamos en tus manos. Creo que Uri nos ha preparado una sorpresa en el restaurante, y en vez de pulpo a la gallega tenemos gogos a tutti plen...así que chicas, sobre todo, nunca se sabe...limpicas y "A RAS DE CÉSPED"...

    ResponElimina
  48. Eeeeeiiiii, socisssssss!!!!!
    Cursa bomberssssss!!!!! Atenciò a les noies! "Pulverización de marcas"!!!! Mi magnífica Reyes, 56,05, y bajando...creo que voy a pensarme lo de salir con ella en Cardedeu!!! Mega-Meritxell, 48 minuts, amb "rampa" inclosa desde el kilómetro 3!!! I menciò especial per la meva Montseta, que ha tornat a baixar la seva millor marca personal de La Llagosta, fent !46 i poc!!! Dos minuts menys, que demostren que entrenant com Deu mana, estem davant de una máquina de menjar kilòmetros... O, no sé, potser és el fet de venir als entrenos de les 8 del matí lo que ha fet que estigui "que se sale"...Montsetaaaaa!!!!

    Felicitats a totes. Em falteu la resta ( Franchesca,Mireia,...) i com no, els nois.
    Esperem impacients la crònica!!!

    ResponElimina
  49. Aquest diumenge és la cursa de Cardedeu i veig que quasi tot el club hi serà: molta sort!!!
    Però hi ha algun "quatrero" que entreni diumenge al matí? 10h? :-) 8h? :-( Bàsicament és per no matinar i acabar corrent sola...

    ResponElimina
  50. Busco dorsal per Cardedeu.
    Si coneixeu d'algú que en tingui i no pugui córrer, us agraira que m'ho feu saber.(Xavier Roca 620.711.213).
    Gràcies i fins aviat,

    ResponElimina
  51. Això és molt fort, senyors:
    He rebut a una delegació de a4elkm que, emulant a la màfia italiana, s'ha presentat a la meva feina i m'ha amenaçat amb lo següent: que si vull sortir en el rànquing del club, he de baixar forçosament de l'hora, sinó, nanai.
    Mira, Padrí de pacotilla, ho tinc tot gravat, i no penso deixar que et surtis amb la teva. Tinc uns colegillas que, per quatre duros, t,arreglen la cara, listillo...
    No saps amb qui te l,estàs jugant, capo di merda!!!

    ResponElimina
  52. Ei, socis:
    El proper dia 27 de maig se celebra a Terrassa la cursa de Vallparadís, apadrinada per Jaume Leiva i Bartolomé Serrano. Són 7,5 km de recorregut pel lindísimo parc, i arribada a l'estadi de Can Jofresa, victorejats per la multitud (jeje. ..) Reyes, más o más o menos como en Sevilla, pero a lo chiquitico...
    Toni i jo ja ens hem inscrit. Però seria superchulo que fóssim una bona colla per allà. Us incloc web perquè us ho mireu i, sense dubtar-ho un moment, us apunteu i passem un diumenge entre amics, envoltats de la magnífica-increïble i fantàstica ciutat de Terrassa.

    Ei, això va també per als meus nois de Barna, Sergi, Oriol, Albert s, Quim, Anna, Carlos .... etc etc. I ens fem unes cervesetes per Vallparadis ...
    Qui s'apunta??

    ResponElimina
  53. Se me olvidóoooo:

    www.unioatleticaterrassa.com
    Només hi han 500 plaçes!!!!!

    ResponElimina
  54. Gràcies Eva.

    M'ho pensaré. Tinc una bona relació amb Terrassa; el meu anterior club era de Terrassa i sempre que he corregut a Terrassa em trobo com a casa.

    Però dues curses seguides ( ja estic apuntat a Parets ) em fa una mica de recança; ja tinc una edat i m'haig de cuidar.

    ResponElimina
  55. Jaume, soci:
    doncs clar que a Terrassa et sents com a casa, perquè encara que no fos així, tens allà una bona amiga que obrirà les portes de casa seva a la familia Aragonés-Massot per al necessitin.
    Dit això ... MENTIDER!, Tu no estàs lesionat! i deixa de plorar d'una punyetera vegada!!!!! Que ahir vas portar a Toni amb la llengua fora, i m'ho canses i després em posa l'excusa que vas com una moto!!!! Així que treu-te la careta, tingues el que s'ha de tenir, i apunta't a Terrassa, i dóna-li canya que està d'un xulo que se surt!!!!
    I la Mireia també, que fa dies que no la veiem per cap cursa i es troba a faltar! Princesa del meu cor, on t'has ficat, que ens tens abandonats??? Vine a Vallparadís i acabem la mañanita prenent unes clares d'aquestes que ens agraden tant, amb olivetes, solet, rialles...

    ResponElimina
  56. Eva,només rectificar-te i puntualitzar-te una coseta del teu ultim comentari,en sembla que no vas entendre,m ahir a la nit prou be.

    Ahir el Jaume no en portava amb la llengua fora,era jo qui tenia que baixar ritme.

    Per cert, uffffff seran 2 curses seguides,2 curses seguides.....mana pebrots,!! ens estem amariconant per moments o es por....prefereixo creure que te la segona opció.
    Igual si que es millor,cuidat i et dediques a editar videos.
    Estic segur que no anirà a Terrassa esta dubtan,en quina lesió s'inventarà després de la cursa de Parets( on un servidor la fara al 80%) ja que seran 4 setmanes seguides competint,i trobo que sempre anar amb el ganxo no es bo,igual l' acompanyo a ell i en Miki i en deixo caure al final.

    ResponElimina
  57. Quina imatge més bonica: el Xavi, tan maco i tan de Terrassa, aixecant la copa...
    Perdoneu, però avui més que mai, algú ho havia de dir!

    ResponElimina
  58. Avui començo entrenament de sèries a les pistes en horari de migdia. Si algú s’anima a venir, ens veiem.

    ResponElimina
  59. Queremos mandar muchísimos ánimos a Jose Domenech,compañero del club y uno de los mejores monitores que tiene nuestro programa de entrena la mitja, que atraviesa un momento difícil que le impide correr. Desde aquí te mandamos nuestro apoyo y nos ofrecemos a cualquier cosa que puedas necesitar. Ánimos y un abrazo. Celebraremos como Dios manda tu rentreé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Teniu tota la raó. I també al nostre company Fernando Ramos, tot un exemple per tots nosaltres, i que està patint un problema familiar greu.

      Per tots dos una gran abraçada i esperem poder compartir entrenaments i curses ben aviat.

      Elimina
  60. Mi primer diente, mi primera palabra, mis primeros pasos, mi primer novio, mi primera cerveza, mi primer kiki....mis primeras series... La madre que las parió a las puñeteras series de las nariceeeessss! Ni los dientes, ni los pasos, ni los kikis ni mucho menos las cervezas me dejaron nunca el cuerpo como si me hubiesen atado a un coche de novios junto a las latas para hacer ruidicos! Nunca olvidaré este dia! Y encima me dice Toni que seria bueno que las hiciese una vez por semana...manda "güevos" con el calvo...Ala, a cascala!

    ResponElimina
  61. Mis primeres series amb els companys i quin goig de veure a tant cuatrer@s fent series ,anims que dimecres més i molts anims al Jose i al fernando.

    ResponElimina
  62. Bona noticia: per fi després de tants messos d'anèmia ja m'han trobat la causa. És tracta d'un bacteri que tinc a l'estòmac i que no permet que s'absorveixi el ferro. La setmana vinent suposo que m'enviaran el tractament (una tanda d'antibiòtics) i una vegada erradicat el bitxo l'hematòleg m'ha dit que ens uns 6 messos estaré recuperada del tot.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona notícia. Estic segur que et recuperaràs abans dels 6 mesos.

      Elimina
  63. Felicitats, Carme. Molt bones notícies pel club, que de bon segur aconseguirà grans premis de una de les millors atletas que tenim. I sobretot, molt bones notícies per tu, guapísima. Ets una gran persona que es mereix el millor! Una abraçada, princesa!

    ResponElimina
  64. Bueno, bueno, bueno...Por dónde empiezo...
    El pasado Domingo no pude hacer de "aigüadora" del grupo de entreno de la mañana, y en mi lugar llevaron a Dani-alias-guapísimo/delamuerte/con/el/morenazo/que/me/luce. Las reacciones a favor no se han hecho esperar, en especial de un tal calvo-alias-tocanarices/chinchon/moscacojonera, que no ha podido evitar las odiosas comparaciones que el estado físico del chaval y el mio tienen, y el cachondeito generado a raiz de la fortaleza física de mis cuadriceps. Incluso hay sectores próximos al presidente que me aconsejan tomar más carbohidratos para mejorar mi pedaleo, como mi querido Micki-alias-graciosillo/de/turno/albondiguilla/venida/a/más/desde/que/lo/recogieron/del/paseo/fluvial...
    Por lo cual he tomado la determinación de que, de ahora en adelante, voy a dedicar mis domingos por la mañana a hacer unos larguitos en la piscina, o tomar el sol tranquilamente, o relajarme con las burbujitas del gym, o...ni más ni menos...a tocarme los cuadriceps como me de la real gana... Así que recomiendo a nuestro señor presidente programe el resto de entrenos domingueros por rutas que incluyan fuentes donde beber, o rios donde bañarse, o árboles en los que refugiarse del inmenso y soporífero calor que estamos atravesando.
    P.D.: Se vende bici en buen estado. Interesados, buscadme por el jacuzzi del gym los domingos por la mañana.

    ResponElimina
  65. Comença una nova temporada,i com no, nous reptes i objectius atletics per tots, cargats d' il.lusiò de fer-ho cadascun el millor posible.
    El club desitja a tots els seus components, que suin i llueixin amb els millors dels seus somriures, a les moltes curses que ens quedem per competir.
    Moltisima sort a tots i que gaudiu dels molt kilometres,en curses, travesses i obstacles que tindreu que superar.

    MOLT BONA TEMPORADA 2012-2013

    ResponElimina
  66. Se buscan "cazabichos".
    Me he propuesto acabar con el puñetero bicho que trae de cabeza a nuestra querida Carmeta, y busco voluntarios para cazarlo, neutralizarlo, y enviarlo a tomar fanta por ahí. Que queremos ver a nuestra Paula Radcliffe particular librarse de semejante energúmeno, y disfrutar plenamente de lo que más le gusta: correr,correr y correr. Prometo celebrar por todo lo alto la recuperación total de nuestra querida compañera y amiga. Animos, princesa! Eres un ejemplo para todos nosotros, y a título personal he de decir que no te imaginas cómo te admiro.

    ResponElimina
  67. Aquest club,s'està especialitzant en festes i sopars de tota mena,això trobo que es sà i beneficiós per tot nosaltres,però també entrena i a vegades amb entrenos ben xulos,avui per mi ha sigut un d'ells.

    No hem anat a 3 el mil,tampoc hem anat a passejar,però el fet de fer una grupeta i anar de menys a més amb companys que han sortit de llargues lesions com en Jaume,veure la progresió atletica de l'Alex i en Xirau i l'apretada de cargols que ens te acostumat en Miki.
    Aixo fa que aquest esport el visqui de una manera especial,amb un simple entreno rodejat de bons companys i un entrepa final a la plaça de l'espolçada es un bon inici de diumenge.

    ResponElimina
  68. Vull agrair al Toni la gran tasca que ha dut a terme aquest anys com a president del nostre club. Sort en la nova etapa!

    ResponElimina
  69. Ho sento, anònim sóc jo.

    ResponElimina
  70. Si anonim tienes toda la razon, un 10 para tu comentario y apoyo. Yo soy uno de los much@s personas que correran para Rios Running Les Franqueses y lo hago con toda mi ilusión, e intentando de esta manera aportar mi pequeña ayuda y apoyo dentro de mis posibilidades a estas dos personas en su proyecto, lo hago de forma desinteresada y sin esperar nada en contra partida, todo lo contrario, es para mi propia satisfacción y para sentirme bien conmigo mismo.
    Los amigos son aquellos que como tu, en los malos momentos alli estuvistes, a nuestro lado, los amigos de verdad son aquellos que lo demuestran con hechos.
    Gracias Toni por ser en su dia mi presidente y por dejarme ahora correr con el nombre de Rios Running Les Franqueses.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.