divendres, 1 de gener del 2010

Sant Silvestre de Canovelles

La més matinera de les Sant Silvestres de Catalunya del 31 de Gener és la que se celebra a Canovelles. El nostre club també participà amb en Josep Martínez, Eulogio Garcia, Javi Ramírez i Ferran Benítez.

Josep Martínez assolí una meritòria 3ª posició, arribant a continuació en 8è i 9è lloc l'Eulogio i Javi. No hem conseguit trobar les classificacions oficials i per tant desconeixem la posició final d'en Ferran.


3 comentaris:

  1. Felicitar a tots els participans del Club a la Sant Silvestre de Canovelles, i en especial al Pep, per el bon estat de forma física en que es troba.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Pep,encara et considerem el nostre home de ferro,dormir 1 hora,i fer tercer te gran merit.
    Eulogio lluitador i patidor com sempre.
    Javi en la seva linia ascendent,patin fins al final, a pocs segons darrera l'Eulogio,espero es repensi fer distancies mes llargues,calitat i ganes li sobren.

    ResponElimina
  3. Ferran,suposo que estas inmers en la preparacio de la teva preparacio per la propera marato,ja ens diras com et va anar a Canovelles.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.