dilluns, 8 de febrer del 2010

Resultats Mitja marató de Granollers 2010

Resultats dels atletes del club a la mitja de Granollers'2010:

Adjuntem algunes fotografies on surten atletes del club en ple esforç:

Si disposeu de més fotografies, si us plau, envieu-nos-les a administracio@a4elkm.com.

I convidem a tothom a compartir amb tots nosaltres les seves sensacions de la cursa d'ahir. Si ahir tocava córrer, avui toca escriure !

7 comentaris:

  1. Hola,primer de tot felicitar els que vareu fer marca personal i algunes d'elles "estratosferiques" cas de Jaume,Pep,Xavi Ramirez i Fernando,perdoneu si em deixo algú més.
    A mi, personalment no em va anar com jo volia,la meva intenció era veure el 1.10 i vaig veure una mascara d'oxigen a la meva boca.
    Em vaig arriscar i la vaig cagar,ho tornaria a fer,els entrenaments confirmaven que ho podia fer,de fet ahir li donava voltes a que va ser degut que em quedes buit al km 18,i encara no tinc la resposta,es un altre cursa en un altre lloc i em retiro al 19,em vaig quedar sense res a les cames,però el seguent objectiu era quedar primer de Les Franqueses i el tenia que assolir encara que fós entran arrosegant-me,encara que donan una imatge patetica, em sembla que ho vaig aconseguir.
    Per cert moltes gracies, pels anims de tothom i el recolzament que em vareu fer,el telefón no va parar de sonar tota la tarda,i això es d'agrair.
    Un altre cosa, es que algú practicament em donava el condól en viu.Jo sóc aixi,i es la meva manera d'entrendra l'esport,em tornaria a arriscar ,ho tornaria a fer,segur ho tornaria a fer i ho faré.
    La foto de l'equip,genial,la equipació full-equip(no em va donar gaire sort),total, una mitja més amb el millor equip ,que un pot tenir.
    Aprofito per fer paleses ,les meves disculpes a buecencia Jaume Aragonés,ja que la gran confiança que tenia dipositades en mi, em va fer que infravalorés, el profesor Aragonés ,on es va encarregar de baixarme'ls passant-me la mà per la cara.

    ResponElimina
  2. Anims Toni !!!
    A la marató de BCN - distància que ja coneixes perfectament - segur assoleixes els teus objectius.
    I recorda : has perdut una batalla, no la guerra !!!
    Aquests "contratemps" , a vegades, poden passar
    Salut
    Dudu
    Corro Avall

    ResponElimina
  3. La meva crònica;

    Personalment estic molt content perquè he tornat a fer els temps que feia ben bé 4 anys que no feia. He tingut la gran sort de poder compartir gran part de la cursa amb l'Albert Caballero, en Carlos Casero i en Toni, que m'han ajudat molt portant un bon ritme des del començament. Als darrers kms m'he despenjat una mica però he arribat força bé. Llàstima que em faltava prou confiança per donar-los-hi algun relleu.

    De passar la mà per la cara, res de res. Tothom pot tenir un mal dia, però el Toni val 1h10' i estic segur que a la marató es treurà l'espina que porta d'ahir i farà la gran marca que mereix.

    Dels altres membres del club destacaria especialment l'actuació de'n Fernando ( de gran vull ser com tu ! )i de'n Pep, que després de tot el que ha passat ha fet una gran cursa.

    ResponElimina
  4. Felicitar-vos personalment per els èxits i resultats obtinguts diumenge passat.

    Toni, espero que ben aviat tornis a estar amb les piles a tope, per treure’t l’espina clavada. T’ho mereixes.

    Per cert, quina elegància la nova equipació. De color negre, amb un ribet blanc, però al loro !!! quin detall aquella enganxina recordant l’antiga equipació de color taronja.
    Imagino que la visita a la vostra plana anirà en augment després dels fruits assolits.

    Per últim, no he vist publicada la plana de “El 9 nou” d’ahir dilluns. Imagino que es deuria esgotar l’edició ...

    Fins aviat,

    ResponElimina
  5. Moltes gracies, si, vaig fer marca, malgrat que no estic del tot content, perquè pensava baixar de 1h38’ i no va ser així, aprofito per:
    -Felicitar a Jaume pel seu 1h10’ (deu n’hi do)
    -Felicitar a Xavi13 i retractar-me del que vaig dir “que li costaria seguir-me”, va ser al in revés, però tranquil que hi hauran mes curses. Enhorabona pel teu temps, ara que se el secret.... (planings Jaume), potser a la propera et costi.
    -Treure’m el barret davant del Sr. Toni Flores, ha donat una lliçó de pundonor inoblidable, i tant que tens el esmorzat pagat, t’espero a Collformic al voltants de les vuit de diumenge, donen una botifarra una mica esquifida, però com tu dius amb la gana que portarem..........emportat la bufanda i els grampons, que sembla que faran falta.
    -Felicitar a tothom que hagi fet marca i als que no també, ja que només el fet de posar-se a la línea de sortida mereix el seu reconeixement.
    ¿Avui toquen series??????????

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats companys!!!
    Tots vàreu volar diumenge, però vull felicitat especialment al Fernando, doncs jo algún dia, també vull ser com ell.

    ResponElimina
  7. Hola a tots!!
    M'afegeixo a les felicitacions generals per tots!! Des del més ràpid al més lent...
    Potser no tothom acaba lo satisfet que voldria, però com molts diem... "què volem? ser campions del món? Treballant cada dia i entrenant quan podem...fer el què fem ja té mèrit!!"

    Salut per tots i a pel següent repte!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.