dimecres, 17 de març del 2010

Marató de Copenhagen 2010

23 de maig de 2010 a les 9:30


Alguns atletes del club tenen previst la seva tradicional participació anual a una marató internacional en aquesta marató poc coneguda, però que ofereix un innegable atractiu tan atlètic com turístic.

Es tracta d'una marató amb un perfil molt pla i amb bona temperatura ( al voltant dels 10ºC ), amb una participació limitada a 15.000 corredors. No es tracta, però, d'una marató amb un gran nivell de marques.

Perfil de la cursa:
Hi ha companyies de baix cost que ofereixen vols directes des de Barcelona a preus econòmics.
Tothom qui estigui interessat en participar, que ho digui al bloc, per tal de poder gestionar les inscripcions i detalls del viatge.

20 comentaris:

  1. Despues de aparcar la maraton de Viena para años venideros ,la opcion de viajar y correr en Dinamarca es mas que buena ,problemas de indole familiar harà que me desplace solo a Copennague, quien quiera compartir habitacion conmigo,me lo comunique, este domingo haremos las inscripciones ,y encargaremos vuelo y hotel.
    El vuelo intentaremos que haga escala en Madrid,ya que el 22 de Mayo es la final de la copa de Europa,y quien se va a perder, ver al Barça pasearla en el Santiago Bernabeu.

    En cuanto a la maraton, que es lo que realmente nos interesa,nos ofrece un perfil realmente plano,supongo iremos solos en la carrera,Jaume y un servidor intentaremos alcanzar o por lo menos para mi, el deseado 2.33-2.32,personalmente haciendo 2.34,me sentiria mas que satisfecho.
    En cuanto a Javi,que creo estaba tambien interesado en ir,espero haga eco en este hilo de sus pretensiones.

    Por cierto,hoy,buen entreno de series!!

    ResponElimina
  2. Siempre es bueno que la gente se moje en cuanto sus propositos y objetivos.
    Javier Ramirez,donde este año ha pulverizado marca en la pasada media maraton de Granollers,nos ha comunicado su nuevo objetivo para la maraton de Copennague.
    Personalmente encuentro muy logica su marca,tendra que sufrir pero logica.
    1,16 que hizo en granolersx 2 2,32 mas 10 minutos 2.42 mas 3 minutos que pincho 2.45,pero se ha curado en salud y ha dicho 2HORAS Y 48 MINUTOS.SUERTE JAVI!!!

    ResponElimina
  3. Estos dias de semana santa,han sido de lo mas positivo,más alla de trabajar y vender un poquito mas en tienda de lo habitual,he entrenado con el objetivo de no cantar en el karaoke del proximo Criterium 2010,mi ultima bala para que asi sea,sera en Copennague.
    El entreno del domingo fue un muy buen entreno de "coco".

    ResponElimina
  4. Sempre hi ha un abans i un després. Alguns es pensen perquè guanyen un pobre "avi" en una cursa de 10 kms que són la repera. Però tot, tard o d'hora, torna al que ha de ser. I ahir, davant d'un fàcil entrenament de 10 x 1000 rec 45'', el senyor Flores va haver de claudicar i tirar la tovallola a la setena sèrie. I qui va acabar l'entrenament ? Doncs un servidor...

    Hem de començar a fer tàctica psicològica cara al repte de Copenague.... Però faci el que faci, molt em temo, que passarà com en quasi totes les curses; que arribarem juntets ( però mai agafadets de la maneta, que quedi clar ).

    Del senyor Javi Ramírez, millor no parlar, perquè posant-se objectius tan fàcils per ell, no és difícil que les consegueixi. Javi, posa-li un parell, i demostra'ns que ets capaç de fer un sub2h45' ( que realment és la marca que vals per la marca de la mitja d'enguany )

    ResponElimina
  5. Per alusions Jaume,et diré que en motiva especialment que les mweves febleses les facis publiques en aquest bloc,tinc que reconeixer que el cap i les cames sempre tenen que correr junts i ahir el primer el tenia pululan.

    T'equivocas en una coseta,no arribaren juntets com quasi sempre!!!

    El pronostic que li donas al Xavi de 2,45,es molt posible que sigui l'adient per la seva marca en mitja,però Jaume,no vols dir que arriscan una mica podria fer 2.43, 2.44.

    ResponElimina
  6. Espero que los dos podáis hacer por debajo de 2h32m y os dejéis de tonterías, que entreno en el cuerpo lleváis.
    Por mi parte firmo un 2h 49m.
    Se podría hacer una porra con los tiempos de los tres haber quien es el que mas se acerca.

    Nos vemos.

    ResponElimina
  7. És cert, que voleu fer la propera marató de Berlin 2010?
    Ús podia acompanyar?

    ResponElimina
  8. Primer de tot,qui ets anónim?,no se ,qui farà de l'equip, Berlin 2010, queden 5 mesos,personalment encara abans en queden objectius per assolir i el mes proper és el diumenge(si les cendres del volcà islandés ens deixe),però em sembla que Pep Martinez tenia intenció de fer Berlin 2010.

    ResponElimina
  9. Bon viatge i bona sort a tota l'expedició de Copenhagen!

    ResponElimina
  10. Molta sort Toni & cia. a la marató del proper diumenge !!!

    Dudu
    Corro Avall

    ResponElimina
  11. Suerte ha los 3 mosqueteros de
    A4ELKM en la maraton de Copenhagen
    Saludos.
    Fernando.

    ResponElimina
  12. Ja som a Copenague !!!! Acabem de fer una rodadeta de 3´0 minutets . Ja he investigat el lloc de sortida. Dema investigare la sortida per saber el lloc on li haig de fer l'atxasu al presi.

    PD: No poso accents perque aquests teclats danesos son molts extranys

    ResponElimina
  13. Despres de la rodadeta matutina ens hem cruspit un bon esmorzar , la Mireia ens ha preparat una bona" ruta turistica",espero no ens arruini la nostre preparacio de aquests ultims dos mesos.
    Segur que ha pactat amb el Jaume alguna estratagema.
    En quan al Javi,ha confirmat despres de menjarse un gran entrepa i un bon croissant el seu asalt a pel 2.45.

    ResponElimina
  14. Lo d'en Javi, es veia a venir!!!

    ResponElimina
  15. Hola nois,

    Enhorabona Jaume, Toni i Javi per la Marató de Copenhagen.

    - Jaume 2h34 doblant com un rellotge!!!
    - Toni un marcón de 2h37 i entre els 20 primers de la general.
    - Javi supongo que has pinchado un poco en la 2da parte, pero igualmente has hecho Sub-3h, ya verás como en la próxima lo consigues.

    Felicitats a tots 3, i ja ens explicareu com ha anat.

    ResponElimina
  16. Hola companys !

    Primer de tot voldria agraïr totes les mostres de suport i ànims que hem rebut aquests darrers dies.

    Els resultats finals de la marató foren els següents:

    16è Jaume Aragonès 2:34:51 3er cat 40-44 anys
    19è Toni Flores 2:37:19 5è cat 35-39 anys
    189è javier Ramírez 2:59:25 46è cat 40-44 anys

    La marató és prou plana però té 2 inconvenients; la presència d'un terra força irregular amb la presència de llambordes en alguns trams i un recorregut amb forces giravolts.

    El nivell en general no és gaire alt, i per això , amb el Toni vam fer tàctica d'equip i cada km tirava un. D'altra banda hi havia llocs on bufava força el vent i sempre s'agraeix protegir-se una mica. Portàvem un ritme força constant al voltant de 3'40'' i el vam mantenir fins al km 32. En aquest moment vam començar a patir una mica ,però mantenint un ritme de 3'45''/km que presagiava una marca de 2h35' prou digne donades les condicions de la cursa.

    En Javi va pecar d'agosarat i passant a 1h21'-22' la mitja va patir força els darrers kms, però tot i així va assolir baixar de les sempre preuades 3 hores.

    La marató de Copenague esta bé perquè es pot aprofitar per visitar una ciutat que és força atractiva, però des del punt de vista atlètic i organitzatiu és encara una marató de segona divisió, tot i que vam córrer prop de 15.000 persones.

    Ara toca descansar un mica, i començar a practicar pel Karaoke del critèrium...

    ResponElimina
  17. Moltes felicitats companys!!! (per dir alguna cosa)
    Perdoneu, però la marató de pubs era a Londres, no a Copenhagen.
    En Javi està clar que es va passar d'entrenament el dia abans de la cursa, però que hi farem, jo sóc el primer que trobo a faltar l’asterisc del dia previ a la cursa!
    Aquest any el sopar post Critèrium promet.

    ResponElimina
  18. Marató de 15000 persones , que 2 corredors del nostre club quedin entre els 20 primers es per estar ben contents,però com be diu el Jaume algun petit inconvenient(aire,llambordes,etc)va fer que no fessin una millor marca.
    Un servidor no pot dir el mateix ,fins el km 38 ,anaven per fer menys de 2.35,per vaig petar,i encara que Jaume em va ajudar com si fos el meu pare per activa i per passiva,cridant-me i donat-me anims no vaig poder i vaig picar uns 2.37 pobres per mi, sapiguen que tenia la marca personal molt a l'abast.

    En quan al Xavi,em sap molt greu la seva marca,era conscient que anava curt de Kilometres però sota el meu parer es va equivocar de tactica, em tinc que treure el barret del que va patir per acabar dignament,la cara de la seva arribada era tot un poema.

    ResponElimina
  19. Estic totalment d’acord que te molt de mèrit col•locar dos integrants del club entre els 20 primers d’una marató de 15.000 participants. Finalitzar una marató és un repte en si mateix, i fer-ho amb aquestes marques, encara més.
    Respecte a Javi, parlant seriosament, sempre tenim tendència a menysprear els reptes assolits. He opinat molts cops que per assolir els objectius cal arriscar, i ell va arriscar, potser massa, però va arriscar. Tothom que ha corregut una marató sap que els excessos de la primera meitat, passen factura en el segon tram, per tot això, crec que els seu temps és més que digne, donades les circumstàncies, tot i que personalment, crec que pot assolir una millor marca en marató, i el dia que l’assoleixi, espero acompanyar-lo.

    ResponElimina
  20. Per cert heu vist qui va quedar en el 7è lloc a Copenaghen???

    Colleen De Reuck...per qui no la coneixi és una Atleta, ja veterana, que entre d´altres va ser Olímpica a BCN'92, va guanyar la Marató de Berlín del '96 amb una marca de 2h26!!!!!

    I amb 46 anys va fer 2h30' a Copenhagen doblant ambdòs Mitjes en 1h15'

    M´ha fet gràcia veure el seu nom a les classificacions.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.