dilluns, 8 de març del 2010

Resultats marató de Barcelona 2010

Aquests són els resultats dels atletes del club a la marató Barcelona'10:















Si teniu més fotos, si us plau, envieu-nos-les a administracio@a4elkm.com i les penjarem al bloc.

7 comentaris:

  1. Personalment em fa molta ràbia no haver pogut participar ahir en aquest gran esdeveniment, però això no em resta alegria al veure la participació dels meus companys d’equip i més, si ho fan amb aquestes marques.
    Vull felicitar especialment als que s’han estrenat en aquesta distància com es el cas de Eulogio i Santi (espero no estar equivocat i perdoneu si em deixo algú), i a sobre de la manera tant digna que ho han fet.
    La resta moltes felicitats i recordeu que sempre tenim la tendència a infravalorar els reptes assolits. Finalitzar una marató i amb aquestes maques, només està a l’abast dels qui configurem aquest club.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Aquesta marató es la que personaltment afrontava amb més temors, després del clar suspens ,que vaig rebre en la passada mitja de Granollers,l'objetiu de fer marca personal en la meva prova preferida,era una utopia,doncs sembla mentida el que fa sortir amb prudencia fent la primera mitja en 1.18 llargs i la segona en 1.17 llargs sent la primera marato que acabo en positiu i unes sensacions de gran enteresa fisica.La proxima tinc molt clar el plantejament.
    Felicitas a Lluis ,pel carreron i a l'Èulogio i el Santi pels seus debuts acompayats de grans marques,els demés varen complir,escepte el Jaume, que pel test anterior de la mitja, es va quedar lluny de una marca mes adient al seu potencial en aquest 2010, lastima de la indisposició del Pepe,que no va poder finalitzar els 42.
    Puntualitzar la gran marca del nostre company finisher Dudu,felicitas .

    ResponElimina
  3. Toni, quin plantejament clar tens per a la propera?

    un fan teu

    ResponElimina
  4. Anonim, si es posible,identifica't el proxim cop ,siusplau.

    En quan a la pregunta,te una resposta mig esmentada en el darrer comentari meu, de passar la mitja practicament "xiulant",i que la segona mitja comencis a apretar progresivament,mai,mai,mai sense un canvi brusc de ritme.L'any passat estava molt més confiat i en forma que aquest i nomes vaig fer 1 minut menys que aquest,"petant"2 minuts en la segona mitja,aixi que visto lo visto o a Viena o Copennague,tinc clarisim la tactica "marató".

    En quan la paraula "fan" te varies respostas,si el meu final de la passada mitja ,et va encandilar de tal manera que cada nit penses amb mi,i pateixes de insomni,es normal, ho acepto i estic encantat de ser el teu heroi.

    En el cas que siguis el tipic "cabroncete" que surts els diumenge i de tant en tant compartint rodatges,t'envio un missatget censurat, pero legible;c.....,riute del teu p.... i a veure si tens els c... de donar la cara i ja que ets tan fan meu,paga'm la seguent marato de Boston del 2011, on el Jaume i un servidor tenim pensat anar.

    En el cas que la "fan" sigui una femina,benvinguda en aquest club,tens les portes obertes pel que vulguis,on el president en persona et fara de cicerone pel que faci falta.

    ResponElimina
  5. Felicitats a tots els maratonians de 4/km (i els que, com en Xavi, no ho van poder ser), realment en uns mesos de vida esteu fent molta, i molta feina, i "mediàtica"... ;-)

    I, per part meva, donar la enhorabona especialment al "presi" Flores, si em premeteu una mica per sobre dels altres "finishers" del passat 7 de març a Barcelona, inclòs jo mateix, (sense desmerèixer a ningú, eh?), perquè em consta que desprès de l'ensurt que va tenir a la Mitja de Granollers, la Marató de Barcelona era, per a ell, si cap, una mica mès especial que per la resta.

    Ara,a per la propera! ;-)

    Ens veiem!!

    ResponElimina
  6. Hola, voldria saber, que s'ha de fer per formar part del vostre club, a quina és la persona que en tinc que adreçar? envio un email a administració....tal i com crec és te que fer.Gracies.

    ResponElimina
  7. Hola Inma,

    Efectivament, envia'ns un correu a administracio@a4elkm.com i t'explicarem què has de fer. De fet no cal fer gran cosa; bàsicament tenir il.lusió per fer atletisme i voler-s'ho passar bé.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.