dilluns, 10 de maig del 2010

10 Km Fira de Sant Isidre de Cardedeu

Una nova edició d'aquesta clàssica cursa vallesana que destaca per la qualitat de la seva organització i la bellesa del circuit.

Resultats dels atletes del club:



8 comentaris:

  1. Campions per equips!!!!! Oe Oe Oeeeee.......
    Moltes felicitats màquines. Espero crònica detallada sobre la lluita particular de Toni i Jaume, i com no es va poder assolir per segons una millor posició a la general.
    Tema cursa a part, aviso: a4elkm, ja sóc aquí!!!!

    ResponElimina
  2. Xavier, no vam guanyar per equips, tot i que a les classificacions de championchip ens posem com campions. Però s'ha de reconèixer que el Montornés ens va gunayar; el problema estriba que l'Elies Resina, no sé ben bé perquè, no figura com del Montornés.

    No saps cóm ens alegrem de la teva tornada atlètica !

    ResponElimina
  3. Aquest és el nostre Xavi,motivat i amb ganes de gaudir de l'atletisme i perqué no dir-ho i encara que és consideri "cutre" nosaltres de la teva presencia, en les moltes fites que et queden per aconseguir.

    Ahir va ser l'ultima cursa que juntament amb uns quants kilometres per la tarda,van servir per finalizar una setmana carregadeta ,Copennague està a menys de 15 dies,i jo no vull cantar al proper Karaoke en el proper sopar del criterium,no vull cantar,i faré l'imposible per fer-ho.

    Per cert Xavi,la lluita amb l'avi en una cronica esportiva s'hagués escrit aixi:
    En un alarde de facultades fisicas ,Toni Flores impuso su ley, en el kilometro 6 realizo un cambio ritmo "tipo Bekele" donde su compañero de equipo Jaume Aragones sucumbio y no pudo replicar al portentoso ataque de Toni,llegando a meta por delane de Jaume ,bebiendose un acuarius en el trancurso que entraba el sr Aragones exausto y con ojos de admiracion por la demostracion realizada por su compañero Toni.

    Joder Pep,y Fernando,os cascais una maraton hace una semana y disputais un 10000 semicompitiendo,que cracks!!.
    Os bien aseguro que seria incapaz de hacer lo que hicisteis ayer cuando venga de la maraton.
    Eulogio en su linia luchadora.
    Javi "el tapado del 2.48" se arreo 2 horitas el solito.Definivamente creo que podia probar para el 2.47.
    ¿Que opinais vosotros¿

    ResponElimina
  4. Quina cagada!!!!
    Ho sento, però quan vaig veure la classificació per equips a championchip, no vaig poder evitar expressar l’alegria al bloc. El proper cop, ja em curaré en salut i ho preguntaré abans d’escriure.
    De totes maneres, moltes felicitats a tots els integrants de l’equip. Un altre cop serà, i tinc ganes de formar-hi part.
    Respecte a Javi, si fos ell, provaria el 2.47 abans del 2.48, però ja se sap que qui arrisca, te moltes probabilitats d’equivocar-se.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  5. Vosotros poner los tiempos que queraís que yo tambien hare lo que yo quiera, que al paso que vamos aún llegaré antes que el Jaume y el Toni.
    El tiempo que me gustaria es nublado y con poco aire.
    La marca me conformo con poder llegar a 2h50m y mucho tengo que correr que hace ya 3 años que no corro ninguna.
    Os recuerdo que estoy en el extranjero, por si no llego a meta.
    Nos vemos.

    ResponElimina
  6. Hace escasos dias, lei en prensa, que proximamente se podrán enviar emails, que desprenderan el olor que nosotros queramos.
    Parece que Javi se ha anticipado a las nuevas tecnologias y al leer ayer su ultimo comentario,se nota que le añdio un olor a caca increible.
    Supongo que no seré el unico que lo ha notado,ya vereis, acercaos al ultimo comentario de Javi,y os puedo asegurar que desprende un olor que echa para atrás.
    Sera la presion?

    ResponElimina
  7. Le recuerdo Sr.Toni Flores que este no es el hilo de la maratón de Copenhague, pero tráete papel higiénico por si acaso.
    Si suena la flauta y con un poco de suerte te puedes llevar alguna sorpresa(2h49m).
    Por cierto, preocupate de tu compañero Jaume que no te vaya a dar otro repaso como en Barcelona.
    Nos vemos.

    ResponElimina
  8. Felicitats a tots... i WELCOME XAVI!!!!!!!!

    JAvi... nublado? ...potser serà MUY nublado, però per un núvol de cendra!! ;-)
    Em sembla que qui riurà més serem nosaltres quan sentim la noticia que una expedició de A 4 el Km s’ha hagut de quedar a l’airoport de Copenhaguen!!

    Apreteu fort que queden 10 dies!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.