dilluns, 24 de maig del 2010

Behobia - San Sebastián 2010

14 de novembre de 2010 a les 11:00 h

Atenció ! Ja ha començat el període d'inscripció de la Behobia 2010. Aquest any hi ha novetats i han fet un nou sistema d'inscripció per evitar els problemes de l'any passat. Més informació clicant a Inscripcions Behobia 2010

No us dormiu que tot i que enguany s'amplia a 20.000 corredors segur que s'exhaureixen en pocs dies ( o hores a partir de l'1 de juny, pels qui no s'hagin inscrit en 3 de les darreres 5 edicions ).

Sense cap mena de dubte una de les millors curses que es pot fer.

15 comentaris:

  1. Ei nois, jo ja estic inscrit.
    Ho he fet amb la promoció adidas.
    Ara nomes falta que per al 14 de Novembre, els astres i les forces divines, vulguin que la meva participació en aquesta mítica cursa sigui una realitat, doncs aquest 2010, de moment, no he complert cap objectiu dels previstos.

    ResponElimina
  2. Ep!! jo també estic apuntat.

    ResponElimina
  3. Nois, començo a trobar a faltar ambientació de Behobia-SS 2010.
    Avui, a la recta final de l’última setmana de preparació forta, he fet un canvi de 40’ per “flipar”. Com ho he fet sol i a les 6 del matí, us haureu d’esperar a veure els resultats de la Behobia per confirmar la meva progressió.
    Em consta, tot i que no ho comenten, que la resta de companys que hi participen no es quedaran curts.
    Aquesta tarda, entrenament amb el grup de vespre de la mitja.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  4. Xavi, no ets l'únic. Nosaltres també hem fet un trot de 40' a bon ritme. Tinc bones sensacions de cara a la Behobia, però als darrers 5' he notat que se m'anava contracturant el bessó. Si aguanta encara farem una marqueta a la Behobia !

    ResponElimina
  5. Xavi,en petit comité ,et comento que un servidor a fet 40 minuts treien el fetge,xupan roda de l'avi que em portava amb el ganxo tota l'estona,aquest any no arribo tant en forma a la Behobia com a l'any anterior,avui ha sigut la confirmaciò,no importa la temporada és molt llarga,encara i això a San Sebastià vaig a totes,com sempre i és posible que "algú" es tingui que baixar els fums que porta desde principi de temporada.

    ResponElimina
  6. Quantes voltes dona la vida!!!
    Aquesta és la sensació que tinc al llegir en aquest fil el meu comentari del 24 de maig de 2010.
    És evident que tots passem moments difícils a la vida, però quan un esportista es lesiona (almenys parlo per la meva experiència personal), sembla que no pugui haver-hi un futur pròxim ple d’èxits i de millora de marques personals, doncs només estàs capficat en el present i no tens capacitat de veure més enllà.
    Personalment em va costar molt superar la lesió (pubàlgia), més a nivell psicològic que físic, doncs al tornar a entrenar és inevitable de tant en tant sentir una “punxadeta” que et fa pensar “ai, a veure si tornarem a recaure”. A més l’atletisme és molt desagraït quan deixes d’entrenar unes setmanes o uns mesos, i et sembla que mai mes podràs tornar a estar al nivell que tenies anteriorment.
    La meva experiència m’ha ensenyat que no et pots enfonsar en el present i que sempre s’ha de mirar més enllà. Hi ha un futur més o menys pròxim en els que tots els mals hauran passat. Hi ha vida després d’una lesió.
    Ara mateix, l’únic neguit que tinc és saber a quin ritme sortiré el proper 14 de novembre de Behobia (més o menys fort), i això fa sis mesos era impensable.
    Agrair l’ajuda de tots els companys en qui m’he recolzat per superar-me, que son molts.
    Toni i Jaume, podeu tenir present que la meva sortida serà com sempre, sense fer cas al "mister" i traient el fetge des de el primer quilòmetre.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  7. Molta justicia!!!

    Anims per la behobia que esta a tocar!!!

    ResponElimina
  8. Es ven dorsal verd Behobia-SS 2010.
    Qui estigui interessat, enviar mail a admistracio@a4elkm.com

    ResponElimina
  9. Com anem companys?
    Ahir vaig fer els últims canvis de ritme d’aquesta setmana, una mica "light", però imagino que normal desprès del fartlek mexicà realitzat el dia abans.
    Avui toca la penúltima rodada suau i començar a pensar en les maletes, doncs demà serà un dia ple de preparatius.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  10. Ep,nosaltres també varen fer l'ultim entreno en condicions,Xavi, amb l'avi aquest any , no existeix cap entreno mig ligh,punyetero avi!!!

    Avui per la nit acudeixo al patronat d'esports,com representant de la nostra entitat, per les votacions al millor club i esportista de Les Franqueses

    Que sapigueu que el nostre club,ha fet merits i, ha estat nominat per millor club, al igual que el de millor esportista,seria xulo, que el proper dia 26 estiguesim tots a la entrega de premis com a primer guardonats,farien paxoca i es potenciaria la nostra imatge.

    ResponElimina
  11. Si no cal anar amb corbata i fan pica-pica, hi vaig.

    ResponElimina
  12. D'aquí a breus moments farem el penúltim entrenament de cara a la Behobia. Dissabte farem una rodadeta suau per la Conxa i el diumenge a córrer !

    Behobia és una cursa especial. Enguany serem 20.000 corredors. Els primers corredors sortirem a les 11 i els darrers a les 11:30 en diverses onades. És especial pel nombre de corredors però sobretot pel nombre de espectadors que animen de forma sensacional. Els catalans sempre hem tingut una presència destacada a la Behobia; no sé ben bé quants catalans hi serem però estic segur que serem molts ( més d'1 miler potser ). De fet el català se sent a tot arreu el dia abans, al tren, i durant la cursa.

    ResponElimina
  13. Suerte para todos los cuatreros que van a la Behobia. Disfrutar del dia y suerte con el tiempo ,comer poco para correr mucho.

    Saludos.

    Fernando.

    ResponElimina
  14. Ya que vais a San Sebastian
    “Que Coño” no hagáis caso a Fernando y a Comer y a Beber, que como dice nuestro logo: “A4” montaditos y “A4” chacolís “elKm.” No os verán ni el “.Com”...jeje

    AUPAAAA!!!!!! a la Behobia….

    Suerte y disfrutar del viaje

    ResponElimina
  15. Bueno, ya estamos en tierras vascas,hemos realizado nuestra ultima rodadita de 25 minutos por la playa de la concha,dia magnifico,esperemos que mañana no haga tanto sol.
    No se si comeremos mucho,poco o regular,pero algun pincho en condiciones seguro que nos comemos.
    AGUR-

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.