dilluns, 3 de maig del 2010

Resultats del cap de setmana de l'1-2 maig

Aquest cap de setmana ha estat procliu en curses amb participació destacada dels atletes del club.

Cursa de les Tortugues de la Garriga - 1 de maig de 2010 -



10 km Canet - 2 de maig de 2010 -




vídeo de la cursa


Marató d'Empúries - 2 de maig de 2010 -



Sense cap dubte l'estrella del cap de setmana ha estat el nostre company Fernando Ramos, flamant sotscampió de Catalunya de marató de la seva categoria. Felicitats Fernando !!!!!

7 comentaris:

  1. Ostres quin equip!!!
    Per fi al Fernando li donen un trofeu al seu nivell. Me’n alegro molt, doncs crec que no nomes es fa justícia la seu esforç, sinó que també demostra als demés que en aquest esport no hi ha mes secret que la constància, gran virtut d’aquest noi.
    Felicitar en Jaume, per el tercer lloc i sobretot, per la cara que li ha deixat al Toni i al Abdeslam (la fotografia penjada és boníssima, mirant enrere no sé ben bé si el logo del club o el nom del pesat que porta enganxat darrera).
    Magnífic tercer i quart lloc, respectivament, de Eulogio i Jordi Cuenca a la Garriga. Quan va començar la temporada ja vaig dir que en Jordi prometia, i no m’ha fallat.
    I per al nostre Ironman no tinc paraules.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Primer de tot ,felicitar molt efusivament al Fernando pel seu sots-campionat de Catalunya aconseguit, és un gran exit per ell i ja de pas pel club felicitats Fernando i gracies.

    Pep,l'any que bé t'espero a Barcelona per aconseguir rebaixar la teva marca en maratò,aquest any per les circunstancies has fet una maratò més que digne.

    Eulogio vigila que tens al Cuenca bofan-te al cogote.

    Per l'amistad que m'uneix amb el Jaume ,ens hem fet mutuament els més critics entre nosaltres,tinc la confiança de criticar-li si atleticament o personalment hi ha alguna situaciò que estic em desacord no tinc cap mena de problema en fer-li arribar i ell envers a mi, crec jo, li passa el mateix,sempre sota el respecte que un amic es te que tenir.
    Fa dues setmanes, em vaig equivocar en el meu plantejament per còrrer la cursa de Parets i mig en broma vaig criticar la actitud reservona que va fer servir per Parets, oblidant-me en tot moment que la meva estrategia va ser més que erronea.

    Doncs be,senyors ahir us veu perdre el 10000 amb mes garra i collons(perdoneu la paraula)que he vist correr al Jaume.
    En tot moment va liderar la cursa, desde el primer kilometre, ens va fer anar en fila d'un,va mirar enrera es va girar i ens va dir amb la mirada(a correr!!!) amb un circuit dur de collons va demostrar que está com un toro,i que va acabar sprintan amb un pallo que te 30.02 el 10000.
    `Trobo molt improbable fer-li ombra a Cardedeu,però l'objetiu de de Copennague no esta tan clar i per no cantar en el Karaoke,soc capaç de .....

    ResponElimina
  3. Felicitats a tots!!
    Jaume i Toni!
    Eulogio i Cuenca!
    Pep!

    ...i sobretot per en Fernando!!!Chapeau!!!! Ojalà pugui fer 3h quan arribi a l'edat d'en Fernando!!!

    ResponElimina
  4. Toni serà difícil que em facis ombra a Cardedeu....més que res perquè si continua el temps com ara no crec que hi faci gaire sol.

    ResponElimina
  5. Espectacular cap de setmana de l'A4ELKM!!
    Moltes Felicitats Fernando!

    ResponElimina
  6. Espectacular cap de setmana de l'A4ELKM!!
    Moltes Felicitats Fernando!

    ResponElimina
  7. Uf!...me liao..... "la he liao parda"

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.