dilluns, 28 de juny del 2010

10 km de Premià de Mar

26 de juny 2010

Aquest passat dissabte es va disputar en el poblet costaner de Premià de Mar ,el clàssic 10000 d'aquesta població.


Tres dels nostres atletes la van disputar i van oferir resistència al calor sofocant, accentuat amb un circuit trencacames. Com gran anècdota s'ha d'esmentar que els banyistes es van quedar bocabadats veient passar 600 atletes a escassos 5 metres de les seves tovalloles, ja que 2 kms del recorregut de la cursa eren pel passeig marítim de la població.
La classificació final dels atletes del club va ser :



4 comentaris:

  1. Felicidades ha los tres mosqueteros de nuestro club en la cursa de Premia de Mar ni la calor hace que bajeis el liston.

    Saludos.

    Fernando.

    ResponElimina
  2. ...i otra!!!

    felicitaats!!!
    (Toni, ara que hi ha crisi, guarda't les copes que et donen, pel sopar de Nadal! Aquestes segur que no es trenquen!)

    ResponElimina
  3. Em sembla que no van ser els banyistes que van quedar bocabadats al veure córrer 500 atletes, sinó que 500 atletes van quedar bocabadats al veure els pits de les banyistes! je je
    felicitats pesident!

    ResponElimina
  4. La veritat,tinc que reconeixer que qualsevol guardô que tinc la sort de guanyar, em fa la mateixa ilusio,que la primera copeta aconseguida"antaño" quan tenia un cabell tipo "principe de Beckelar",en una cursa de 60 atletes,on els meus idols eren spanda ballet.
    Pel sopar de Nadal d'aquest any i com be dius ,a pesar de la crisis,segur que sera molt especial..

    El comentari de l'anonim és molt encertat...sobran comentaris,però jo estava pendent de l'entrada dels vaixells de pesca,veient els pescadors amb els seus jerseis ratllats cantant havaneres,no em vaig adonar dels pits...

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.