dilluns, 5 de juliol del 2010

II Cursa de La Maquinista - 10 km

4 de juliol de 2010
http://www.cursaintegraciolamaquinista.cat/

Segona edició d'aquesta cursa barcelonina que es disputa al districte de Sant Andreu donant dues voltes de 5 kms al voltant del complex comercial de la Maquinista. Alhora també es disputava una cursa de 5km de caràcter encara més popular.

Molta calor i molts problemes organitzatius que esperem que se solventin en properes edicions. La cursa era llarga ( aproximadament en 200m ) ja que sembla que al darrer moment la Guàrdia Urbana va fer modificar el circuit. Moltes cues per recollir les bosses de regals i un servei de guardarropia caòtic són aspectes que cal millorar.

A destacar el caràcter solidari de la cursa, ja que la cursa s'adheria a les IV jornades de sensibilització per a persones amb discapacitat.

Des d'un punt de vista atlètic, participaren més de 2000 corredors amb una bona colla dels millors fondistes catalans, i també van participar ex-atletes d'èlit com en Martin Fiz ( assolint una meritòria 5a plaça final ) i Abel Antón. Triomf magrebí tant en categoria masculina com femenina ( Omar ouzhif amb 30'11'' i Hasna Bahom amb 36'45'').

L'organització va posar a disposició dels atletes fins a 5 llebres per marcar el ritme. Jaume Aragonès del nostre club fou l'encarregat de portar el ritme de 35'.


Del nostre club partciparen 3 atletes, la classificació dels quals va ser la següent:



4 comentaris:

  1. Molt be, a tots tres ,felicitar al Santi,per la seva reentre,on ja feia temps que no el veien amb un pitrall.

    Per cert Jaume,sense faltar,però la foto que van fer-te de llebre amb la bandereta sub-35,sembla que la portis en una part "emblematica" del cos.

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots tres...però en especial a Santi, doncs sempre és difícil tornar a competir després d’estar aturat (jo ho sé) i al nostre incombustible Fernando, que em sembla que serà dels pocs que podrà gaudir del increïble karaoke que ens espera en el sopar del critèrium.
    Avís al públic en general: “está prohibida la digitalización total o parcial de imágenes de este evento, así como su comercialización ....bla, bla, bla.”

    ResponElimina
  3. Que nivelazo! una liebre marcando el 3:30...

    ResponElimina
  4. Finalment algú va poder seguir a la llebre de 35' fins el final?, em sembla que dels que passaven amb ell pel km.5, qui menys, va cedir 1'15" a meta, no?
    La llebre bé, però els corredors no van saber valorar el seu estat de forma, no?

    Pere

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.