dimarts, 6 de juliol del 2010

Lluís Ferrer; Sots-Campió de Catalunya de curses d'orientació

3 i 4 de juliol de 2010

El nostre company Lluís va aconseguir un gran èxit aquest cap de setmana passat; es va proclamar Sots-Campió de Catalunya d'orientació de distància sprint a Pals el passat dissabte. I per si no fos suficient, diumenge guanyà una cursa de llarga distància puntuable per la Copa Catalana.

Us recomanem que per aquells que no hagin llegit encara l'entrevista que li vàrem fer el mes de desembre cliqui a http://a4elkm.blogspot.com/2009/12/lentrevista-del-mes-de-desembre-lluis.html

La seva llegenda continua. Quin crack !


3 comentaris:

  1. Ja fa un any i quatre mesos de la Marató de Barcelona 2009, i segueixo penedit de no haver-me enganxat a aquest senyor. Segurament el meu final hauria estat diferent.
    Moltes felicitats crack!!!

    ResponElimina
  2. Lluis felicitats pel teu enesim,campionat de catalunya.
    Ets el nostre, Rafa Nadal de guanyar grans slams.
    Xavi,et tenies que haver enganxat a la maratò d'aquest any amb el Lluis,sinò que li preguntin a l'Eulogio.

    ResponElimina
  3. Ei, ei...
    que hi ha un malentés!

    Dissabte hi havia el Campionat de Catalunya Sprint, i vaig fer 2n.

    Però diumenge (que aquí si que vaig guanyar;-) era una cursa de Llarga Distància puntuable pel Ranking Català, però sense ser Campionat de Catalunya...

    tot i això, gracies!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.