dijous, 1 de juliol del 2010

Matagalls Montserrat 2010

Bogeria !

Aquesta és la paraula que defineix millor el que està passant per inscriure's a la propera edició de la Mm que se celebrarà entre el 19 i 20 de setembre.

Les inscripcions s'obrien avui a les 0:00. En només 6 hores ja estaven inscrits 1700 persones amb una dificultat extrema ( 'internet explorer no funcionava, el servidor de pagament es bloquejava ). Al final a les 8 del matí han hagut de suspendre el procés fins a les 6 de la tarda. A hores d'ara, 11 de la nit queden ben poques inscripcions disponibles i abans de les 24:00 s'haurà exhaurit ( i això que hi ha 3000 places )

Una autèntica bogeria, i per què? Doncs per fer 83km des de Coll Formic fins al Monestir de Montserrat, en menys de 24 hores .

Visca la Matagalls Montserrat !

25 comentaris:

  1. Nous objectiu,noves ilusions,9 hores i 59 minuts es el nostre objectiu (el de jaume si no diu el contrari i un servidor) en fer els 83 kilometres,espero que Fernando,Javi,Xavi Roca,Ferran Benitez ,tinguin ganes e ilusiò per fer aquesta travesa ,que cal dir personalment la trobo molt adequada com a preparaciò de inici de temporada de fons.

    ResponElimina
  2. Bon dia, que tingueu molta sort Toni i Jaume, jo també he tingut la sort d'inscriure'm, però per mi l'objectiu es diferent, ja que al ser la meva primera MM amb acabar-la una mica per sota de les 24 hores, em dono per satisfet.
    Sort i cap al monestir!!!

    ResponElimina
  3. Bon dia, que tingueu molta sort Toni i Jaume, jo també he tingut la sort d'inscriure'm, però per mi l'objectiu es diferent, ja que al ser la meva primera MM amb acabar-la una mica per sota de les 24 hores, em dono per satisfet.
    Sort i cap al monestir!!!

    ResponElimina
  4. Me acabo de apuntar, creo que han hecho una repesca porque tengo el dorsal 3110 :)
    Mi mejor marca es 12h40 y no creo que la baje, así que es mejor no me esperéis en Monserrat :P

    ResponElimina
  5. Este año,estamos de suerte,Las tiradas del domingo contamos con Jvi i Cesar,genial, lo pasaremos mejor en la preparacion.

    ResponElimina
  6. Molta sort per en Toni i en Jaume, sobretot per aquest últim per poder-se treure's el mal gust de l'any passat. Jo també estic inscrit i la faré amb en Javi, que per molt que digui acabar-la, mirarem de posar un objectiu que per nosaltres serà difícil però que intentarem assolir encara que patim força, no sé... unes 15 hores. Ens veiem el 18 de setembre a Collformic

    ResponElimina
  7. Tindré que anar a la revenda!!!

    ResponElimina
  8. Hem començat la preparació,aquest any inclourem alguna coseta mes de pujades i peses,l'objectiu be s'ho val.
    L'avi ja comença a queixar-se del seu besò,però el tinc enganxat com una lapa,serà que li falta confiança en ell mateix?

    ResponElimina
  9. Això és una excusa per fer el salt en els entrenaments.
    Desprès em diu a mi que no em queixi del pubis!!!
    Recupera’t que vaig evolucionant com una moto. Estic pensant en fer-la d’anada i tornada :)
    Fins aviat,

    ResponElimina
  10. En teoria els entrenos de principi de temporada són per fer volum,i agafar força.
    Porto entrenan amb el Xavi Roca tota la setmana,si no cau en cap lesio,tenim un sub-2.45 a les portes,collons com em portava avui montanya amunt!!estava entrenan la velocitat,rejuntada amb la força fen un volum que he arribat a casa mig estavornit,aquest es dopa!!

    ResponElimina
  11. Apa, Apa, no exageris!!!
    Qui portava a qui?
    L'única substància que reconec prendre en excés és la cafeïna.

    ResponElimina
  12. Ahir vaig fer un entrenament impressionant!!!
    Vaig pujar i baixar de Quintanar de la Sierra (1110m alt.) a las Lagunas de Neila (1.900m alt i final etapa volta ciclista). Vaig necessitar dues hores per fer 23km, però es que els últims 3,5km de pujada son mortals.
    Avui amb les cames fent-me figa, toca descansar, però demà tornem-hi, que la MM 2010 ens espera.

    ResponElimina
  13. ep! teneís pensado hacer alguna salida larga proximamente?

    La otra pregunta del millón: mochila, camelback o riñonera con bidón?

    ResponElimina
  14. Per mi camelback per[o treient la bossa d'aigua

    ResponElimina
  15. Si feu una tirada aquesta setmana, m'apunto.

    ResponElimina
  16. Que us sembla pel proper diumenge?

    ResponElimina
  17. Perfecte, però segons la durada de la tirada ja cal que matinem (almenys jo)

    ResponElimina
  18. Me apunto a la tirada del domingo, ya diréis a qué hora...

    Jaume: entonces camelback,,, pero con un bidón de 1/2 o 3/4 de litro de agua, no?

    ResponElimina
  19. Jo també m'apunto pel diumenge si bé no sé fins on aguantarà el meu bessó. Proposo sortir d'Aiguafreda i fer 1h-1h30' pel camí de la Matagalls i tornar.

    Jo no tinc cap problema per quedar ben d'hora. Si voleu a les 7:00.

    César, jo crec que amb 1/2 litre d'aigua que portis és suficient i el vas carregant on creguis que el següent avituallament sigui molt lluny. De fet l'any passat pràcticament només el vam utilitzar el primer tram des de Collformic fins a Aiguafreda. Enguany com surtirem més d'hora encara serà més important portar aigua aquest primer tram

    ResponElimina
  20. Com es nota on hi ha un pare de família!!! A mi a les 7h em sembla perfecte, tot i que més d’un, potser empalmarà amb la festa de la nit anterior. Fins aviat.

    ResponElimina
  21. Nos vemos en el parking del gym a las 7 o directamente en Aiguafreda (junto a la fuente)???

    tengo miedo!! :S

    ResponElimina
  22. Bona tarda companys,
    Per l'entrenament de demà dia 22/08/2010, hem quedat a les 6:45h al aparcament de les piscines.
    Fins demà.

    ResponElimina
  23. Bon entrenament el d'avui. Com es nota que hi ha qui no ha parat a l'estiu; esteu com a motos !

    Personalment prou content tot i que he arribat prou baldat. Però fer prop de 3 hores amb la calor i el circuit que ens hem trobat quan fa una setmana no podia fer ni 45' sense dolor al bessó és per estar content.

    Llàstima de l'esguinç al turmell que he patit al final. Ara mateix tinc el turmell com un ou. Però puc caminar bé i no crec que sigui gaire greu.

    Diumenge vinent una miqueta més. La Mm ens espera !!!!

    ResponElimina
  24. Hola companys.Veig que esteu entrenant de valent per fer un bon paper a la Mm. Aquest any jo també he fet alguna bestiesa de hores i hores, i fins ara sembla que vaig pel bon camí.El que si està fort és en Clapés...te unes pujades destructives!!!Dissabte varem fer de la Garriga a la Doma,Puig Gracios,El Clascar,Aiguafreda;Tagamanent,La calma,Pla de Lálzina,San cristòfol,i La garriga.....buf
    42,6 km en 5h i 41 minuts,buf... ritme tranquilet però un perfil dur de collons... No sé si farem 12 hores, serem un grup de sis i la nostra intenció és anar junts, o sigui,al pas del més lent que igual seré jo...Però de fet tan és,
    el millor de la Mm son els entrenos
    en plena natura i sense asfalt i això ja omple les bateries per la temporada d´hivern.
    Salut companys! ( i peles)

    ResponElimina
  25. Ferran i cia,és per treure's el barret amb els "pedasos" d'entrenos que feu aquestes alçades,en quan a la lesió del nostre company Jaume,dono fe que avui tenia una patata de tormell,tambè dono fe que ha entrenat com deu mana,com s'explica això? la veritat, aquest avi sembla fet d'una pasta especial,encara i aixi aquest any tornara a menjar la pols en alguna cursa,us ho ben aseguro.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.