dilluns, 12 de juliol del 2010

Resultats del IV Critèrium 1000m de Granollers

4 comentaris:

  1. Pel que fa al criterium,va ser un exit,encara que ens va faltar una llebre per pulveritzar el record que encara el te Mohamed Beheharka.

    Un altre cosa va ser el sopar,increible el nostre Karaoke,millor el ball de les 4 dones amb les seves cames fen una coreografia de lo mes sensual,de traca i mocador l'imitacio de Junco del nostre company Juanjo.

    No correren gaire,a lo millor mai arribaren a ser campions d'Espanya de res,pero personalment m'apunto al sopar de l'any que be,aquestes nits de disbauxa valen la pena gaudir-las com varem fer divendres passat.

    ResponElimina
  2. Gran jornada esportiva la que varem tenir el passat divendres a les pistes d'atletisme de Granollers.
    Vull felicitar i agrair la participació de tots els corredors i clubs, que varen poder fer un any més, que el Critèrium sigui una realitat.
    Respecte a la llebre, és cert que ens va faltar algú que polvoritzes el rècord, però no us amoïneu, que l'any vinent penso estar al 100% per aconseguir-ho.
    Respecte al sopar, res a dir, això s'ha de viure.
    Felicitats a tots de nou, i fins l'any vinent.

    ResponElimina
  3. Agraïr en Jaume, en Toni i a tots els qui van col.laborar en l´organització del Critèrium + Sopar, per muntar un esdeveniment perfecte, amb la feinada que implica.

    ResponElimina
  4. Sols afegir que va ser una tarda sensacional, i millor encara al karaoke, però sense pantalla on poder seguir la lletra. Per tant, ... complicat.

    Gràcies als organitzadors, sponsors, ajudants, per fer-ho possible.

    Fins aviat,

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.