diumenge, 29 d’agost del 2010

Entrenant per la Matagalls Montserrat 2010

La Matagalls Montserrat s'acosta i cal entrenar. Aquest diumenge tres atletes del nostre club ( Toni, Fernando i Jaume ) hem suat de valent pel recorregut de la Matagalls. Des de Sant Llorenç fins a Monistrol , a peu de la muntanya més emblemàtica de Catalunya i objectiu final del nostres esforços. Han estat 35 km  en 3h45'. Tot i que la logística és prou complicada ( deixar el cotxe el dia abans a Monistrol, aixecarse a quarts de sis per tal de no patir massa sol, i la tornada per retrobar el cotxe de Sant Llorenç ), hem gaudit molt però també ens hem cansat molt.

Per demostrar-ho deixem fe amb la següent fotografia, que no ha estat precissament fàcil d'obtenir.

Diumenge vinent més. Convidem a tothom que vulgui a ajuntar-se en aquests entrenaments, que ens ho faci saber ( encara que no sigui la totalitat de l'entrenament, ja que la propera sessió serà de prop de 5 hores...).

10 comentaris:

  1. Un entreno ben parit,ideal per agafar forces per la propera temporada i per la propera MM.

    Menció especial pels fotografs anónims de Monistrol que després de provar fer-nos una foto en 72 ocasions,ens han deixat(per sort) en aquesta unica instantanea.
    S'ha de reconeixer que em fet un far de riure,l'ocasiò ho mereixia.

    ResponElimina
  2. segun mis cuentas por los 2 ultimos entrenos, como sigais a ese ritmo bajareis de las 9 horas... :)

    ResponElimina
  3. Quina ràbia!!!
    Ja sóc aquí desprès d'una setmaneta de vacances i no us podeu imaginar la ràbia que em fa no haver pogut compartir aquest entrenament.
    Desprès d'una setmana aturat, doncs les sabatilles no van passar el control de duana de casa meva, aquesta setmana em torno a posar les piles per, com a mínim, fer part del trajecte del proper diumenge.
    Per tant, podeu comptar amb mi i amb el meu cotxe si cal.
    Fins aviat.

    ResponElimina
  4. Per cert, no em crec que la fotografia fos després de recórrer els 35km mencionats!!!

    ResponElimina
  5. Jaume, fes-me el favor de comprar-te uns pantalons de muntanya, home, per la mort de Déu!! Portaràs sabatilles de claus, també?

    :-)

    ResponElimina
  6. Anem per parts...

    César,
    Ni de lluny baixem de 9 hores. De fet ho he mirat millor i ahir no vam arribar als 35. Deuriem fer una mica més de 33 segons el recorregut de la Mm. De totes maneres cal pensar que la pujada final a Montserrat es fa pràcticament tota caminant i allà es perd promig. I també cal pensar que es perd temps als controls i avituallaments. Baixar de 10 hores seria un gran èxit, crec.

    Xavier,
    La foto és a Monistrol, t'ho puc ben assegurari després de fer l'entrenament. En poden donar fe els 2 avis que van intentar fer una foto amb el mòvil del Toni durant 20'.

    Ferran,

    Com se suposa que han de ser els pantalons de muntanya. Jo sóc un atleta....

    ResponElimina
  7. Ferran,molt bé en la teva apreciaciò sobre la indumentaria del nostre company Jaume,però tinc que reconeixer que ha començat a ficar fill a l'agulla en quan a la depilaciò de cames,un atleta amb aquest ranking te que anar ben depiladet,el seguent pas sera "el atuendo correcto para cada ocasion",de totes maneres,et felicito Ferran, ja era hora que algú fiques cullarada,un dia ens trobaren algú baixan de la muntanya amb corbata,gabardina i sabates de xarol,important.....pobres però elegants ,molt elegants.

    ResponElimina
  8. Sense que s'assembli a una conxorxa no em queda més remei que dir-te que li miris els pantalons al Toni. Res més. Res menys. Si escau t'acompanyarem al Decatlon...
    Això sí, valoro molt positivament el fet de la depilació als 43; fet que la Mireia compartirà amb mi. Crec.
    :-)

    ResponElimina
  9. Una pregunta:
    Hauré de passar per el Decatlon i el Depiline per fer la MM 2010???
    Jo pensava fer la MM 2010 amb pantalons curts d'atletisme,una samarreta de tirants obsequi de la Mitja de Granollers 2003 i el bidonet d'1/4 de litre obsequi també de no recordo quina cursa. Per suposat, no pensava depilar-me per la ocasió.
    En cas afirmatiu, potser em plantejaré buscar espònsor que em pagui l'equipament, doncs això de ser atleta comença sortir car!!!
    :-)

    ResponElimina
  10. Ja tinc inscripció!!!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.