dilluns, 30 d’agost del 2010

Rècords del club a4elkm

Hem publicat una pàgina al lateral del bloc amb els rècords del club. De moment hem penjat els rècords del club en categoria masculina.

En categoria femenina ens ha estat molt difícil de trobar les millors marques, ja que al no estar federades no surten als rànquings oficials de la FCA. Agraïríem a les nostres atletes femenines que ens fessin arribar les seves millors marques en 5000 / 10000 / mitja marató / marató essent membres del club i publicarem el corresponent rànquing.

4 comentaris:

  1. Bon dia
    Em sembla molt bé la llista de records que heu publicat però dóna la sensació d' una llista Juan Palomo. A banda, estaria bé que publiquessiu la mateixa llista amb les millors marques de TOTS els membres del club donat que a tothom li agradaria tenir el seu "racó de glòria".Espero accepteu la proposta.
    Salutacions
    Dudu, Corro Avall

    ResponElimina
  2. Hola Dudu,

    No es tracta de tenir un racó de glòria. Es tracta únicament de tenir registrats els rècords del cluib com tots els clubs normalment tenen.

    En aquest sentit, seria molt interessant que les nostres atletes ens fessin arribar les seves millors marques des que són membres del club. De moment cap ho ha fet, la qual cosa personalment no m'alegra gaire. Ho podem fer directament en aquest fil o enviant un correu a administracio@a4elkm.com. Esperem que ens els propers dies el poguem tenir enllestit.

    D'altra banda això que comentes és el que s'anomena fer un rànking. Efectivament és interessant de fer-ho, però fer-ho "a posteriori" sempre és complicat, per la qual cosa o bé ho deixem per la temporada 2010-2011 o bé fem el rànking per any natural i començaríem l'1 de gener del 2011.

    ResponElimina
  3. Dudu,ets el amo!! vas prometre un comentari sobre el ranking i ho has complert,de totes maneres el nostre secretari a aprofundit i explicat molt bé,el motiu d'aquesta iniciativa,i jo com alumne seu ,tinc que fer cas de les seves solicituds:

    1000 metres Criterium Granollers
    2.39
    5000 metres.....15.35


    10000 metres.....32.23
    mitja marato......1.11.22
    marato.............2.35.22
    Matagallas...........10.04

    Aviat Dudu, farem una reunio extraordinaria de socis,on personalment m'agradaria formesis part del nostre grup en aquesta propera campanya,ja que els teus comentaris atletics sempre són motiu per mantenir i promocionar l'atletisme,cosa que personalment t'agrain.
    Fins ara.

    ResponElimina
  4. Per animar a més membres del club, tindré l'honor de ser el segon.
    1000 metres Critèrium 2009 3' 01''
    10.000 Cursa de la Mercè 2009 38' 21''
    Mitja Marató Mataró 2009 1h 17' 46''
    Marató Madrid 2009 2h 58' 41''.
    Vinga!!!, que segur que em paseu davant.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.