dimecres, 8 de setembre del 2010

III Cursa de la Vall de l'Arrabassada

5 de setembre de 2010

El passat diumenge el nostre atleta de les comarques tarragonines va competir en aquesta cursa i ens ha fet arribar la pertinent crònica. El felicitem pel seu excel.lent resultat que esperem sigui l'inici d'una temporada plena d'èxits.

Ferran de Torres

Primera cursa de la temporada i després de la primera setmana sota les ordres de meu nou entrenador. Després d'un estiu d'entrenaments relaxats i sense cap competició tenia molts dubtes en relació al resultat de la cursa, i més essent aquesta de 5 km. Això sí, el recorregut és per on acostumo a entrenar i això sempre és un avantatge.
Sortim sota una forta calor, a la vora de la platja, i s'escapa el favorit de la cursa. A continuació un parell més d'eufòrics que potser acabaran caient i un grup on van els favorits de la cursa de 5km i 10 kms. Aguanto còmode en el grup, tot i que no sé qui fa quina cursa perquè no puc veure el color dels dorsals. Arribem al quilòmetre 4 i queda una baixada fins que a falta de 200 metres girem cap a meta que pica cap amunt. Finalment puc veure que davant meu hi ha dos corredors i del grup sols veig un dorsal vermell (dels 5k). Sobtadament faig un canvi de ritme brutal i men vaig cap a la 3a plaça del podi, moment en el que veig que baixo de 17 '(16'47'' - la qual cosa no hagués dit mai).

Millor impossible. La setmana vinent toquen els 10 km del meu poble: Tortosa. A veure què passa...


Ferran a dalt del podi rebent el trofeu de 3er classificat 

2 comentaris:

  1. Ferran,cronica que fas,sempre en el podi,moltisimes felicitas,la teva reentré ,ha sigut de lo mes prometedora.

    ResponElimina
  2. 16'57"...els 10" que m'heu tret ja els faré més endavant.

    Toni, gràcies! Però el final de temporada no va ser tan bo amb dues retirades...això sí, l'any promet!

    A veure quan coincidim.

    Salut i sort a la MM

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.