diumenge, 10 d’octubre del 2010

10 km i 1/2 marató de Roda de Ter

10 d'Octubre de 2010

6 atletes del club han participat aquest diumenge als 10 kms i a la Mitja de Roda de Ter. Tot i que les previsions metereològiques no eren gaire optimistes, la cursa s'ha pogut disputar sense pluja i amb una temperatura força adecuada per córrer. Les curses de 10 km i mitja compartien recorregut fins el km 5. En els 10 km els atletes del club Jaume Aragonès i Toni Flores han pogut fer podi, ocupant la primera i tercera posició. La cursa ha estat un duel entre l'Òscar Rodríguez del C.A.Calella i els nostres 2 representants i no s'ha decidit fins passat el km 8, on l'atleta de Granollers ha pogut marxar en solitari. D'altra banda, en Xavi Roca, pletòric en aquest començament de temporada,  i oblidant la seva lesió que no el va permetre competir bona part de la temporada passada, ha estat a punt de fer un top 10. A destacar la presència de Mireia Massot que en la seva segona cursa de 10 km ha millorat la seva plusmarca personal.

A la mitja marató corrien en Eulogio Garcia i en Pep Martínez, que han corregut tota la cursa junts i han fet 12è i 13è respectivament amb el mateix temps d'1:20:18.

Resultats cursa de 10 km
1er    Jaume Aragonès  33:57
3er    Toni Flores          34:12
11è    Xavier Roca        37:03
249a  Mireia Massot     57:16

Resultats 1/2 marató
12è  Eulogio Garcia    1:20:18
13è  Josep Martínez    1:20:18   


Podi cursa de 10 km

17 comentaris:

  1. Felicidades ha todos por los resultados de la cursa de hoy.

    ResponElimina
  2. Després de fer Matagalls les cames les tens lentotes i atrotinades,però fortes molt fortes.
    Avui era un dia per començar a despertar-les,estic content per les sensacions, per contra em toca els nassos que el Jaume m'hagi guanyat.
    A la Behobia espero estar una mica millor de ritme.

    Felicitar els companys.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats a tots els companys d’equip que ens varem trobar ahir a Roda de Ter.
    Personalment, tot i ser la millor marca que tinc en 10km, vaig patir molt. La velocitat en aquests moments no està massa treballada i costa molt mantenir un ritme fort encara que siguin 10km.
    Inicialment vaig sortir amb en Toni i Jaume, però en ritme explosiu que portaven no el vaig aguantar ni dos km (per estalviar-vos agafar una calculadora, us diré que el promig surt a 3’24’’ els 10km). Després em vaig col•locar darrera d’un 2n grupet de 3 que anaven a 3’40’’ (A.Marsol) que vaig seguir força bé fins just a l’entrada de Manlleu (+/- km 7). Aquella pujada em va matar i els cracks no cedien en intensitat. Les forces començaven a minvar i vaig passar un km molt crític. Aquest km del 7-8 vaig perdre molt temps.
    Finalment, a partir del 8 i de baixada vaig fer l’últim esforç per entrar per davant d’un altre company i quedar en una sorprenent 11ena posició.
    El millor de tot, i que ja comença a ser un clàssic en els meus comentaris, és la sensació posterior a la cursa de trobar-te bé físicament, amb una recuperació molt ràpida, que t’anima a continuar lluitant per un objectiu més ambiciós.
    La Behobia-SS ens espera.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  4. Xavier, no ploris tant que ahir vas triomfar en tots els sentits !

    Personalment estic content, més per les sensacions que per la posició ( tot i que haig de reconèixer que esperava que ahir en Toni em repassés ).

    Però d'altra banda ahir va succeïr un fet que em fa pensar. Vaig córrer força estona amb el fill del David Marsol, company de moltes curses. No deixa de ser una mica frustant veure que ja començo a córrer amb els fills de la gent en la que acostumava a competir. És un fet que demostra que el temps passa i ens fem grans.

    Ara el proper objectiu és la Behobia, però abans fóra bo bo córrer alguna cursa ( igual la mitja marató del mediterrani del 24 d'octubre seria una bona opció )

    ResponElimina
  5. Enhorabuena a todos los premiados en el cupón de hoy, Epaaa!!En la cursa…jeje je

    Si la primera cursa estáis en estos tiempos… veo una temporada plagada de grandes éxitos personales. (De seguir así en el karaoke me veo cantando solo)

    Haver si os animáis a correr la mitja del mediterrani que yo estoy apuntado y estaría de coña compartir la salida con los cracks del club.

    ResponElimina
  6. Que cracks!!! enhorabuena a todos...
    La proxima vez que diga que no voy a una carrera por la lluvia me dais una colleja :P

    ResponElimina
  7. Felicitats a tots plegats: els registres per estar a inicis de temporada són estupendos.
    Jaume, ets la òstia, dius que és frustrant córrer amb els fills que havies competit i resulta que els guanyes, 2a joventut? per a tu els anys no passen! quin és el secret? deu ser innat!

    quins objectius us marqueu per a la Behovia?

    salut i euros

    ResponElimina
  8. Hola anònim . De segona joventut res de res. Cada cop em fa més mal tot. Em costa de recuperar-me. No crec que tardin gaire en guanyar-me els fills dels meus colegues de velles batalles; és qüestió de temps.

    Sí és cert que encara em mantinc amb un nivell acceptable. Hi ha diverses raons:

    La primera és que , en general, el nivell ha baixat molt els darrers anys. Recordo que fa ayus en una mitja marató amb 1h10' es guanyaven molt poques mitges. De fet encara sort si entraves entre les 10 primers. Quan vaig fer 1h08' a Sitges fa 8 anys vaig fer 8è. Ara amb aquest temps es guanyen la majoria de mitges.

    La segona és que si bé no tinc una especial qualitat innata sí que tinc constància. Jo sempre dic que a l'atletisme s'ha de tenir constància i paciència.Si després afegeixes la qualitat genètica, és quan surten els cracks.

    La qualitat genètica la tenen pocs corredors, però la constància i la paciència la podem tenir tots. Durant la meva vida esportiva he conegut a molts atletes que em donaven mil voltes a nivell de qualitat, però n'he guanyat a molts, perquè o bé pecaven de voler arribar massa aviat o bé perquè no entrenaven amb la constància i rigor necessària.

    ResponElimina
  9. I jo que pensava que et dopaves!!!

    ResponElimina
  10. El que està clar que "això" continua i per arribar en un minim de condicions per la Behobia,farem ( Jaume i un servidor)la mitja marato del Mediterrani,LLuis ens veien!!

    ResponElimina
  11. Gràcies Jame, sempre interessants les teves reflexions, però insisteixo, quins objectius us marqueu per la mítica Behovia!

    salut i euros

    ResponElimina
  12. Bon dia anònim,
    No porto gaire més de dos anys dins l’atletisme, però la meva curta experiència dins d’aquest mon, m’ha ensenyat que preguntar l’objectiu a un atleta és com preguntar l’edat a una dona, queda lleig, i més encara quan qui t’ho pregunta és un anònim (amb tots els respectes).
    En aquest cas, considero que es produeix una situació de desequilibri d’informació, doncs qui pregunta gaudeix del privilegi de mantenir-se en l’anonimat mentre que la persona afectada per la pregunta, se li està pressionant a que respongui.
    Considero oportú, que per fer bon us del bloc i evitar situacions incòmodes, que quan es vulgui participar o fer qualsevol comentari, la persona s’identifiqui amb el nom. No cal posar els cognoms, l’adreça particular , ni el DNI. Només un nom per poder dirigir la resposta a algú en concret i no a un anònim.

    ResponElimina
  13. Xavier, tens raó que és millor que la gent s'identifiqui, però segurament no s'haurà adonat que hi ha una opció clicant a Nom / url on es pot posar el nom.

    Jo no diria que preguntar quin objectiu tenim a la Behobia sigui com preguntar l'edat a una dona. Jo no sé si s'ofenen quan se'ls pregunta l'edat o no ( entendre a les dones, com segurament els homes per les dones, sempre és una tasca no gaire fàcil ), però de totes maneres, en el meu cas, no m'ofèn en absolut que em preguntin sobre què penso fer a una cursa.

    Anant al gra, és molt diferent el que un pensa fer i el que finalment fa. Des d'un punt de vista realidsta si aconseguís baixar de l'1:10 hauria d'estar satisfet. L'any passat, que no estava gaire bé, vaig fer 1h11', però com els corredors són sempre uns inconformistes m'gradaria poder baixar una altra vegada de 1h09'. Serà difícil, però ho intentarem.

    ResponElimina
  14. Potser la comparació no es bona, però l’essència del missatge es que no em sembla correcte fer preguntes personals mantenint-se en l’anonimat.

    ResponElimina
  15. Disculpeu les molèstiesa (Xavier), gràcies Jaume!
    no tornaré a molestar, no era la meva intenció, només us llegiré, bona sort a tots plegats!

    salut

    ResponElimina
  16. Disculpes acceptades.
    Ens veiem a Behobia!!!.

    ResponElimina
  17. Ep!! Xavier en aquest bloc,necesitem gent que parli d'atletisme,i demanar excuses per fer-ho, amb el unic proposit de fer una pregunta ,no es cap molestia,tot ben al contrari es un orgull que la gent accedeixi i parli en el nostre bloc.

    En el passat, varen tenir problemes en comentaris no signats(com anonims) on la unica intencio era desestabilitzar el club,està clarisim que aquesta no era la teva intenciò,simplement un error d'acces al bloc.


    En quan a la teva pregunta Xavier,ho tinc clarisim, baixar de 1.09.L'any passat estava en millor forma que aquest i per culpa dels agents meteorologics (granisada,pluja,vent) vaig fer 1.09.17.

    Per cert Xavier, estas entrenant en el grup de la mitja?

    Cuidat,no deixis d'escriure, sempre esta molt bé poder debatre sobre el mon de l'atletisme.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.