diumenge, 31 d’octubre del 2010

Marató de Frankfurt

31 d'Octubre de 2010

Wilson Kipsang ha guanyat aquest diumenge la marató de Frankfurt amb rècord de la prova i el sensacional temps de 2:04:57. Aquest kenyà de 28 anys ha conseguit la desena millor marca en marató de tots els temps i es coloca el vuitè maratonià més ràpid de la història. La marató de Frankfurt esdevè la quarta marató més ràpida darrera de Berlin, Rotterdam i Dubai. Tadese Tola (Ethiopia) ha estat segon amb 2:06:31. Els kenyans  Elijah Chelimo (2:07:04) i Philip Sanga (2:07:11) han estat tercer i quart respectivament

A més a més en categoria femenina s'ha assolit la millor marca mundial de l'any. La kenyana Caroline Kilel ha guanyat sorprenetment a les favorites d'Etiopia amb un temps de 2:23:25. Dire Tune (Ethiopia) ha estat segona amb 2:23:44 mentre que la guanyadora de l'edició del 2009 Agnes Kiprop (Kenya) ha estat tercera amb 2:24:07.


En aquesta marató participaven alguns bons amics del club com en Sebas Guim o els germans Jordi i Raúl Jiménez.

En Sebas no ha pogut aconseguir el seu objectiu de baixar de 2h40 per ben poc i ha conseguit un temps final de 2:40:49 classificant-se el primer atleta de l'Estat Espanyol i el 125è de la general. En Jordi Jiménez ha estat el 405 i un temps final de 2:56:16. En Raúl no surt a les classificacions per la qual cosa tot sembla indicar que les molèsties que arrossegava abans de la cursa no li hauran permés d'acabar.

4 comentaris:

  1. Moltes felicitats Jordi per aquest gran temps de 2h 56'. Sobretot tenint en compte els problemes físics que arrossegaves.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. felicitats per sortir del CLUB SUPER 3 ara ya ets del CLUB SUB 3. ENHORABONA ALS 2 TETE'S

    ResponElimina
  3. Gràcies als 3's!!!

    Vinga aquestes Behovia's

    Acabar de pulir els detalls!!!

    Molta Sort!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.