dimecres, 13 d’octubre del 2010

Entrena La Mitja amb a4elkm; setmana 3

Enfilem la tercera setmana d'entrenament. A partir d'ara ja hauríem de començar a notar els primers efectes positius. És molt important no saltar-se cap entrenament; si tenim constància ho aconseguirem.

Ni la pluja ni els ponts ens aturaran !

5 comentaris:

  1. Bueno ja que ningun diu re comento les meves sensacions de la tercera setmana:

    Dilluns entrenament amb Javi, ni el vent ni la pluja ens ha parat, crec que es el dia que més ràpid hem anat, almenys parlant amb els companys tots hem coincidit. Fantàstic l’entrenament!

    Dimecres i divendres entrenament amb Cèsar, una passada fent series, jo personalment m’ho he passat pipa i sento que he fet un bon treball, avui m’he vist fort com cap altre dia però heu aconseguit que me’n vagi a dormir a les 12 un divendres jeje

    He nombrat a Javi i Cèsar perquè son els entrenadors que més he tingut però felicitacions a tots, esteu fent un bon treball i gracies pels consellets:

    - los brazos rectos!
    - Parece que te pegas puñetazos entre tus manos mientras corres!
    - No pegues tanto los brazos al cuerpo!
    - el cuello recto!
    - La cabeza alta!
    - corres raro....
    - inclinate más....ahora menos ....

    Farem el km a 6 però ven elegants ja veureu!

    Ens veiem Diumenge!

    ResponElimina
  2. Hola nois, ni el vent ni la pluja...a mi el que em reté a casa es un esguins al tormell esquerre...que no se ni com collons m'he fet! El meu cos no s'ha pres be això de córrer i quan no es un all es una ceba...en fi no em vull desesperà. Potser quan em curi ja porteu un ritme massa fort per mi, espero que no!

    Salut i Km

    Aramys

    ResponElimina
  3. Felicitats Daniel ! Ja estàs enganxat al món de córrer al 100%.

    Aramys, et notavem a faltar. Ja m'imaginava que algun problema físic havies de tenir. Espero que et recuperis aviat. Quan ja puguis córrer, recorda de posar-te gel al turmell després de cada entrenament. I de moment antiinflamatoris i fregues de gel 3 cops al dia. Srti i ànims !

    Diumenge a les 8 tots a Les Franqueses.

    ResponElimina
  4. Ahir divendres vaig tenir l'oportunitat de parlar amb una companya del grup de la nit(no se el nom),i li vaig preguntar pel seus entrenaments i la seva preparaciò.

    Em va comentar que mai havia fet res d'esport,que el primer dia va aguantar només 5 minuts i que ara,ja fa 25 minutets tranquils sense parar,amb aquests exemples és d'agrair l'entrega que posa tothom perqué arribin a bon port els objectius de cadascún,dona goig aquesta preparaciò.

    ResponElimina
  5. Impressionant l'entrenament d'aquest diumenge ! Realment estic astorat del nivell d'alguns.

    L'objectiu del programa és preparar-nos per acabar dignament la mitja marató, però si seguim així ja veig que més d'un faran unes marques espectaculars.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.