dilluns, 25 d’octubre del 2010

Entrena la mitja amb a4elkm ; setmana 5

Aquesta setmana serà de descans "actiu". Això vol dir que disminuirem una mica el volum de treball i sobretot la intensitat. Hem de entrenar igualment però amb més calma per ajudar a que el nostre cos assimili el treball fet fins ara. Com sempre l'entrenament previst per aquesta setmana al marge esquerra com a orientació.

7 comentaris:

  1. Es posible que aquest comentari no tingui molt a veure sobre la preparaciò de la mitja,però m'agradaria desde aqui ,desitjar molta sort a dos dels nostres companys i monitors d'aquesta preparaciò,el Jordi Jimenez i el Raul Jimenez mes coneguts per (ironbrothers)en la maratò del proper diumenge que disputaran a terres alemanyas ,concretament a Frankfurt,tots dos han entrenat com mai,encara que producte de la mala sort arriben una mica lesionats.

    Esperen que tots dos prenguin la sortida confiats en el millor dels resultats.

    Esperem cronica,molta sort companys!!!!

    ResponElimina
  2. Hola nois! Estic quasi recuperat del tormell i amb ganes de tornar. Sortiré a rodar un parell de dies i si tot va be dilluns tornaré amb vosaltres. Ara es veu que soc pronador, coses dels novatos, no em renyeu gaire...

    Salut!

    ResponElimina
  3. Hola Aramys !

    Ens alegrem molt que ja estiguis recuperat. Dilluns vinent és festiu i haurem de negociar un horari que ens vagi bé a la majoria pel matí.

    ResponElimina
  4. Una consulta,
    tinc dos parells de bambes i un l'he de renovar. Ja que m'he de comprar unes noves, volia aprofitar per que siguin adequades per a mi per còrrer. A quina botiga podria anar? he sentit dir que la bamba depen de si et supinador, o pronador o neutre i que no totes serveixen per tothom. És veritat? Quines m'anirien bé a mi?

    Per cert, dillus que és festa entrenem normal?

    ResponElimina
  5. Hola Carmen,

    A Granollers hi ha 3 botigues com a mínim que tenen sabatilles de córrer; l'Aire, Flap sports i Benito sports.

    A tots 3 et tractaran segur bé, però potser l'Aire és el que està més especialitzat en atletisme.

    A Barcelona hi ha més llocs; Runnersworld, Bikila, Domingo Catalan... A vegades al Decathlon també pots trobar alguna oferta interessant.

    Sobre si necessites una sabatilla pronadora o supinadora o neutra, jo et recomanaria que, davant del dubte, sempre triessis una sabatilla neutra. I si necessites alguna ajuda, anessis a un bon podòleg que et fes les plantilles adecuades a la teva manera de córrer.

    Tu corres força bé i peses poc, per la qual cosa et podries plantejar de buscar una sabatilla d'entrenament lleugera, que et permetés fer algun entrenament ràpid i fins i tot córrer alguna cursa. Però de moment no agafis mai una sabatilla de competició pura ( s'anomenen voladores ).

    L'ideal és tenir com a mínim un parell de sabatilles diferents; una d'entrenament pura amb bona amortiguació pels rodatges llargs i lents o fins i tot per córrer pel bosc o muntanya i unes altres una mica més lleugeres i de sola més llisa pels entrenaments més ràpids per asfalt.

    ResponElimina
  6. Als entrenaments de demà divendres tant al migdia com al vespre fóra bo que comentessiu el tema de quan entrenem el dilluns.

    És una bona oportunitat d'entrenar tots plegats ( tant els de migdies com els del vespre, ja que de moment sembla ser que els rodatges dels diumenges no tenen l'assistència massiva que desitjaríem ).

    Hi ha dues possibilitats; o s'entrena d'hora ( abans d'esmorzar , a les 8 ó a les 9 com a màxim de tard.O s'entrena abans de dinar, en aquest cas les 12:30 podria ser una bona hora.

    En funció del que es comenti entre divendres i diumenge ja anunciarem l'hora definitiva en aquest mateix bloc.

    ResponElimina
  7. Finalment s'ha decidit que l'entrenament de dilluns vinent 1 de novembre es farà a les 8 del matí.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.