dimecres, 27 d’octubre del 2010

Entrevista a Kilian Jornet a Rac1; Bèstia de la natura

És només un dels adjectius que li ha dedicat la premsa de mig món. Viu a Font Romeu, a la Cerdanya francesa, i s’angoixa quan baixa a Barcelona. Ell mateix diu que se sent “un animal més”. I de fet, ho és. Els experts el consideren el millor atleta de muntanya de la història. I avui ha fet 23 anys. És Kilian Jornet.


Podeu escoltar l'entrevista a http://rac1.org/elmon/blog/llegendari-extraterrestre-bestia-de-la-natura/

4 comentaris:

  1. Comenta que un dels millors atletes de curses de muntanya va quedar entre els 20 primers en una marató olímpica, amb una marca de 2h10'. Quan podria fer en Kilian en una marató ? No sé si no ho arribarem a saber mai

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. És un crak!!!
    Ell hauria de ser "l'esportista català de l'any", i no un futbolista de "la roja"!!!

    ResponElimina
  4. Gran atleta "fet a la natura" !!! Té unes qualitats innates impressionants !!!
    Jo en conec un altre molt semblant que es diu Marcel Zamora, capaç de fer una marató en 2h 25m després de cascar-se , un mes abans , una prova durissima de BTT per etapes ( Cape Epic ). Crec que tan l' un com l' altre , amb entrenament especific estarien per la minima olimpica espanyola en marató !!!
    Dudu

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.