dimecres, 6 d’octubre del 2010

Josef Ajram; un crack de la borsa i dels esports extrems

Interessant aquestes entrevistes a Josef Ajram; un broker i corredor de curses extremes

Al programa de Buenafuente



Al entrelínees de TV3



Al matí de Catalunya Ràdio:



a NEOX 8:

7 comentaris:

  1. Ajram és un clar exemple de perfil "bigsisterià" : personatges mediocres en el seu àmbit que viuen en una bombolla mediàtica inflada i permanent.Això la TV d' avui en va plena.
    Ajram és un triatleta mediocre que MAI aconseguirà un bon resultat i que les seves participacions a IM deixen molt que desitjar.
    A més se li coneixen rifi-rafes amb triatletes autentics ( Xavi LLobet )que no fan més que reiterar tot el que us estic dient.
    Personalment fa bastant anys que faig triatlo i ara s' han posat de moda, a traves dels blogs, personatges que busquen sortir de l' anonimat amb el boom mediatic actual
    Dudu

    ResponElimina
  2. Personalment desconec la trajectòria esportiva d’aquest senyor, però amb la campanya publicitària que està duent a terme per fer-se conèixer, està clar que el “personatge” supera la realitat.

    ResponElimina
  3. Dudu

    Soc el germà del Raul el jordi.

    Totalment d'acord amb tu.
    M'he llegit el llibre i abans el seguia fins que se li va veure el plumero, nomes es un mediatic mes que ja ultimament nomes es dedica a explotar la marca en forma de complejo de "tendero". No pot ser que la gent conegui al Josef i no sapiga qui es en Marcel Zamora.

    ResponElimina
  4. Doncs jo trobo,que ell en cap moment fa esment de les seves gran marques, de les seves especialitats (tampoc es podria considerar un pur triatleta),ahir aquest tema ho comentavem amb el Jaume i el Xavi,ell explota el fet de ser un broker amb una imatge molt diferent del que s'acostuma a veure a la bossa,un tio que remena calers i que la seva imatge de tipo "duro" li va molt be per la seva tasca profesional(m'agradaria sapiguer quan cobra per cada curs a la bossa que fa.

    Amb totes les diferencias "culturals " que hi puguin haber,es un cas semblan al de la Belen Esteban(la princesa de los españoles)que durarà?? 4-5 anys,estic segur que molta gent que asisteix als cursets del Josej Ajram,te un transfons mediatic que porta al darrera.

    Sincerament,l'envejo!!
    Treballa 2 hores intenses,remena calers,model,fa el que li rota,i a sobra no fa mal a ningú,és "lo puto amo"

    Jo m´he comprat el seu llibre,em quedo amb algunes frases de motivaciò,de fet, algunes les he ampliat a casa meva en forma de foto.

    ResponElimina
  5. Proposo un foro obert a casa d'en Flo sota el poster ... fora conyes.

    Jo només parlaré de la seva web (que segueixo fa anys). Al principi interessant i on es parlava d'entrenament. Últimament només fa auto-bombo i vendre els seus productes ...

    Aprofito per saludar i felicitar al nostre amic Dudu!

    ResponElimina
  6. És obvi que se sap vendre molt bé, però com bé diu en Toni, en cap moment es ven com un triatleta. Ven la seva imatge força peculiar, de broker d'èxit i de corredor de proves extremes.

    Jo crec que, sigui com sigui, es parli de tant en tant d'aquestes proves per la ràdio o TV , és positiu.

    Per cert, avui he anat a pelar-me, i he pogut llegir el Marca, i hi havia un reportatge de 2 planes senceres dedicat al Kilian Jornet

    ResponElimina
  7. Personalment em quedo amb en Kilian. Em va molt més el seu "rotllo" naturalista, que el marketing d'en Josef. De totes formes té tot el meu respecte, per la seva vessant esportiva. No deixa de ser un més quan es posa les sabatilles, que ha de nedar, pedalejar i còrrer.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.