dijous, 25 de novembre del 2010

Entrena la mitja amb a4elkm

Atenció !

Ja ho estan comentant els monitors, però si hi ha algú que encara no s'hagi inscrit a la mitja i estigui apuntat en aquest programa d'entrenaments, si us plau que ens enviu un correu a administracio@a4elkm.com urgentment i li direm què ha de fer per inscriure's.

Data límit, diumenge 28

Adjuntem reportatge emès per VOTV de l'acte realitzat el darrer dimarts a l'Ajuntament de Les Fraqueses en reconeixement a la tasca dels monitors del programa i en el qual se'ls hi va entrega d'una equipació ADIDAS que els permeti fer la seva tasca de forma ben elegant i esportiva.

6 comentaris:

  1. Quan ja han passat unes quantes setmanes, crec que es de justícia, valorar els entrenaments per la Mitja.
    Els protagonistes, tímids molts cops, crec que estan contents.

    Força i kms

    ResponElimina
  2. Reconeixement molt merescut, se’ns dubte.

    ResponElimina
  3. Iniciativa molt positiva per una població amb tots els respectes (petita) en comparació amb d'altres poblacions capitals de comarca que no es fa! us felicito per la iniciativa i molts haurien de prendre nota!

    per cert Toni, una mica nerviós si que surts eh ;) sembla que facis abdominals obliqus ballant a banda i banda! je je

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pel temps que ens dediqueu sense rebre res a canvi! Una abraçada a tots els monitors!!

    ResponElimina
  5. El més important d'aquestes iniciatives és aconseguir l'objectiu (acabar la mitja dignament) amb el máxim d'ilusiò e intercalat amb uns bons somriures.
    Fins el dia d'avui,s'estan aconseguint aquests proposits i això es signe de un exit total.

    Es cert anónim,tinc que reconeixer que lo meu no són les cameras,de totes maneres "estoy en ello" i estic apunta't en un curset que imparteix Carmen Lomana al patronat d'esports de "que decir y actuar para no perder la compostura frente un microfono"

    ResponElimina
  6. Magnifica iniciativa, gracies a la desinteressada colaboració del Toni, Jaume i altres companys que dediquen bona part del seu temps a fomentar l ' atletisme en la seva ciutat. El reconeixement que els hi fem es queda curt.
    Moltes gracies craks!
    Quim cardona

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.