divendres, 3 de desembre del 2010

XV Nit de l'Esport de les Franqueses del Vallès

El divendres, 26 de novembre, es va celebrar al Centre de Recursos Agraris Masia Can Ribas amb gran èxit la XV Nit de l’Esport de les Franqueses del Vallès, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports. Més de 300 persones van assistir a la gala en la qual Paqui Cabrera, del Club Tir amb Arc Les Franqueses i  Carlos Andújar, de la Unió Ciclista Les Franqueses, van ser escollits com millors esportistes amateurs.

L'acte, presentat per Albert Piñol, director-gerent del Patronat Municipal d’Esports, va tenir una menció especial als voluntaris del programa " Entrena la Mitja " en reconeixement a la seva dedicació i promoció de l’atletisme a Les Franqueses.

En categoria Amateur Masculí els finalistes eren Francisco Mandome, del PME (secció tennis),el nostre company Toni Flores, del Club A4 el km, Carlos Andujar, de la Unió ciclista Les Franqueses i David Parra, del CE Llerona. El guanyador va ser Carlos Andújar.


Els premiats es van fer una fotografia conjunta just abans de la cloenda de la gala de la XV edició de la Nit de l’Esport de les Franqueses del Vallès, que va finalitzar amb un sopar fred per als assistents servit a la primera planta de la Masia Can Ribas.


12 comentaris:

  1. Felicitar als monitors del programa per el reconeixement per part de la vostre poblacio, per el treball que esteu portant a terme.

    Reconeixment que sens dubte us motivara per serguir treballar en fomentar i potenciar el nostre esport, esport de romantics

    Per cert hem se d'un que no te memoria hi s'ha vist obligat a cambiar l'usuari (que no de nom) per poguer seguir deixant notes aqui.

    ResponElimina
  2. toni soy ivan que ya no hay plaza para mi?

    ResponElimina
  3. yo me entreno mucho por mi cuenta entreno 3 veces semana hago rodajes, luego me pego 10km a ritmo de 4.20 y otro de 10 km a 3.57 y los domingos salgo 1h 40 a rodar por caminos y montaña por eso me encantaria formar parte de vuestro club porque se que tengo facultades para prosperar gracias haber si me decis algo

    ResponElimina
  4. os dejo mi numero de telefono 93.8494862 y 663678454.

    ResponElimina
  5. hola , ¿ alguien me podria decir a que hora es el entreno del lunes ? yo soy del grupo de tarde , y se comento que igual se hacia por la mañana , decirme algo porfa .. un saludo para todos .

    ResponElimina
  6. ivan,te prometo que llevo llamandote desde hace tres semanas,y me da llamada pero no hay manera de poderte encontrar,de todas maneras,EL ENTRENO DE LA MITJA DEL PROXIMO LUNES SE REALIZARA A LAS 8 DE LA MAÑANA,Ivan y Fernando, el proximo lunes nos vemos,Ivan estaremos encantados de que gente joven como tú forme parte de este club,nos vemos el lunes crack.

    ResponElimina
  7. hola, os recuerdo que el entreno del miercoles es a la hora habitual, a las 20:00 ;)
    Para los que usais el gimnasio para cambiarse y ducharse, recordad que por la tarde no abrirán

    ResponElimina
  8. soy ivan menuda paliza el entreno de hoy a las 8.00h de la mañana....

    ResponElimina
  9. Por la tarde también nos hemos dado una buena paliza todos! Creo que en el ultimo 2000 hemos llegado todos sin aliento y los hemos hecho los 3 de menos a mas, así que un 10 a todos por ese gran esfuerzo! :)
    Creo que la mitad estabamos en manga corta a las 21:00 y sudando de lo lindo

    ResponElimina
  10. menuda paliza hoy a las 20.00h ,mi primeras series con toni,jaume y isma aunque ellos estan a otro nivel han echo 2 series de 4000, y yo 2 series de 3000 para ser mis primeras series estoy muy contento creia que no podia dar mas de si pero con estos maquinas al lado veo que si es possible gracias compañeros... SOY IVAN

    ResponElimina
  11. soy ivan quien se apunta ha hacer la mitja de barcelona?es el mes que viene el 30 o 31 de enero?

    ResponElimina
  12. Iván,

    La mitja de Barcelona és just una setmana abans de la mitja de Granollers. La majoria de nosaltres preferim fer la mitja de Granollers i dues mitges seguides no és gaire recomanable.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.