diumenge, 16 de gener del 2011

Gran èxit de l'a4elkm al Campionat de Catalunya de Mitja Marató a Terrassa

16 de Gener 2011

Dia històric pel nostre club ! Som un club modest i petit però avui a Terrassa hem assolit un dels millors èxits de la nostra història; C.A. Aelkm tercer equip classificat al Campionat de Catalunya de Mitja Marató.

A més a més en categoria individual, els nostres companys Toni Flores, Jaume Aragonès i Fernando Ramos s'han proclamat sots-campions de Catalunya de veterans en les seves respectives categories.

Classificació dels atletes del club:



Toni Flores, sots-campió de Catalunya de 35 a 39 anys

26 comentaris:

  1. Es nota que els bons aliments del sopar de divendres us han donat forçes per la cursa d'avui!

    Felicitats a tots perque quedar 2º en cada catagoria no es cap tonteria i tercer equip classificat al campionat de Catalunya ja es la llet!

    simplement uahhuu!

    ResponElimina
  2. Dani,

    Bons aliments, bona companyia i bon humor segur que havien de donar bons resultats.

    Personalment mooolt content. Francament he anat molt fàcil fins el km 16. Potser fins i tot massa fàcil. Però els darrers 2 kms se m'han fet durs ( a més a més que eren més llargs que els altres ).

    No em podia ni imaginar fer 1h10' en aquesta mitja que és força dura. Si la distància és finalment correcta ( jo crec que mancaven entre 100-150 m ), igual tindreu la sort de no gaudir de les meves qualitats de cantant al sopar post-critèrium.

    Vull felicitar epecialment al meu company de fatigues Toni, que després de la "decepció" de la mitja de Sitges d'ara fa una setmana, avui ha fet una gran cursa.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats a tothom. Una cosa que m'impressiona molt de vosaltres és que tot allò que feu sembla que sigui fàcil, tot i l'esforç i dificultat que comporta.

    P.d.: Lo de Fernando no té nom (impressionant).

    ResponElimina
  4. Moltes felicitas! Enhorabona a tots sou uns craks,el nom del club ja comença a fer respecte allà a tot arreu on anem!!!

    ResponElimina
  5. yo personalment, he acabo muy contento porque la carrera a sido muy dura y he vuelto a mejorar mi marca personal en 25segundos mas rapido que la ultima mitja de vic,cuando yo no me podia ni imaginar que pudiera bajar de 1h 24 por la dureza de la prueba pero otra vez lo he vuelto a conseguir, y encima subiendo al cajon jeje, 3 por clubs y todo gracias a mis compañeros que con el poco tiempo que llevo con ellos me han ajudado mucho en la parte atletica y en lo personal cuando estoy entrenando parece que deje los problemas atras por eso desde aqui decir que muchas gracias por ser como sois y seguir asi y decir ¡ viva a4elkm y la mare que ens va parir!!!

    ResponElimina
  6. Moltes Felicitats a tots els que heu participat a Terrassa amb tant magnífics resultats, ja sia individualment o per equips.

    Enhorabona Cracks!!!!!!

    ResponElimina
  7. Increible los resultados de todo el team, empezando por el mister y Toni. También me alegro de ver a Pepe y Santi dando el callo. Mención especial para Fernando, que con este resultado tendrá que modificar la marca para Granollers, muchas felicidades Fernando!!!

    ResponElimina
  8. Enhorabuena a todos!!! qué grandes soys!!!
    Creo que deberíamos añadir ese 3er puesto por clubs en la pagina de records de la web ;)
    ...y Fernando, ya puedes ir pensando en hacer 1h15 en Granollers!

    ResponElimina
  9. Primer de tot disculpar-me per no acompanyar els meus companys en la entrega de premis,on per mi,és el dia de més gloria atletica que ha tingut el club A4elkm,una cita ineludible no m'ha deixat fotografiar-me per la posteritat.
    Però dema, agafaré la meva medalla de sots-campio de Catalunya i em faré la foto pertinent,no dir que amb el trofeig de club tambè.
    Aquesta mitja m´ha donat el puntet de confiança`per Granollers i "per fi"assolir l'objectiu que vaig deixat escrit el passat divendres,en el mega sopar que varem fer.
    Santi ,Pepe com ha anat?ja comentareu alguna cosa.

    Molt content pel sots-campionat del Fernando,i per la marca de l'Ivan,menciò apart, el gran resultat del Jaume, res estrany pel gran moment de forma que travesa.
    Per cert Jaume avui t´he vist el cul fins el km 17,espavila que soc aquiiiii!!!

    ResponElimina
  10. Felicitaros a todos por el resultado y os envío este FORT APLAUDIMENT: PLAS, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS….
    Soy los “putos craks”!!!
    Da gusto ser de este club, aparte de por los éxitos, por la gran calidad humana de sus integrantes.

    ResponElimina
  11. Masters! No us jubileu mai!

    La meva més sincera enhorabona i veinet els resultats .... VIVA EL RABO .... de toro!

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats a tots! quin nivell!!

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats a tots per els resultats obtinguts i per les peazo marquess realitzades.

    Hem sembla que s'ha de començar a buscar nou nom per el club. A4elkm comença a quedar petit tanto correr.

    A granollers hem sembla que hi haura mes atletes volant que corent.

    QUI US VA PARIR A TOTS

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats a tots pels vostres resultats a la mitja de Terrassa.

    Jordi Miró

    ResponElimina
  15. Jo també em vaig demanar el “rabo de toro” però em sembla que no m’ha fet el mateix efecte.
    Felicitar als mega-cracks que han assolit posicions tant importants en aquest Campionat de Catalunya de Mitja Marató, però sense ànim de treure valor als diversos podis assolits per el club, aquest cop, i per motius personals, vull central la meva felicitació a una altre mena de cracks. Uns cracks que com diu Marciano Durán a “Esos locos que corren”, corren saben que mai guanyaran res. La seva única lluita és la superació personal i tenen la suficient força de voluntat per mantenir-se a un nivell de forma òptim, tot i fer marques discretes a la vista de molts ulls. Per tots aquells que heu corregut per passar-vos ho bé i heu aconseguit guanyar la lluita contra el desànim i la falta de voluntat, moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  16. Enhorabona pels grans resultats de Terrassa, sobretot veient el nivell que hi havia en aquesta mitja. El top 10 de l' Aragonès es una passada.
    Per cert, Toni&Jaume em podeu explicar el secret de poder correr al màxim nivell amb només 6 dies de recuperació ??? Més que res que fare el tranfer als meus entrenaments IM's .
    estem en contacte
    Dudu
    Corro Avall

    ResponElimina
  17. Felicitats!

    Els del programa entrenar la mitja de les franqueses, segur que donem enveja a la resta pels superentrenadors que tenim.

    Impresionant.

    ResponElimina
  18. MUCHAS FELICIDADES!!!!! me siento orgulloso de haberos conocido , y de poder estar entrenando en este gran club , donde hay grandes atletas y grandes personas, como dice Carmen, nos tienen envidia, si , porque nosotros junto a vosotros somos todos los mmejores, y todo gracias a vuestra dedicacion , y paciencia , GRACIAS CAMPEONES .

    ResponElimina
  19. Felicitats als 3 sots-campions de Catalunya!!! I per la tercera plaça per clubs!!! Que grans marques aconseguides en una mitja que era molt dura i per el gran nivell dels participants, això fa que encara tingui més mèrit el que heu assolit. Felicitats!!!

    Personalment aquesta mitja per mi ha significat una injecció de moral molt gran, ja que tenia la sensació de no estar gairé fi, he aconseguit una bona marca, malgrat no coneixer el circuit d'aquesta mitja i la duresa de la mateixa, acabant amb bones sensacions de cara afrontar les pròximes curses.
    A Granollers a tope!!!

    ResponElimina
  20. Gracias a tod@s por vuestras felicitaciones.
    Por lo que es el cambio de la marca de la Mitja de Granollers nada de nada por que se me ha angotado las reservas de la operacion GALGO.

    Saludos.

    Fernando.

    ResponElimina
  21. Dudu, no tenim cap secret.

    De fet no vam córrer a Sitges al 100%. Jo només vaig fer 12 kms a bon ritme i després em vaig deixar una mica per reservar-me per Terrassa.

    En Toni, crec que a Sitges va córrer molta estona sol en terra de ningú, i sense voler tampoc es va esforçar al 100% ja que veia que la marca tampoc no seria bona.

    Això de l'atletisme és ben estrany; una setmana tens males sensacions i a la següent en tens de bones. Si fos tot matemàtic no seria tan bonic.

    De totes maneres això que hem fet de córrer 2 curses consecutives és excepcional. Jo sóc partidari de competir màxim dues vegades al mes.

    ResponElimina
  22. Jaume, cada vegada que escrius aprenc d'aquest apassionant món de l'atletisme, ets el meu ídol en molts aspectes!
    per molts anys!
    salut i quilòmetres!

    ResponElimina
  23. Sr Anonim/a, m'acaba de entrar un rampell de gelosia,i no tinc més remei ,i dir que el Jaume utilitza molts cops, el metode de Ana Rosa Quintana,o sigui (copiar y pegar),que`per ser ingenyer,escriu politicament correcte però tampoc es per que guanyi un pulitzer,i que li tirin floretes mai ho ha pait molt bé.
    Es humà i te tares com tothom,ostres!! de veritat que és molt bon xicot,però ......

    ResponElimina
  24. Toni, no es tracta de tirar floretes, senzillament aprenc de cada comentari que fa i em serveix per aprendre, no vull molestar ni crear gelosies...m'agrada la seva humilitat i a més és bo, és com en Guardiola però més gran!

    salut i bon rotllo

    ResponElimina
  25. Clar que si anónim!!!,ho deia de broma ,salut i bon rotllo. Sobretot, en absolut molestes,ben al contrari,necesitem gent com tu ,que escrigui les seves impresions o comentaris en aquest bloc atletic,cuidat.

    ResponElimina
  26. Merci Toni,
    per cert, també felicitats a tu, ets gran! molt gran i tu ho saps!
    sort a Granollers i enhorabona per la feina que esteu fent amb els entrenaments populars!

    per cert, un altre tema! què en penseu de l'estudi realitzat que diuen que ara és perillós entrenar a alt rendiment amb maratons pot provocar fibrosi i alteracions arrítmiques uf quina por!

    salut

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.