dilluns, 24 de gener del 2011

Inscripcions obertes a la Mitja de Montornès - 25 de març de 2011

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca arriba a la seva 18a. edició amb un nou màxim d’inscrits i més compromesa que mai amb el territori.

Aquest any la Mitja Montornès orienta el cap de setmana cap a la solidaritat a qui més ho necessita en aquests temps de crisi. L’organització, amb la col·laboració de Henkel com a patrocinador principal de la Mitja, ha augmentat el sostre d’inscrits fins als 4900 entre totes les curses: 3300 per la Mitja, 1200 per la cursa dels 5km. i 400 per la Mini Solidària.

Les curses es faran el darrer cap de setmana del proper mes de març i les inscripcions són obertes des del dilluns dia 24 a través d'internet a la web de la Mitja (http://www.mitjamontornes.com/) o be al punt presencial de Montornès.

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca forma part del Gran Premi de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona, de la que és la darrera prova puntuable.

Es mantenen els preus del 2010 i s’ha arribat a acords amb l'Hospital de Granollers, a on es destinarà la recaptació de la Mini per la secció de pediatria, i amb Creu Roja de Granollers, a on es destinarà part de la recaptació de les curses de diumenge per projectes socials a la comarca.

Els serveis de la Mitja inclouen, com sempre de forma gratuïta, llar d'infants, jocs pels nens, guarda- motxilles, massatges, menjar de pasta, servei de cronometratge amb xip, lot d'obsequis amb samarreta tècnica. Aquest any s'ha ampliat la zona d’aparcament i es realitzarà, per primera vegada, un concurs fotogràfic amb la Mitja com a eix vertebrador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.