dimarts, 3 de maig del 2011

XVI Cursa de fons Les Tortugues de la Garriga

Prop de 400 corredors van córrer un any més aquesta cursa de 14 km, el passat diumenge 1 de maig.  El recorregut força variat combina trams d'asfalt amb camins i corriols de muntanya.

El vencedor en categoria masculina va ser en Kajth Khalid amb un registre de 51:05 i en categoria femenina l'Anna Riera amb 1h02'31''.
El nostre club va tenir una exitosa participació amb tres atletes entre els 10 primers atletes. Eulogio Garcia va estar lluitant pel podi però una inoportuna rebrincada al turmell va impedir finalment poder pujar al podi, essent 4rt amb 54'10''. En sisena posició i després d'un emocionat sprint va arribar en Jordi Cuenca 54'15'' i en Lluís Ferrer va fer 8è amb 54:43.

cap de la cursa instants després de la sortida


1 comentari:

  1. Sort que no vaig poder participar en aquesta cursa per culpa d'un entrenament de Trailwalker, doncs llavors, la noticia hauria estat més discreta.
    Això de "tres membres del club entre els 10 primers de la general" sona molt fort, però és la realitat. El nostre club, tot i que algú el pugui considerar petit, és més que un club!!!!
    Felicitats companys per els vostres èxits, que són els nostres èxits!!!!
    Fins aviat, o no.(desprès de 102km)

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.