dissabte, 2 de juliol del 2011

V Critèrium 1000 m de Granollers; resultats

Com sempre un gran vespre atlètic, amb un gran nivell però sobretot amb molt bon ambient.

Vídeo de les curses:



Recull de fotografies




Sopar post-critèrium





Classificació:















15 comentaris:

  1. Des de l'organització volem donar les gràcies a tots els que heu feu possible aquesta cinquena edició del Critèrium de 1000m. Als atletes que han volgut participar, als jutges per la seva desinteresada tasca, als amics Andreu i Raúl per la seva contribució tan preuada a la megafonia i secretaria, al C.A.Granollers per les facilitats que ens han donat, i al nostre patrocinador principal Grup Lober, moltes gràcies.

    Preguem disculpeu si hi ha hagut alguna cosa que no ha acabat de rutllar del tot bé , lamentem que hi hagi hagut algú que no hagi pogut participar per estar les inscripcions tancades i esperem poder comptar amb la vostra presència a la sisena edició del Critèrium 1000 m de Granollers.

    Demà el reportatge del sopar fi de festa.

    Fins el 2012 !!!

    ResponElimina
  2. Un altre final de temporada acompanyat d'un gran sopar i sobretot de les millors de les companyies.
    Encara que en Xavi ens ha "embolicat" per fer una mitja marato per equips,això ja esta "finiquitat".
    El Criterium va ser la mar de disputat, fen menciò especial als nouvinguts i nouvingudes,no estan acostumats a competir gaire en aquest terreny, però que van demostrar amb escreix lo força be que ho van fer.

    Personalment a partir del 800,em va donar ben igual el temps,però assolin l'objectiu de donar força i anims al nostre company Jaume,ja que es va donar de baixa de la primera serie ,aduint problemas de bessons,abductors,genoll i no se que mes,fet que el va fer quedar primer de la seva serie, amén de treure'm 6 centesimes de la meva marca,se´n va anar molt content al sopar,tot sigui per veure un gran sonriure als companys.
    El sopar va estar amenitzat amb en Juanjo,que com ja es tradiciò va tirar de repertori,varem fer sortetjos,samarretas d'obsequi,en defintiva,l'any que be més.

    Ens veien la propera temporada, amb mes força que mai.
    Que tingueu bones vacances!
    Salut i kilometres

    ResponElimina
  3. Toni,

    M'has fet emocionar i tot ! Quin gran detall ! Això és un amic !

    Haig de reconèixer que em vas donar una alegria. Acabo una temporada per oblidar amb bon gust de boca. Aquest detall et dignifica. Com es pot veure clarament al vídeo arribes a la darrera recta molt fàcil i et deixes anar per no millorar el meu registre. No ho oblidaré mai.

    L'any vinent et farem córrer la segona sèrie, tot i que això comporti que t'hagis de veure la cara amb un servidor. Divendres entre tant atleta jove de qualitat de la primera sèrie, semblaves un avi infiltrat...

    ResponElimina
  4. Peassooo Foto Reportaje OLE, OLEEEE TU ¡!!!!!
    Un fin de temporada fantástico, critérium para abrir boca y tremenda cena de germano...
    Buen rollo, vino, buen ambiente, más vino, risas, mas vino, fiestaaa, vino mas vino, alegríaa msss vinoo, jdhfññlk, ms viinooo!!! ,dkjdfjhwlhj, Oe oe oe oeee, maaa viiinooooo ¡!!!! jejejeje
    Nos vemos en septiembre, Un Abrazo.
    Bones Vacances

    ResponElimina
  5. Una noche genial. Lástima que acabase tan pronto, porque el ambiente era buenísimo.
    A las chicas deciros que tengo el ok de la alta cúpula del club para diseñaros una mega equipación que va a ser la envidia del resto de clubs de atletismo. Como decía Coco Chanel "Le style ce moi", y las chicas de a4elkm van a llenar de estilo las pistas.
    Pero permitidme hacer una mención especial a Jaume. Creo que se merece un gran aplauso por las horas que dedica al montaje de los videos y las fotos que hacemos en estos eventos. Gracias por hacer que noches como éstas sean todavía más inolvidables. Un mega-beso, "soci".

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats a tots!!!
    I sobretot, moltes gràcies per fer que aquest V Critèrium, un any més, hagi estat a un gran nivell.
    Bones vacances, ens veiem al setembre.

    ResponElimina
  7. La cursa molt ben organitzada, el lloc del sopar molt maco i el menjar també. Només dir que això de fer-nos còrrer contra nenes de de 12 anys, no es fa, doncs ens deixen en ridícul. Però, que li donen a les criatures d'avui que no es cansen mai!!!

    ResponElimina
  8. Hola som la Meri, Tona, Ana i Emi. Hem vist les fotos i vídeos del divendres el muntatge és molt guai!!!.
    Eva, com va el disseny dels "modelis"? confiem en el teu criteri, segur que estarem divinas de la muerte. Però abans ens hem de fer sòcies del club, com ho fem???
    Ens volem apuntar per fer la Behobia de San Sebastián. Hem vist a la pàgina que ens hem de posar en llista d'espera, per casualitat i per ser del club, teniu places reservades???sinó ens posarem en llista d'espera i ja està.
    Per cert, l'Ana i jo, que vam ser les úniques que vam cantar us diem que l'any que ve canteu tots per partida doble eh!!!!
    Ala que passeu bon dia!

    ResponElimina
  9. Hola, Emi. Els "modelis" están per entrar al forn. La samarreta la tinc claríiiissima, però el dubte surt en si malles o pantalons o... vull que estigueu es-pec-ta-cu-lars.
    Quan estigui enllestit, quedarem si us sembla al gimnás i us ensenyo les propostes, perquè pogueu dir la vostra.
    Totes sou molt maques, i farem que el número de socis i socies augmenti en breu.
    Un petonás a totes.

    ResponElimina
  10. Eva,
    No puc evitar comentar que me'n alegro de llegir el teu missatge, en el que expresses la teva voluntat de incrementar en breu el número de socis i sòcies del club.
    Ànims en aquest projecte de equipació per a la secció femenina.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  11. Xavi,et prometo que l´any vinent tindreu problemes per triar un restaurant amb l´aforament necessari pels socis de A4 el Km.
    "Palabrita del niño Jesús".
    Un petó.

    ResponElimina
  12. Felicitats per la cursa, realment molt ben organitzada, m’ha agradat molt aquest ambient de bon rotllo però que segons abans de la sortida es transforma en un “ te vas a cagar”

    Felicitats també a aquestes petites promeses del mon de l’atletisme que hem van sorprendre moltíssim, a mi de petit hem donaven dos petit suisse per berenar però aquets els deuen donar mitja dotzena perquè sinó no ho entenc…

    ResponElimina
  13. Tot el que s'ha dit està molt be, però que sonin els timbals i s'encenguin les llums de colors cada cop que aparegui el nom de Juanjo en aquest foro. Mare meua!

    Les bones i senzilles idees encara triomfen. Bona gent, unes pistes d'atletisme i ganes de passar-ho be. L'any que bé més i millor!

    Aquesta temporada s'acaba però .... la que ve "tiene un color espessssial". Road to Sevilla!

    ResponElimina
  14. Emi i cia, ser del club és molt fàcil. Només cal que ens ompliu un formulari que us enviarem i pagar una quota anual simbòlica. Envieu-nos un correu a administracio@a4elkm.com i us el farem arribar.

    Però com la temporada atlètica comença a l'octubre i encara hem de fer l'assamblea anual on decidirem la quota de la temporada vinent, millor ens esperem a l'octubre.

    De totes maneres ja us podeu considerar sòcies del club de manera extraoficial.

    D'altra banda per córrer la Behobia cal apuntarse tan aviat com s'obren les inscripcions perquè s'exhaureixen de seguida. La única manera de participar ara és buscar algú que s'hagi inscrit i que finalment no corri. En aquesta cursa permeten fer el canvi de nom fins a una certa data.

    Si sabem d'algú que es doni de baixa ja us ho direm.

    ResponElimina
  15. Raúl, mega-speaker, també menciò especial per tú. Hi ha gent que encara busca el formatge i el fuet dins la bossa de "charcuteria Lober"...

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.