dimecres, 17 d’agost del 2011

Resum temporada 2010-2011

Un resum de 10' en imatges de la temporada 2010-2011. Una temporada on hem viscut grans moments per la història del nostre club com l'inici del programa " entrena La Mitja amb a4elkm " que ens ha permés, entre altres coses, augmentar el nostre nombre de socis, o el tercer lloc assolit per equips al Campionat de Catalunya de mitja marató a Terrassa.



5 comentaris:

  1. IMPRESSIONANT.
    Quants records, moments i sobretot hores i hores de suo i treball y ara tambe de llagrimes i emocio despres de beure aixo.

    Gran montatje Jaume

    ResponElimina
  2. Esperem que la temporada 2011-2012 encara sigui millor.

    Personalment destacaria sobretot l'emoció que vam viure durant la trailwalker i l'èxit del critèrium.

    ResponElimina
  3. Particularmente destaco la marató de Barcelona,i colectivament, la gran acollida que va tenir la preparació per la mitja i el tercer lloc per equips al campionat de catalunya de mitja marató disputat a Terrassa.

    ResponElimina
  4. Aquesta temporada personalment la recordaré tota la meva vida, doncs ha estat una temporada viscuda amb molta intensitat i plena de contrastos. Tot i ser la meva tercera temporada, crec que no he deixat d’aprendre sobre aquest esport que et trasllada constantment de l’alegria de l’èxit al desànim del fracàs al no assolir l’objectiu.
    Crec que l’atletisme representa els principals valors de la vida. Amb esforç i constància no hi ha repte inassolible, sino objectiu impossible.
    El millor es poder iniciar una nova temporada amb tots vosaltres.

    ResponElimina
  5. Preciós el resum i la música. Segur que la temporada vinent encara depararà més èxits pel club.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.