diumenge, 11 de setembre del 2011

Entrenant la Matagalls - Montserrat 2011

Per Jaume Aragonès

Ara fa un any un bon grapat d'atletes del club estàvem entrenant per la Matagalls-Montserrat del 2010. Memorable va ser l'entrenament que vam fer d'Aiguafreda-Arenes-Vacarisses i en el que fins i tot vam fer un petit reportatge (http://a4elkm.blogspot.com/2010/09/entrenant-per-la-matagalls-montserrat.html)

Enguany cap membre més del club s'ha animat a participar, però això no és excusa per no tornar-ho a provar. Després de dos fracassos consecutius en els que no vaig poder acabar, ho tornarem a intentar.

Aquest cap de setmana, vaig fer el darrer entrenament llarg per la travessa de dissabte vinent i que servia de test per saber com puc afrontar aquesta dura prova que uneix Collformic amb el Monestir de Montserrat; 84 kms i prop de 6000m de desnivell total ens esperen.

Per aquest darrer entrenament vaig comptar amb la gran ajuda de 2 bon amics i grans experts d'aquesta travessa; en Lluís Baella i en Frederic Monmany. Al final el test va ser un èxit. Del Coll de Poses a l'estació de Vacarisses en 4h20' a un promig pràcticament de 10km/h.


Ben contents a l'estació de Vacarisses després de la "feina" feta
Diumenge 18 esperem estar igual de contents però aquesta vegada adalt de Montserrat.


30 comentaris:

  1. Jaume,després de saber que has fet una gran preparaciò per la MM,un servidor t'anira a buscar a Monterrat ,però tens que estar a dalt, soposant que surts a les 5 de la tarda com a maxim t'espero fins les 3.30 del mati,llavors no et garanteixo el transport,tu mateix....
    Mooooooltisima sort!!!!

    ResponElimina
  2. Jaume, no puc amagar quant t,admiro.
    Què és per tu no estar al cent per cent? t,he vist córrer "como un gamo", tot i les molèsties en el teu genoll. Segueixes sempre als teus companys en les seves aventures, càmera en mà. Fas una tasca extraordinària en el bloc,aconseguint que ara per ara sigui un referent per a altres clubs. I no content amb tot això, treus el temps de no sé on per preparar els entrenaments a jo qué sè quants corredors.
    Encara recordo com no vas dubtar un moment en sortir a buscar al Toni la anterior Matagalls, quan anava perdut el tram anterior a Vacarises. I com, fora ja de la competició,vas decidir acompanyarlo tot el tram que quedava fins a Montserrat, simplement per ajudar al teu amic.
    Tant és que acabis o no la MM, que la facis en deu o cinquanta hores. Ets un guanyador en tot el que fas.
    Amb el permís del presi, t,estimo soci.
    Molta sort.

    ResponElimina
  3. Eva, no continuïs per aquest camí...en faràs posar vermell i tot!

    No pensis, però, que fent-me la pilota et posaré uns entrenaments més "light" quan comencis a entrenar per la mitja.

    ResponElimina
  4. Toni,

    Tant de bo ! Però per molts motius, que tu ja saps, aquesta vegada el temps final importa poc. El més important és arribar.

    I estic segur que m'esperaràs encara que faci tard.

    ResponElimina
  5. Jaume, no et preocupis, el calvo t,esperará, peti qui peti. Aixó t,ho puc assegurar.
    I no, no et faig la pilota. T,ASSSSSSTIIIIIMUUUUUUUU!

    ResponElimina
  6. Jaume, et desitjo molta sort en la teva MM 2011 i sobretot això que has dit es una veritat "como un piano" amb 84 kms per davant, el més important és arribar.

    En fas enveja, quan tingui temps per preparar-la, m'agradaría tornar-la a fer.

    Salut y molts kms fins montserrat!!

    ResponElimina
  7. Molts ànims Jaume, amb els entrenos que n'has fet i la experiencia agafada en les anteriors edicions, aquesta es la teva.
    Salut i gaaaasssssssss

    P.D. No crec que et vegi a la sortida, per que m'espero al Xavi i sortin a les 17:44, per aixó et desitgo molta sort des d'aqui.

    ResponElimina
  8. Suerte Jaume ha por la Moreneta.

    ResponElimina
  9. suerte jaume el año que biene te acompañaremos los de la mitja 2010.animos campeon.

    ResponElimina
  10. el anonimo soi yo fernando carrillo que no se lo que he tocado.

    ResponElimina
  11. Moltes gràcies a tots pels ànims. Espero acabar dignament i poder fer una crònica com cal.

    ResponElimina
  12. Que tinguis molta sort jaume;se que aquesta vegade ho aconsegiras!!!

    ResponElimina
  13. Míster, molts ànims, molta força i molta sort!!!

    Ara bé, això de que l'objectiu sigui acabar no t'ho creus ni tu. Perquè acabar, el que es diu acabar, en 20 o 22 hores si t'ho planteges segur que acabes. Estic segur que el teu objectiu ha de ser molt més ambiciós. Endavant! Estarem pendents de la teva crònica posterior.

    ResponElimina
  14. Hola Amigüitoss;
    Por posibles represalias prefiero mantenerme en el anonimato, oxease que llamarme APOLO… La suerte no existe, solo el sudor de los duros entrenamientos, da la recompensa que buscamos y antes de empezar cualquier prueba, ya sabemos cuál será nuestro destino, si el fracaso o la victoria. Por eso no nos engañemos Massss!!!!! Capullitosss!!! Si si me refiero a esta pandilla de pelotas que últimamente está por el bloc, con tanta pelotería y tirándose flores de uno a otro como Mariposillas y Barbis Súper Estar... No nos equivoquemos, el Atletismo es Sacrificio, Dolor, Sufrimiento… Así nos va, que después hacemos un segundo menos y cogemos un trauma pos cursa poniéndonos a llorar como Nenazas. Dicho esto y por el bien del Sr. Míster; si te has preparado a conciencia enhorabuena y sino dos piedras. De todas formas, te deseo mucha Suerte, que aunque no sirve de nada, te ayudara a soportar mejor los comentarios jocosos de alguno de tus compañeros Cabroncetes…
    P.D. Noticias de última hora; Presuntamente han visto a Jaume A. comprando grandes cantidades de papel higiénico, será que las siglas de la cursa que afronta MM significan” Molta Merda “???????.
    2ºP.D. Desde las grandes esferas, me han pedido que meta un poquito de CERA, pero como me quiero mucho y tengo aprecio a mi vida que sepáis que os QUIERO GENTUZAAA!!!!!
    Se despide atentamente APOLO…jejejejeje

    ResponElimina
  15. Ya era hora,ya era hora,ya era hora que alguien ponga los puntos sobre las is!!!!!
    Es indecoroso que un atleta que prepara la MM, haciendo una media de 150 km semanales,tenga la intención simplemente de acabarla.
    Mi tía Carmen también hará la MM ,si lo llego a saber le digo que se vayan juntos para no perderse e identificar correctamente las marcas,4 ojos siempre ven mejor que dos,y vista la intención.....
    Porfavor;

    TIEMPO PREVISTO PARA JAUME

    Toni.......10 horas 23 minutos

    ANIMAOS A DAR VUESTRO RESULTADO!!!

    ResponElimina
  16. Ei,nois,a veure quan em presenteu a aquest Lluis Peix,que sembla un tío que dona molta chicha a aquest bloc. Jo dic que el mister fara 10 hores 45 minuts. Que ens hi juguem?

    ResponElimina
  17. Veig que aquest fil s,escalfa per moments...jo dic que el meu soci fara 10 hores amb 10 minuts. Qui dona mes?

    ResponElimina
  18. Actualitzo llista;

    -Toni Flores......10 hores amb 23 minuts
    -Pol Roma..........10 hores amb 45 minuts
    -Eva.....................10 hores amb 10 minuts

    Qui mes ?

    ResponElimina
  19. Jamones Serrano, siempre a mano.divendres, de setembre 16, 2011

    Jamones serrano, siempre a mano.
    Jamones serrano obsequiará al bloguero que acierte con la combinación ganadora del tiempo del atleta de A4elkm, Jaume Aragonés, con una paletilla de recebo ibérico, fresquita y sabrosita.
    Jamones serrano, siempre a mano.

    ResponElimina
  20. Toni estoy de acuerdo contigo, un atleta casi profesional, será gallina cok cok cok cok....no aceptamos el "Espero acabar dignamente" "el temps final importa poc. El més important és arribar" será mentirosoooo!!!!!!!
    De una maquina de correr solo aceptamos la Derrota o la VICTORIA.
    Tiempo previsto ya que me parece que sale con la Tía Carmen del Toni yo digo:
    10Horas 40Minutos

    ResponElimina
  21. Actualitzo:

    -Toni Flores---10hores amb 23 minuts
    -Pol Roma--10 hores amb 45 minuts
    -Eva----10 hores amb 10 minuts
    -Lluis Peix--10 hores amb 40 minuts

    Qui mes?

    ResponElimina
  22. Apolo, haig de reconèixer que tens tota la raó. La sort no acostuma a servir per res. O estàs preparat o no ho estàs i o corres amb una tàctica correcta o no.

    L'única cosa que pot influir la sort és si tens la desgràcia de caure i fer-te mal . Tota la resta depèn de tu mateix.

    La meva preparació no ha estat molt brillant perquè tot just he pogut entrenar mitjanament bé després de les vacances. He fet una preparació express en 4 setmanes i venint d'un estat de forma que tampoc era l'ideal.

    En condicions normals ( si no em faig mal o si el genoll, l'engonal, o l'esquena no diuen prou ) hauria de poder aspirar a baixar de les 11hores. Tant de bo que tots els que heu apostat tingue raó i ho encerteu.

    Gràcies de nou a tots pels ànims !

    ResponElimina
  23. Ja sóc a casa. 9h34' i estic mort !

    No puc expressar amb paraules el suport de la Mireia, la Sandra, la Laura, en Bernat, en Pau i en Martí.

    I què dir dels meus amics de l'a4elkm ! Impressionant ! Gràcies Toni, Eva, Xavi i César !

    Quan estigui una mica recuperat editaré el vídeo que he fet durant aquesta travessa.

    I finalment no podria no comentar la gesta del meu amic i company d'entrenaments d'aquesta Mm; en Lluís Baella. És el puto amo; 8h13' i recupera el rècord de la Mm.

    ResponElimina
  24. Enhorabuena campeón!!!por haber completado la MM2011 como tenías previsto,aunque ibas reservón en tus comentarios, al final lo has dado todo. Ahh!! por cierto lo del jamón serrano siempre a mano, te lo tendrán que dar a tí, pués, estos adivin@s, han hecho agua con los resultados. FELICIDADES Y A RECUPERARSE!!!

    ResponElimina
  25. Ahora sí, sí señor OLE TU, OLE TU, menos mal que al final tomaste la decisión acertada y dejaste a la Tía Carmen del Toni atrás y te olvidaste del “genoll, l'engonal, i l'esquena ” echándole “UN PAR DE COLLONS” dignos del profesional que eres, no esperábamos menos de ti, Felicidades por esas 9h34’. Estoy de acuerdo con J. Domenech te has ganado el jamón.
    P.D. Después de todas estas flores, reconocimientos etc.…. Pasemos a lo más importante, esperamos que te gastes la pasta en esa invitación a unas cervecitas y al jamoncillo para celebrarlo como se merece.
    Una Abraçada .

    ResponElimina
  26. Content,content de veritat d'haver equivocat el meu pronostic,content de veure en Jaume arribar a Montserrat amb aquest crono,per treure's el barret,content de que hagi pulveritzat els dubtes de lesions i demés.
    Quan ens explicava el resum de la travessa, era per escoltar-ho,de veritat que era emocionant com ho feia.
    Espero que el nostre patrocinador Jamones serrano siempre a mano,li fara entrega del obsequi tan ben guanyat i que estic segur que compartira amb tots nosaltres.

    En quan al Lluis Baella....en quan al LLuis Baella....estic intentant trobar l'adjectiu més adient,em copio d'en Jaume!!!
    PUTO AMOOOOO!!!

    Va pulveritzar el recor de la MM en practicament 15 minuts,i quan va arribar va comentar que al final es trobava una mica marejat i va tenir que caminar.

    Quan el varem portar a casa,es va pujar a la nau Zenix de La Torreta,aquest pallo es un extraterrestre!!!!!!

    ResponElimina
  27. Míster, felicitats!! Ja era hora que un crack com tu tingués una bona marca en la MM. Per cert, superes la marca del Toni o no? Qui té millor marca dels dos? Ja sabeu que no caldrà esperar al setembre per tenir dret a la revenja? Ahir vaig escoltar unes declaracions de l'organitzador dient que al juny faran una MM per a corredors i que la MM del setembre la mantindran per a caminadors.

    ResponElimina
  28. Jaume,"menomà" que venies de vacances i només has entrenat 4 setmanes.Aquest temps és per gaudir-lo!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.