dijous, 3 de novembre del 2011

12.000 participants a la Cursa de les Dones a Barcelona

http://www.carreradelamujer.com/

Sortida espectacular de l'edició de l'any passat
Un total de 12.000 corredores prendran els carrers de Barcelona el proper 6 de novembre, amb motiu de la 7ª Cursa de les Dones. Les inscripcions estan tancades des de fa uns quants dies, un cop s’exhauriren els pitralls que la organització va establir com a sostre de corredores que la cursa podia admetre. Un any més, l’esdeveniment tindrà un caràcter solidari; es destinarà un euro de cada inscripció per lluitar contra el càncer de mama; concretament serà la Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), qui rebrà aquest donatiu.

Enguany la prova, de 6 quilòmetres, tindrà a la Avinguda Maria Cristina el punt de sortida i arribada, un cop la organització ha decidit variar el centre neuràlgic de la cursa per tal que pugui acollir amb prou garanties d’espai a les 12.000 participants. En les darreres sis edicions, la competició havia tingut  l’Arc de Triomf i en el Passeig Lluís Companys el seu centre neuràlgic. Enguany, però, la cursa continuarà recorrent el centre de la ciutat, així com alguns dels punts més emblemàtics de Barcelona.

De cara al triomf final, les favorites, igual que l’any passat, tornen a ser les catalanes María del Carmen González, de 23 anys, i María Vasco. La primera, vencedora al 2010, es presenta com a candidata a reeditar el triomf a la Cursa de les Dones després d’haver signat una temporada d'estiu en pista molt bona, acreditant 2'05''55 en els 800 metres i 4'27''92 en el quilòmetre i mig. Maria Vasco, vencedora al 2009, no necesita presentació, als seus 36 anys; una medalla de bronze als 10 km marxa dels JJOO de Sydney’2000 i una altra del mateix metall als 20 km marxa del mundial d’Osaka’2007 són les seves millors credencials.

Les 12.000 atletes podran recollir els seus pitralls i els respectius obsequis els dies 4 i 5 de novembre al Corte Inglés de Diagonal (Pça. de María Cristina), de 10 a 21:30 hores. Les corredores disposaran d’1h30 per completar el traçat de sis quilòmetres, i després de la competició, hi haurà un festival d’aèrobic a la mateixa Avinguda Maria Cristina.

8 comentaris:

  1. Aquest diumenge algunes atletes del programa "prepara la mitja",tindran ocasió de participar en la cursa de la dona,per algunes es el primer cop que lluiran pitrall ,i això sempre dona un plus de motivació.

    Jo crec que tots nosaltres tenim que desitjar les millors de les sorts a Abigail,Montse,Miriam, i a la nostra fotografa oficial i atleta del club Eva,que li servirà com a preparació per tenir les millors de les expectatives per la propera cursa que es farà a la seva ciutat,Terrasa .

    Si em deixo alguna companya ho feu saber,esperem una gran cronica noies,moltisima sort a totes,la causa s'ho val!!

    ResponElimina
  2. Molta sort !

    Aquesta vegada nosaltres ens ho mirarem des de fora i us animarem.

    ResponElimina
  3. En recordeu-vos d’escalfar abans de la sortida!
    Molta sort a totes!

    ResponElimina
  4. Bueno, bueno, bueno...por donde empezar...
    Buscando un símil, sé que vosotros estáis en cuarto de la eso, y yo acabo de matricularme en P3. Soy una alumna nueva rusa (eh, Javi?)que nunca se ha puesto un dorsal, con lo cual espero que no seáis muy duros conmigo cuando haga los seis kilómetros en 55 ó 60 minutos...o más... tenéis que ver en mi la intención y no el crono...De todos modos, tranquilos, no llevaré la camiseta del club porque he de llevar la de la dona, así que si después de ésta cursa consideráis que soy una vergüenza para el club y debéis expulsarme, cap problema...eso sí, cruzad con cuidado los pasos a peatones, porque siempre podéis tener un accidente...
    En segundo lugar, un mensaje para Risto Peix Mejide: No me das miedo, que lo sepas...Podrás reirte de mi cuanto se te antoje. "Dar cera, pulir cera"...gasta la cera que te dé la gana, frótate las manos a la espera de mi megatiempazo...Nada ni nadie hará que desista en mi sueño de ser la nueva Florence Griffith del atletismo. Nisiquiera tú, chulito de cara...
    En tercer lugar, Jaume, espero que con el cariño que nos tenemos, vengas a animarme con la consiguiente equipación de cheerleaders, piernas al aire incluidas. Si me quieres, y me consta que sí,lo harás, soci.
    Y cuarto, y no por ello menos importante, Toni, gracias por tu apoyo, gracias por enseñarme a correr "redondo", gracias por todo lo bueno que haces por mi, presi.

    ResponElimina
  5. Eva, no et fallaré. Fins i tot ensenyaré les cames sense pèl...

    ResponElimina
  6. Lluis Peix alias Risto Peix alias Apolodissabte, de novembre 05, 2011

    Tranquila, no pasa nada, relájate no te sientas presionada Eva, tienes razón es tu primera cursa y no voy a malgastar mi Cera contigo…. “Dukesita de alba”…. Ya que no sales a correr que vas a pasear con mi tía abuela Pepita y le iras sujetando el taca taca..
    Porque no me explico el tiempo que teas puesto de 50 o 60minutos… Vamos que teas presionado a tope Guapita…!!!!!!
    La foto de las cheerleaders con las piernas del Jaume depiladas no me la pierdo!!!!!!

    Pd. Cursa por una buena causa, eso merece de entrada un Aplaudimen para todas las donas del club, que participando apoyan una causa tan importante como es el Cáncer de Mama, PLAS, PLAS, PLAS, PLAS… y para las que es su primera cursa disfrutarla a tope, siempre es especial y seguro que no será la última. QUE LA FUERZA OS ACOMPAÑE……

    ResponElimina
  7. Demasiadas personalidades, me hago un liooooo que no me aclaro....

    ResponElimina
  8. Carinyo, reconeix que les cames te les has depilat per mi!!!!

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.