dimecres, 28 de desembre del 2011

Desaparició del club d'atletisme a4elkm

Ens sap molt de greu haver d'anunciar la fi del club a4elkm. Han estat prop de 6 anys meravellosos, però tot té un inici i un final. I ara és el moment de dir prou. El club no és aliè a la crisi general que ens envolta i no pot suportar les despeses que ens venen. Així que és millor plegar abans de tenir deutes i patir. 

Sens dubte és un moment trist i dur, però segur que ho superarem. Només podem donar gràcies a tothom que ens ha recolzat.

Fins aviat !

C.A.a4elkm

13 comentaris:

  1. Ho sento, em fa mal en l,ànima assabentar-me d,aquesta notícia. És una pèrdua tristíssima.
    Tot i així,els més propers a mi ja sabíeu que pensava donar-me de baixa, degut en bona part a la meva nova situació,amb l,embaràs i tot el que comporta...

    ResponElimina
  2. Avui es un cumul de males noticies.
    Em vaig del pais!! la crisis a la meva feina, en fa dir que si a una oferta per vendre pernils a la Xina.

    El proper dia 9 de gener, parteixo cap a terres xineses,concretament a Hangzhou, capital de Zheijang.

    El dia 7, us espero a tots al Viena del ramassar, per acomiadar-me de vosaltres.

    ResponElimina
  3. OTIAAAA!!! Ya que estamos digamos la verdad, el presi se va a la china por el desfalco en camisetas, viajes pagados con la visa del club y un dudoso gasto de (6000 euros) en compras de PEINES, GEL FIJADOR, CHAMPU PARA CASPA y demás “Estris” para el cuidado del cabello….

    De todas formas “Que Alegría”, al levantarme hoy viendo la noticia de la disolución de este club que estaba lleno de, atletas engañaos, lesionados de pacotilla, mariconetis, nenazas y gentuza varia…..

    Me voy a celebrarlo con unas copitas de Cava…. Oe oe oeoeoe oeoe oe.....

    ResponElimina
  4. Almenys que ens donin l'equipació com a record del club més ràpid en dir "bye-bye". Ara entenc el nom del club, però fins i tot més ràpid.

    Són tots iguals ... Millet, Urdangarín, Camps, Aragonés, Flores, ...

    ResponElimina
  5. Tranquils per que Runnersworld TGN os acollirà a tots aquells que us heu quedat orfes. Solsament podem pagar-vos 500€/mes més despeses de viatge (hotels de 4 **** i sempre en 1a classe) doncs la crisi també ens afecta a nosaltres.
    No hay mal que por bien no venga!

    ResponElimina
  6. Bueno, solo os puedo decir que he pasado muy buenos momentos en este club y que solo me faltaba un puesto para llegar a ser el presidente de este club y no quiero dejar pasar esta oportunidad, por lo que estoy pensando si gastarme todos mis ahorros para poder seguir y ser yo el presidente 1 o 2 años mas y luego ya veremos.Se aceptan propuestas y patrocinadores.Joder no os riáis que yo nunca he sido el presidente de nada,ni siquiera de mi escalera.
    (Por cierto, no le digáis nada a mi mujer).Gracias.

    ResponElimina
  7. ja ja ahora que llego yo os vais todos,...que pena no haber llegado mas lejos uhm

    ResponElimina
  8. Jo a casa ja ho deia!
    ja es veia a venir!
    les molèsties del Jaume a la Behovia, les males sensacions del Toni en les darreres curses, la gran quantitat de fitxatges a finals d'any...
    ara ho entenc tot!
    ..........de mi!

    ResponElimina
  9. Estimados amigos,
    Mi nombre es Alina y vivo en Les Franqueses de hace dos meses.He practicado carrera ligera en mi pais de que fui niña y esta semana he tenido buenas referencias de este grupo atlético.
    No comprendo muy bien el idioma catalán todavía pero creo entender que cierra el club por siempre. Si así lo siento mucho. Precisamente quería consultar sobre tramitar una solicitud de asociación.
    Felices fiestas,
    Alina Denisova

    ResponElimina
  10. Javi, pero si tu fuiste presidente de la "champion league" ese sistema de cronometraje tan innovador....

    Los brothers

    ResponElimina
  11. La gran notícia del dia es que Mª José i jo ens casem el dia 6 de gener de penalty; esteu convidats tots els ex membres del desaparegut club a4elkm; es prega assistir a l'enllaç amb les samarretes de l'ex club !!!!!!!
    Otres que no les tenim!...
    Ah, per cert, m'ha crescut el cabell

    ResponElimina
  12. Bueno,que desaparezca el club es lo de menos,si a mi correr no me gusta.

    pero la cena sigue en pie? eso si que es (very important)

    ResponElimina
  13. Ya se que voy un poco tarde y que lo tenía que haber dicho ayer, pero por fin, me he operado y ya soy 100% un hombre. La fiesta de celebración será en el club donde trabajaba (no me hagais decir el nombre que a casi todos os he visto por allí). Ahora quiero reorientar mi vida, y dejaré de correr, para dedicarme al punto de cruz profesional; he oido decir que el equipo Chino de Hangzhou es de los mejores del mundo y de parte del extrangero, por lo que espero seguir en contacto con algunos de los exdirectivos del club.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.