dilluns, 19 de desembre del 2011

XXIII Mitja marató de Vilanova - III Eco mitja marató de Vic - I Sansi Viladecans

18 de desembre de 2011

Cap de setmana curull de curses amb representació d'atletes del nostre club.

Mitja marató de Vilanova







Mitja marató de Vic


Sansi de Viladecans


L'Oriol i l'Albert , instants previs a la Mitja de Vilanova


7 comentaris:

  1. La veritat és que anava a Vilanova amb una barreja de sensacions... per un cantó molt prudent perquè és una cursa que em sol anar malament i he petat/plegat més d’un cop, i perquè la prèvia (2 sopars+1dinar de nadal divendres i dissabte) no aportava el millor descans i la millor alimentació (serà que el vi i el gin tònic funcionen millor que el powerade???)... però per altra banda amb la confiança de com m’estic trobant als entrenaments i com m’han sortit les darreres curses..

    Sortida amb ganes, des de força endavant per evitar embussos però sense passar-me. La idea era anar a un ritme lleugerament per sobre de 4 (aprox.4.05) però ja des del primer km vaig marcant ritmes lleugerament per sota de 4 la majoria de km... no m’espanto perquè de sensacions vaig bé però intento regular amb previsió dels repetxons que vindran i de que la son i la mala alimentació apareguin a les potes... està mal marcat!! A tots ens pita una mica abans i cada cop la diferència entre garmin i el km de cursa es fa més gran... regulo bé, lleugerament per sobre de 4 tota la part intermitja del port i entro a la part que més se m’indigesta, centre del poble i inici de la pujada bé de forces i començant a passar gent.

    Entrem a la carretera nacional i ja vaig que vaig bé, que no me’n vaig avall, em passa un tio que va molt fi i sense seguir-lo l’agafo de referència visual... vaig pujant a molt bon ritme i arribo al gir i em canten el 93... faig números i veig que si no la cago puc estar sobre 1.26. Començo a apretar una mica i noto que per una banda no tinc la força per un gran canvi però encanvi si veig que tinc la resistència per portar-lo durant els ¾ Km que em queden, sobretot quan veig que no em passa ningú i vaig passant gent... faig aquests darrers km altre cop per sota de 4 per acabar fort, passo 4 tios en els últims 300 metres, en 1.25.36...i el 78 de la general, és a dir, passant 15 tios en les darrers 4... repeteixo, mirant els parcials del meu rellotge em surt força millor marca però estava una mica mal marcat.

    Un parell de collons l’ Albert. La meva admiració. Tot i que no està trobant les sensacions, va saber estar allà fins al 14/15, i desprès va saber lluitar fins al final.

    I ja fins als nassos!!, que no fins als pebrots, vull der fins el 31 al vespre a Girona!!!

    Per cert, una prova a incloure al calendari previst, haurem de parlar: 4 de Març, Maratest. Cursa de 30km en circuit plà per preparar la marató

    ResponElimina
  2. Felicitats cracks!! Vinga Oriol, que et veig atacant les sub3h a la Marató.

    ResponElimina
  3. Felicidades a todos. Ës una pasada ver tanta gente del club "per tot arreu". Tenemos el mejor merchandising con vosotros!

    ResponElimina
  4. Felicitaros a todos por vuestras marcas companys, estamos que nos salimos…
    A4foreverkm.

    ResponElimina
  5. Oriol,Albert feu pudor a marató,conteu amb per la Maratest!!

    Xavi,Miki ,suposo no entrarieu juntets de la maneta!!Heu acabat contents?

    Albert, no sabia que tocaves totes les distancies.Sempre descobrim facetes noves dels companys!!

    ResponElimina
  6. Felicitats a tots els que vàreu córrer diumenge!!!
    Per la meva part, aquesta mitja de Vic al costat de Miki la recordaré sempre, doncs la experiència que n'he tret ha estat molt positiva.
    Va ser un treball constant de 1:18 el que ens va fer arribar 15è i 16è de la general. Sortint a ritme desde el primer quilòmetre i arribant sencers, em quedo per primer cop amb la sensació que podia haber donat més. Una sensació que feia molt de temps que no sentia.
    Vull felicitar a Miki tant per la seva primera marca en mitja, com per la seva fortalessa física, aguantant 21km amb periostitis.
    Fins aviat,

    ResponElimina
  7. Quines fieres !!!

    Sensacional els dos. L'Oriol que farà tremolar tots els dígits del rellotge a la propera marató de BCN, i l'Albert, que poc a poc torna agafar el millor del seus estils i sensacions.

    Fins aviat

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.