dilluns, 23 de gener del 2012

Resultats del cap de setmana

22 de gener de 2012

Un cap de setmana curull també de curses amb representació del club.

Cursa de Sant Antoni ( 10.000m )


Carlos i Quim en ple esforç


Cursa de Sant Vicenç de Mollet ( 10.000m)


L'Anna lluïnt per primera vegada l'equipació del club
Excel·lent el resultat de l'Anna, que disputant la seva primera cursa amb els colors del club va aconseguir baixar dels 50'.

Felicitats Anna !
Gran Canaria Maratón 2012


Aquest diumenge 22/01/2012 es disputava el Campionat d'Espanya de Marato de veterans a Gran Canaria. Es disputaren 3 curses:

La marató on ha guanyat en categoría masculina Daniel Kalib Wilkinson amb un temps de 2h 28'18" i en categoria femenina Aroa Merino Betancort amb un temps de 3h43'.La mitja marató on el 1er classificat ha estat Jose Carlos Adán amb un temps de 1h 05'19" però la RFEA l'ha desqualificatt per portar la roba del seus patrocinador ADIDAS enlloc de l'oficial del seu club. El campió d'espanya ha estat finalment Miguel Angel Vaquero amb un temps de 1 h 08'.En categoría femenina la victòria ha estat per Tamara Samfabio amb un temps de 1h 18'37".I els 10 km on ha guanyat Rubén Palomeque amb 30'56'' i en categoría femenina Hazel Murphy amb 35'36".

En aquesta darrera cursa de 10.000m hem tingut representació femenina del nostre club on la Cristina Sanchez ha fet un temps de 48'43"quedant la 151ª de la general de 700 atletes participants, la 14ª en categoria femenina i la 11ª de la seva categoría d'edat, baixant per fi dels 50'.

"Ha estat una cursa molt maca però dura els darrers 3 km, condicions òptimes de temps per córrer i molt bona organització. Els canaris han sortit al carrer a animar i han fet un molt bon ambient", en ha manisfestat un dels darrers fitxatges del club.

La Cris instants després de creuar la línia de meta
Enhorabona Cristina !

7 comentaris:

  1. Ja veig que el club va per arreu del món. A les Canàries, a Mollet i BCN.

    Enhorabona per els resultats.
    Impressionant la foto de l'arribada del Carlos amb la flamant samarreta nova James Nicholson del Club. Jo crec que el pes de la mateixa, va ajudar-te a baixar una vegada més de 40'.

    Quim, és una aposta segura.

    Núria, quina fantàstica notícia veure't de nou en classificacions.

    Anna i Cris, malgrat no us conec, enhorabona.

    Fins aviat,

    ResponElimina
  2. Gràcies Sergi "Costa" (1 x 1) pels teus comentaris, no va ser fàcil, portava una setmana molt intensa i molta càrrega de entrenament i a més a més , dissabte vaig fer la tirada corresponent que em tocava (24 Km).Vaig millorar el registre en aquesta respecte a l´ any passat.

    Felicitats ! Anna i Cris

    ResponElimina
  3. Caray quin club!! Estem per tot arreu,lluin colors i sobretot molt bones marques atletiques.
    Carles, Quim,Lluis grans resultats per tots tres,pero aquest cop les noies han eclipsat les vostres marques,l 'Anna i la Cris baixant de 50 minuts i la Nuria confirmant que la seva lesio ha passat a millor vida.
    Enhorabona a tots!

    ResponElimina
  4. Molt i molt contenta d'estrenar la Meva equipacio. M'ha donar bona sort!!!!
    ;)

    ResponElimina
  5. Felicidaes ha tod@ por los resultado en estas cursas.

    ResponElimina
  6. Gracies, companys
    Els resultats encara no son lluny dels del any passat, pero tenim excusa: la nuria surt d´una llarga lesió (fascitis) i jo aquesta temporada estic en vaga d' acid làctic i series.
    Tot i aixi, ho donarem tot a les competicions on correm pel nostre club.

    ResponElimina

Escriu el comentari o resposta que creguis oportú. Si us plau, pel bon funcionament del bloc, recorda d'escriure al fil que correspongui o utilitza la bústia de suggeriments o "off topic" en cas contrari.